200g d'espàrrecs.
1 Escalunya.
1/2l. Nata líquida.
50g. Mantega.
6 Fulls de gelatina.
1 Tassa petita d'aigua.
Nou moscada.
Tòfones.
Preparació:
Agafarem les fulles de gelatina i les posarem d'una en una en aigua ben freda, reservem a la nevera.
Agafem un dels espàrrecs per decorar el plat, en aquest cas l'escaldarem i reservarem.
Piqueu l'escalunya en brunoise ben fina, i la posarem en una cassola amb la mantega, a mig fer afegirem els espàrrecs de marge en talls molt petits i ho sofregim tot a foc mitjà durant un parell de minuts.
Passat aquest temps, cobrirem tota la mescla amb el mig litre de nata liquida, salpebrarem i li afegirem un xic de nou moscada, remenem i deixem coure 3 minuts més.
Desprès ho passarem per la turmix i pel xino.
A la crema que ens ha quedat li afegirem 4 fulls i mig de la gelatina que teníem en remull, mesclem bé i si calgues mes calor escalfaríem la crema, un cop ben barrejat deixem refredar, fins aconseguir la textura desitjada, posem la mousse en una màniga pastissera i ho posem en el plat o bé en una copa.
Escalfarem l'aigua amb les tòfones i en tallarem un quart d'una tòfona i la picarem ben fina i li deixarem a la mateixa aigua, afegirem la gelatina i deixarem refredar, un cop fred, tallarem la gelatina de tòfona a dauets i ho farem servir per decorar el plat, també es poden fer servir dauets de pa torrat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario