Páginas

18.12.09

MADUIXOTS AL PEBRE AMB IOGURT GREC

.INGREDIENTS.


1k de maduixots.
30 gr. de sucre moreno.
1 / 2 got de vinagre de modena.
el suc de 1 / 2 llimona.
1 iogurt grec per comensal.
Pebre negre mòlt (O de 5 pebres)


PREPARACIÓ:


Rentem els maduixots i trossegem a trossos no massa petits, poden ser per la meitat jo en aquesta ocasió, he partit cada maduixots en tres trossos depenent de la mida.

En un recipient (millor un cassó o cassola petita) posem el vinagre de modena, el suc i el sucre, fem un almibar i ho posem en una paella amb les maduixes cuinem uns 8 minuts (fins que estiguin toves) afegim pebre negre recent mòlt remenem bé (amb la calor residual es dissol bé el les maduixes), retirem i refredem.


Amb l'ajuda d'un motlle (no cal) es posen sota les maduixes ja fredes intentant escórrer una mica perquè no surti el almibar, a sobre posem el iogurt i decorem amb dos o tres maduixes a sobre, en un costat del plat posarem un mica de salsa de l'almibar dels maduixots i llest

No hay comentarios:

Publicar un comentario