També he rebut dos premis, moltes gràcies a gastroadicta i a Spanish food. per aquest premi, i a Violeta de ajo y perejil per el tercer premi blog de oro... no merezco tanto honor chicas , tot i que ho portaré amb orgull.
Ingrediets:
Magrana.
Frosting de mascarpone:
750g. mascarpone.
180g. sucre glas.
7 c/p licor d'avellanes (en la recepta original porta amaretto).
Bany de xocolata:
180g. Cobertura xocolata fondant.
20g. mantega.
200g. nata.
Desgranem la magrana, reservem, barrejem tots els ingredients del frosting en un bol, els barrejem amb una espàtula fins aconseguir una crema uniforme i resevem a la nevera.
Fonem tots els igredients del bany en un cassò i reservem.
Agafem els grans de magrana, els "emboliquem amb cura amb la crema resultant de marcarpone i banuem amb la xocolata.
Facil i bo.
Salut!!
Aquest premi l'he d'enviar a 12 blocs... i aquets són els nominats... (trrrr... redoble de tambores...)
.Cocinando con Neus.
.The xixi's club.
.Lordacuina.
.Cuinant a canet.
.Margot cosas de la vida.
.Mi blog de pintxos.
.decuina.net.
.La cuina de tordera.
.La cocinera de bétulo.
.Recetas trucos y tips.
.Destapant cassoles
que original.
ResponderEliminarHola guapa!!! Que bombones más buenos!!! Tienen una pinta deliciosa y has hecho una presentación que me encanta!!!! Enhorabuena por el premio!!!!!!!!! Te lo mereces!
ResponderEliminarUn besazooooo!
miauuuuuuu quina pinta!!! i puc tunejar la recepta!! ai man nominauu??? GRACIESSS però ara k haig de fer? abandonar la casa a lo gran hermano? jiijij me molaaa la idea de ferrero magrané!
ResponderEliminarApa, qué originals! Tu ara no els pots menjar, ja m'els menjo per tu, jejeje, vaja amb els Ferrero Magrané.
ResponderEliminarEnhorabona pel premi, t'el mereixes amb aquestes delicatessen que fas.
Gràcies per pensar en mi a l'hora de repartir-lo.
Petons.
Moltissimas gracias guapetona, Això sí, és un premi ¡!!!!!
ResponderEliminarFelicitas, es que las cosas ben fetes sempre tenen recompensa. Una Crak
Un Petonet.
Quina ilusió!, felicitats per als premis!, no m'extranya noia, ets un crak de l'originalitat i el bon gust!. No cal dir que m'ha afalagat moltíssim que hagis pensat en mi...MOLTES GRÀCIES!,aquest "premi" de part teva és un senyor premi per a mi.Uns "magrana Roché" fantastics!.
ResponderEliminarQuina combinació més origianl i sorprenent... han de quedar uns bombons boníssims!
ResponderEliminarPerò què fas menjant magrana Roché??? aixó no pot ser, passal's ara mateix tots cap aquí!
ResponderEliminarQue bons....... Moltes gràcies pel premi i enhorabona per la part que et toca.
Muas!
Vaya chulada!!! me gusta el nombre que le has dado.
ResponderEliminarUn beso
wooow
ResponderEliminarxulíssima la recepta, m'ha encantat!
una idea estupena :)
salutacions!
que cosa tan original !!! que nivelazo !!!
ResponderEliminarEnhorabuena por el premio!!.....y estos bombones......de maravilla!!......Abrazotes, Marcela
ResponderEliminarQue original. debe ser una delicia al morder. un beso.
ResponderEliminarVaja...vaja...esta bé aixó...a mi hem donas el premi i tu et quedes el premi gros...porta cap aquí nena ...uns bombons d'aquest també.jejeje
ResponderEliminarVaja dieta...jejeje
Moltes grácies...me'l emporto cap el meu bloc....
un petonet...
Bueno bueno, y yo ke pensaba ke era seguidora tuya...Vaya, es ke algunas veces me da error y no me doy cuenta, bueno, ya está subsanado, no me pierdo ni una receta más....Por cierto, excelentes bombones!!!
ResponderEliminarBesosss
Felicitats pel premi, fa ilusió, eh?
ResponderEliminarQuins bombonets més originals i bons! :D
Petonets!
Que ricuraaaa, suerte en el concurso, un besico.
ResponderEliminarhummm, que cosa mas divinaa!! me llevo uno
ResponderEliminarCuando puedas entra a mi blog, tienes un ragalito.
besoss
Una proposta SENSACIONAAAAAL. Molt original, m'ha sorpres i m'ha fet salivera :)
ResponderEliminarMoltes gràcies per el premi, la veritat es que jo no acostumo a fer cadenes de premis però acceptar-los (com deies al bloc) els accepto amb alegria. Igual per a acceptar-los hauria de fer la cadena però el cas es que jo estic molt feliç i agrait del premi de tota manera :)
Espe..
ResponderEliminarGracias, la verdad es que me las tuve que pensar para que mi niña comiera fruta..jiji...econdida entre chocolate:P
Glo...
Muchas gracias, la idea surgió con mi bichito y para aprovechar lo que me sobró del frosting :P
Zaraida...
Si, has de publicarlo al blog i nomeinar a 12 blocs mes i avisarlos que tenen el premi, perdona per no haveter contestat abans porto uns dies...:-S
Per cert, m'ha encantat el nom de ferrero magrané... l'he posat de títol i tot..jiji
La cocinera
moltes gracies, se que no puic menjarne... per+o que he der''? si... he aigut en les seves grapes..jiji
Lourdes...
Si. per això he pensat en vosaltres que sou unes cracks!!
Mercé..
Jijii... a mi també em va fer molta il-lusó...
Molts petonets rewapa!
Gemma...
Si que ern bons, la veritat que em va sorprendsre, de fet a casa m'han "obligat" a preparar per el cap de setana, quan va arribar el meu marit (reclamantme¡ls per que els havia vist publicats li va quedar una cara quan li vaig dir que no hi quedavem..jajaja, l'idea va sorgir entre aprofitar el frosting de la cotilla e intentar que la nena engés fruita (amangantla dintre la xopcolata ajajja li van encantar)
Gemma...
ResponderEliminarJAjajjja... si, he pecat... però la veritat que quan els vaig tastar (era un dels meus invents) em va sorprendre, com la agrana era dolça no entraba en conflicte ambv la resta de sabors)
Gloria...
Jajajja... en un principio no le havia puesto así, pero como zaraida me comentó lo de los ferrero magrané, me hizo gracia y se lo puse al final..jiji
Laura..
Si, va ser per la nena, una manera d'enganyarla i que estigui contenta menjant fruita.
Petonets!
Toñi...
Pues es supersencillo, si te animas ya lo verás.
Besitos.
Marcela...
Gracias wapa... ya sabes cuando quieras ferrero magrané solo tienens que cogerlos ;)
que cosetes més riques!!! petita, això és un bogeria!!! ja m'agradaria tenir-te de veïna per poder provar totes aquestes cosetes riques que fas tu!
ResponderEliminar