23.2.11
Crema de Porros.
Amb aquesta recepta participo en el concurs de plats d'hivern que Anita Cocinitas organirza i patrocina Mumumío.
Ingredients:
6 Porros.
2 Patatas.
1 Ceba.
Mantega.
Aigua.
150ml llet.
150ml nata líquida.
Elaboració:
En una olla posem una mica de mantega on courem a foc suau la ceba pelada i tallada.
Mentrestant netejem i pelem els porros, els afegim a l'olla, mentre couen els porros pelem i tallem la patata ben fina i també afegim amb els porrors i la ceba, ho deixem coure i quan estigui tobet ho cobrim d'aigua, fem bullir uns 15' corregim de sal/pebre i ho triturem, amb l'olla fora del foc afegim la nata i la llet a parts iguals, retirem i servim.
Per guarnir el plat podem posar unes gotes de nata en forma d'espiral i després amb un escoradent pasem pel mig de cada gota, rematem amb una fulla de julivert i portem a taula.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Molt bona... una crema a tenir en conte...
ResponderEliminarun petonet maca
quina bona presentació!! :) felicitats!
ResponderEliminarBonissima per tot l´any, ara calentona i l´estiu freda:)
ResponderEliminara mi és que els porros m'encanten..... Quin bona!!! Ja me la menjaria jo avui per sopar....jejeje
ResponderEliminarQue presentación más exquisita para una sencilla crema.
ResponderEliminarUn beso guapa.
Buenisimo el plato,y la presemtación preciosa... Besos
ResponderEliminarMolta sort al concurs!!! les cremetes sempre són bones a l'hivern, oi??? petonets
ResponderEliminarla crema de puerros es un clásico que siempre apetece. te ha quedado preciosa la presentación. Besos.
ResponderEliminaruna buena crema rica y sana
ResponderEliminarAixi m'agrada... facil i bona!
ResponderEliminarUn petó,
En casa no son demasiado amigos de las cremas pero a mi me encantan , asi que esta cremita de puerros me parece deliciosa.
ResponderEliminarSuerte en el concurso.
Besinos.
Mmmmm, veig que va de cremetes oi? quina cream mes bona la de porros, m´encanta, de fet sopes cremes i brous són passió, i en general tot el qeu sigui de cullera, però una cremeta suau i calentona, entra tant be oi? i el millor de tot és que em deix tant satisfeta!.
ResponderEliminarFantàstica.
Molts petons
QUina cremeta més bon, i amb truquillo inclòs! ;)
ResponderEliminarQue deliciosa crema, me encanta este plato tan sano y ligero.
ResponderEliminarBesos
Sensacional crema de porros, a l'hivern calenta i a l'estiu freda.
ResponderEliminarTiene una pinta espléndida
ResponderEliminarUn besote
Que bona, jo també la faig així, però a més a més li pose nou moscada, si ho proves t'encantarà. Un beset.
ResponderEliminarEixa cremeta, molt bona.
ResponderEliminarBesets
¡¡ Quin bona !! La presentacion magnifica..
ResponderEliminarBesos
Nuria, m'encanta com queden les cremes amb porro... més que amb la ceba... no sé suposo que són maníes.
ResponderEliminarMolt bona aquesta recepta i molt apropiada.
Petonets.
Quan he vist la foto... pensava.. i com s'ho ha fet per fer aquest dibuixet tan cuquetó.. Què bé que ens ho has explicat. M'encanta la crema de porros i quan li posen alguna gràcia com el dibuixet, doncs t'ho menges molt més a gust oi?
ResponderEliminarPetons!
Hola,
ResponderEliminarTorno a ser jo, crec que no t'he desitjat sort en el concurs!!!!!!!!! Petonets
Neua..
ResponderEliminarA casa ens agrada aquesta de porros especialment tot l'any.
Mandarina...
Gracias es muy facil, unas gotas de nata i despues con un palillo haces el dibujo por el centro, tamién he de decir que he cambiado de marca y esta es mucho mas liquida que la que suelo utilizar (esta es central asturiana es tan liquida casi como la leche) si fuera la que uso normalmente me hubieran quedado como coranzocitos :(
Silvia...
