Páginas

22.10.10

TÀRTAR DE BACALLÀ AMB BOLETUS I NOUS.

INGREDIENTS:
Bacallà.
Ceba.
Nous.
Mostassa Dijòn (Jo he possat antiga que m'agrada més i era el que tenia :P )
Llima / Llimona.
Enciam.
Tàperes.
Salsa de soja.
Cilantre.
Gírgoles.
Camagrocs.
Oli d'oliva.






ELABORACIÓ:

Piquem les gígoles i els camagrocs i els saltem amb un xic d'oli i sal, reservem.
A continuació piquem a gavinet el bacallà i el posem en un recipient o plat.
Picarem en una brunoise ben fina la ceba, les tàperes, el cilantre i les nous, reservem, començarem a fer el "marinat", en el plat on tenim el bacallà afegim les tàperes, la ceba, el cilantre, la llima, la mostassa i la soja, deixem un màxim de 5 minuts.
Mentrestant barrejem els bolets amb les nous, tallem l'enciam en juliana i el possem a la base.

Treiem l'excés de sucs i barrejem amb el tàrtar les nous i els boletus i ja el podem muntar.


Bon profit!

* Amb la qüantitat de boletus he quedat curta, el sabor dels bolets era molt fluix, si l'heu de preparar conteu més del doble de la qüantitat que jo he possat.


BON CAP DE SETMANA!!!!










28 comentarios:

  1. Només et falta una foto de quan et poses el tartar a la boca!!!

    molt bo el tartar, per cert....me l'emporto!

    Petons,

    ResponderEliminar
  2. Jajajajajajaja....
    No me tientes, no me tientes...
    Que amb l'animal que sòc sòc capaç fins i tot de ferme una foto fins la campaneta...:P:P

    ResponderEliminar
  3. M'agrada molt el bacallà i així en tartar i amb els bolets ha d'estar deliciós :)

    ResponderEliminar
  4. Tota una recepta de festa major, m'encanta.
    Això és un pas a pas!!!!
    Bon cap de setmana maca.
    Petonets

    ResponderEliminar
  5. El bacallà no m'agrada gaire, però la mateixa recepta amb salmó em sembla deliciosa. I prenc nota del consell d'augmentar la proporció de bolets ;)
    Aquest plat és de diumenge, amb una presentació fantàstica!

    ResponderEliminar
  6. Tot el que porti bolets i a sobre bacallà (en això sóc contrari a la Gemma) m'encanta.

    I merci per el consell de la quantitat de bolets... sempre millor de més que de menys amb els bolets :D

    ResponderEliminar
  7. Te pasaste!!....esto es un tartar de lujo!!....me ha encantado!....tiene mis sabores favoritos!....Gracias por tan buena idea!......Abrazotes, Marcela

    ResponderEliminar
  8. Que delicia de tartar!!!: me ha encantado. un saludo.

    ResponderEliminar
  9. Uhmmmm eso es un plato de fiesta !!! que rico

    ResponderEliminar
  10. Genial!!!!!!! Que ganitas de probarlo!!! Seguro que es delicioso!!!!

    Un besitos, muacks!!!!

    ResponderEliminar
  11. Quina recepta més bona i original, la veritat és que m'has sorprès! Me l'enduc a la meva cuina! :D
    Petonets!

    ResponderEliminar
  12. M'ha encantat la teva proposta, de debò.

    Les fotos del pas a pas estàn d'allò més bé, tot plegat és molt útil i té una pinta exquisita :)

    Que passis un bon cap de setmana!

    ResponderEliminar
  13. Madre mia , que ricuraaa, me llevo un plato. un beso.

    ResponderEliminar
  14. Una presentació i un sabor de 10.
    La nou de dalt de tot sembla una papallona.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponderEliminar
  15. nena quin pas a pas més bo, et felicito

    petons

    ResponderEliminar
  16. qué buena la receta, con las fotos paso por paso!!
    besos

    ResponderEliminar
  17. Cada dia més didàctica.... i ho dic per la seqüència de fotos.... Molt be eh?.

    ResponderEliminar
  18. Es una receta estupenda. Está diciendo cómeme...

    ResponderEliminar
  19. Hola guapa!, veo que como yo creias que era para el 28..que curioso!, porque lo creeriamos las dos????
    Yo afortunadamente me dí cuenta ayer y he puesto el "turbo"!, espero que te dé tiempo!!
    Por certo, vaya platillo delicioso que he visto por tu cocina!,me encantan los tartaros de pescado. Me lo apunto!
    Besos!

    ResponderEliminar
  20. Anikki..

    Si que era molt bó, tot i que he fet curt amb els bolets, el marinat li ha matat un mica el sabor, el pròxim cop amb el doble o més ;)

    Carmen..
    Gracies per els cumpliments, passat'ho d'allò mes be tu també, molts petonets!

