1k de maduixots.
30 gr. de sucre moreno.
1 / 2 got de vinagre de modena.
el suc de 1 / 2 llimona.
1 iogurt grec per comensal.
Pebre negre mòlt (O de 5 pebres)
PREPARACIÓ:
Rentem els maduixots i trossegem a trossos no massa petits, poden ser per la meitat jo en aquesta ocasió, he partit cada maduixots en tres trossos depenent de la mida.
En un recipient (millor un cassó o cassola petita) posem el vinagre de modena, el suc i el sucre, fem un almibar i ho posem en una paella amb les maduixes cuinem uns 8 minuts (fins que estiguin toves) afegim pebre negre recent mòlt remenem bé (amb la calor residual es dissol bé el les maduixes), retirem i refredem.
Amb l'ajuda d'un motlle (no cal) es posen sota les maduixes ja fredes intentant escórrer una mica perquè no surti el almibar, a sobre posem el iogurt i decorem amb dos o tres maduixes a sobre, en un costat del plat posarem un mica de salsa de l'almibar dels maduixots i llest
No hay comentarios:
Publicar un comentario