Si, a casa no falta mai.. jo pensaba que ja la tenia publicada però al receptari no l'he trobat (a menys no se m'hagi pasat d'incloure-la que ja podrñia ser :)))
Catiue...
MMM... i a i , quan fa dies que no la faig el Joan ja me la reclama, en faig un munt i la congelo per litres.
Gloria,
Gracias, la verdad es que ha quedado como si fuera farigola jajaa... porque la nata es mas liquida de lo normal (he utilizado central lechera asturiana que no s la que selo usar y era muy liquida casi como si fuera leche aunque no llegaba a tanto)
Asun...
Muchas gracias, es uno de los imprescindibles en casa.
Judith...
I tant, a casa si em descuido de fer en un mes ja em posen morros ;)
Anna...
Si..jeje, no era la intención, teoricamente tenian que quedar como corazoncitos pero era muy liquida esta nata i ha qudedado como si fueran ramas de tomillo
La cocina del abuelo...
Pues si que es sana, con un montón de viotaminas y lo ejor el sabor.
Sonia...
ResponderEliminarSiiii... ja saps que jo les coses sencilletes ;)
Bego...
Pues fijate que a mi antes no me gustaba, me empecé a aficionar ya viviendo con mi pareja que me la reclamaba constantemente hasta que empecé a prepararlas y oye que gustillo les he cogido :))
Mai...
Jajja... si la cosa va de cremes aquests dies, encara que no m'extranya amb aquest temps que fa que tots estem amb el refredat... ve molt d'agust to i quesat si que la faig tot l'any.
Albota..
Si, sempre va be compartir i arreplegar els "truquis" ;)
Toñi...
Ademas que reconforta el cuerpo.
Josep...
I tant, a casa mai falta, es més en Joan fins i tot a l'estiu me la demana també de carbassó, i encara que li caigui el suor se las pren ben calentones :))).
María Alonso...
I estaba deliciosa, siempre tengo en casa, hago una olla llena i siempre congelo algún litro de crema, es mas, alguna vez he ido a descongelar caldo que simpre tengo preparado y cuando me he querido dar cuenta havia descongelado crema :)))
Asela...
Ainx.... si jo també li poso..jajaja... se m'ha oblidat escriure-ho..jajaja... com la tenia feta (la cogelo per litres, i quan no tinc ganes de cuinar la descongelo i només he de fer un filet a la planxa) l'he escrit de cap i no m'he enrecordat de la npou moscada.:)))
Orquidea...
Gracias si que lo estaba :^*
Carmen rosa...
Si es el que es crida l'atenció perque la crema pesi a ser molt bona es en senzilla.
Mabel...
Si, a més es congela molt be, jo al principi em feia por per la patata`però ben calenta no es nota.
La cuina de l'eri...
Moltes gracies wapa, si la fas amb crema normal tal com explico et quedaran com cors, si vols que et quedi així, es que he camviat de marca i es molt mes líquida de la que faig servir normalment (no la tornaré a comprar) millor fesho amb llet, poses les gotes amb una xeringa i fas lo del escuradent, i et quedara així escampada fent dibuix com de rametes de farigola.
una sencilla receta bien elaboraDA Y DECORADA LA CONVIERTEN EN UNA CREMA 10
ResponderEliminarPETO
MIQUEL
Hola, Nuria!!
ResponderEliminarUna propuesta magnífica para este tiempo. Además, los puerros me rechiflan y la presentación que has hecho es preciosa.
Mucha suerte en el concurso.
un besazo
Bona, sana, gustosa, freda, calenta, guarnida, sola... SEMPRE!, una crema que ve de gust a tothora! a reveure
ResponderEliminarNuria cielo, en catalán el nombre de la receta va estupendo, pero en castellano... ;-)
ResponderEliminarAhora en serio, riquísima!!!
Quina bona pinta Núria!
ResponderEliminarun petonet.
Aquesta crema te d’estar molt bona, la presentació fantàstica. Molta sort al concurs
ResponderEliminarPetons
L'altre dia vaig passar per un restaurant que tenien aquesta crema al menú i vaig pensar que m'encantaria. Ara ja tinc la recepta!
ResponderEliminarGràcies.