RECEPTARI

APERITIUS

Mini Bombas de moniato

Xips de Plàtan i moniato amb sal fumada.

Crema d'espàrrecs amb ou poché a la tòfona i crocant de gambes.

Montadito de poma, mi-cuit i pernil d'ànec.

Panna cotta de flor d'esgueva farcida de fals mi-cuit de llonganissa de pagès

Aperitiu de llagostins i brie

Cargols de punxes a la bourguignón

Cruixent de tomàquet sec amb sorpresa de guatlla
Cruixent de tomàquet sec i sorpresa de guatlla.

Gelatina Dry Martini

Escopinyes



ENTRANTS

Amanida de bacallà i taronja amb vinagreta de mel i festucs

Arròs a la cubana (Versió coulant)

Crema de patata, bacallà i tòfona

Crema de Porros

Crema de pastanagues al curri amb emulsió de soja i mel.

Calçots

Llentíes

Crema d'espàrrecs amb ou poché a la tòfona i crocant de llagostins

Ous "estavellats" amb pernil i botifarra del perol.

Gnocchis cassolans amb salsa de fongs

Amanida de raïm i formatge amb vinagreta de crudités al aroma de cítrics.

Tallarines a la carbonara de boletus

Tartar de boletus i nous.

Minestrone de bolets.

Ravioli farcits de gambetes i verdures amb salsa de marisc.

Migas

Crema de marisc

Maxi raviolis variats

Amanida tebia de maduixes i llagostins.
Amanida de patata i síndria amb vinagreta d'olives negres

Minestrone de rovellons



PRINCIPAL

Cua de bou amb la seva salsa i parmentier de moniato. (Rabo de toro)

Fricandó

Costelles amb mel i farigola.

Carpaccio de llagostins amb favetes tendres i rovellons.

Timbal de lluç amb rovellons i cruixent de gamba.

Chili amb carn

Rap marinat, amb vinagreta calenta i cruixent de gamba.

Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà

Moussaka amb beixamel de ceps

Aletes cruixents al pebre vermell

Pastís d'escalibada



COQUES I PIZZES





POSTRES

Brownie de castanyes amb crema de safrà.

Bombó gelat per xoco-adictes






TAPA DOLÇA - CÒCKTAILS

Wood Sparkling (de maduixes)

Cookies.
Oli, xocolata i sal.