    Gemma...
    Mmmm... amb salmó que bó, bona pensada, hem de tenir en cimpte (que jo no ho vaig tenir) que el marinat li ha tret importancia als bolets, error que es por corretgir.
    Petons!

    Starbase...
    Donç si, es semblant a una esqueixada, però en comptes de la tomata amb el marinat (s'ha d'anar amb compte amb la quantitat de mostassa) i els bolets i les nous per rematar, molt bo, tot i quye com he comentat, li faltaben bolets, que no vaig tenir en compte el marinat :P
    Mua!

    Espe...
    Si que lo estaba..:)
    Gracias por venir, tres mil besos para el camino de vuelta!

    Marcela...
    Si estaba rico, pero recuerda si lo vas a hacer, de ponerle muchos mas hongos de los que yo he puesto, que el marinado es fuerte.
    Besazos!

    Anna...
    Hola wapa, ahora iré a chafardear en tu loc a ver que delicias nos regalas, hace dias no entro, estoy muy liada, ahora me voy dentro de un rato y no vuelvo hasta el jueves.
    Mua!

    ResponderEliminar
  21. Hola Toñi...
    Si,, solo le faltan las ultimas modificaciones para perfeccionarlo y de fàbula.
    Muas!

    Glo...
    Pues ya sabes, cuando quieras aqui tienes un plato, auqnue tienes que llegatr antes que mi niña de dos años, que no consintió de darme un bocado, se lo zampó todo..jajaj... hice solo uno pensando que no le gustaria...:-S
    Besos!

    Elsfogonsdelabordeta...
    Hola maca, recorda modificar les quantitats de bolets!
    Muas!

    Laura...
    Donç les fotos les faig amb el mobil, ja fa temps que he`perdut el carregador de la camara i no hi ha manera de trobarlo..jajaj, em penso que mel vaig deixar a tarragona.
    Petonarros!!!

    Capisi...
    Todo tuya, ya sabes cuando quieras mas, vuelve por aqui:)
    Besitos.

    ResponderEliminar
  22. La cocinera...

    Bon cap de setmana (tot i que faig tard) no he tingut massa temps ultimament, ni he visitat tants blocs com m'agradaria, a veure si abans de marxar tinc temps de fer unes visites que fins dijous no torno.
    Petons!!!

    Lidia...
    Moltes gracies, la veruitat es que no em crec mereixedora de tants cumpliments al final m'ho creuré i tot..jajaja
    Muas!!

    Antonia...
    Me alegra mucho que te haya gustado, intento dentro de lo posible y cuando me acuerdo de hacerlas..jeje... hacerlas con el paso a paso, espero te haya sido útil.
    Muas!

    Ricard...
    Hola wapetón!! moltes gracies, sé que es un plat ben senzill de fer, però per si algú no ho tenia clar del tot he deixat les fotos :).
    Petonets!!!

    Elena...
    Muchas gracias, la verdad es que mi hija le contestó ràpidamente comiendosela...jajajaj (tiene dos años) y no consintió de darme un pedacito, hice solo uno pensando que no le gustaria.. si me descuido me come a mi tamb..jij.
    Muas!

    Juana...
    Si que es raro, verdad? ademas que yo estaba super convencida, a lo mejor lo pusieron de forma interna en el blog de la invitación y luego se dieron cuenta del error? o no?? aunqeu tiene la pinta si no soy yo sola la que lo pensaba debe creo de haver psado eso.
    Muas!!!

    ResponderEliminar
  23. Soy la número 101!!!UN gusto haberte comocido anoche y llegar a tu blog,es fantástico...y te puedes imaginar con que ganitas me comía yo este tartar.
    Espero que hayas más encuentros a sido estupendo.

    Cariños

    ResponderEliminar
  24. AYyyyy HA SIDO!!!!....jejeje

    ResponderEliminar
  25. Silvia....
    Wuuuuuuuuuuuuuowwwwwwwwwwww!!!
    Suena la campana!!!! seguidor número 101!!
    De premio, otra cena en enero...jajaja :P:P.
    Yo también me lo he pasado genial, la verdad que a veces uno va con miedo a lo que se puede encontrar, pero el balance ha sido muuuuuuy positivo, me ha quedado ese saborcillo de boca de tener unas cuantas mas :P.

    Hehehe... el tartar lo prové de milagro, pero eso se arregla ràpido, haciendo más, ya sabes cuando quieraas estas invitada ;).

    Muas!!!

    ResponderEliminar
  26. ¡Guauuuu! y que tartar tan rico.
    Me gusta ese contraste de sabores. Tiene que resultar toda una delicia para el gusto.
    Un beso.

    ResponderEliminar
  27. Quina pintaaaaaaaaaaa! L'hem de provar de fer! Merci per la recepta! Una abraçada!

    ResponderEliminar