Páginas

26.1.10

MOUSSE D'ESPARRECS BLADERS AMB GELEA DE TÒFONES

Ingredients:

200g d'espàrrecs.
1 Escalunya.
1/2l. Nata líquida.
50g. Mantega.
6 Fulls de gelatina.
1 Tassa petita d'aigua.
Nou moscada.
Tòfones.




Preparació:


Agafarem les fulles de gelatina i les posarem d'una en una en aigua ben freda, reservem a la nevera.

Agafem un dels espàrrecs per decorar el plat, en aquest cas l'escaldarem i reservarem.

Piqueu l'escalunya en brunoise ben fina, i la posarem en una cassola amb la mantega, a mig fer afegirem els espàrrecs de marge en talls molt petits i ho sofregim tot a foc mitjà durant un parell de minuts.

Passat aquest temps, cobrirem tota la mescla amb el mig litre de nata liquida, salpebrarem i li afegirem un xic de nou moscada, remenem i deixem coure 3 minuts més.

Desprès ho passarem per la turmix i pel xino.

A la crema que ens ha quedat li afegirem 4 fulls i mig de la gelatina que teníem en remull, mesclem bé i si calgues mes calor escalfaríem la crema, un cop ben barrejat deixem refredar, fins aconseguir la textura desitjada, posem la mousse en una màniga pastissera i ho posem en el plat o bé en una copa.


Escalfarem l'aigua amb les tòfones i en tallarem un quart d'una tòfona i la picarem ben fina i li deixarem a la mateixa aigua, afegirem la gelatina i deixarem refredar, un cop fred, tallarem la gelatina de tòfona a dauets i ho farem servir per decorar el plat, també es poden fer servir dauets de pa torrat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario