Mi-cuit.
poma.
Pernil d'ànec.
Sal maldon.
Ceba en juliana.
Oli d'oliva.
Elaboració:
Tallem la barra de pa en llesques i reservem.
Pelem la poma i la tallem en mitja lluna, les pasarem per la paella amb un xic d'oli d'oliva, retirem.
Tallem la ceba en juliana i la fem a foc baix en una paella amb oli d'oliva, un cop feta retirem i reservem.
Agafem una llesca de pa, posem un parell de talls de poma, a sobre una culleradeta de ceba confitada, (a la que haurem tret l'excés d'oli), un tall de mi-cuit, seguidament un tall de pernil d'ànec, posarem un polsim de sal maldon per sobre i rematem amb un escuradent o un pal per montaditos.
Ja podem servir.
Unos montaditos deliciosos, una combinacion acertadísima de ingredientes dulces y salados.
ResponderEliminarMe gustan!!!
bsts. Maite
La poma i el foie són una combinació delicosa. Si a sobre hi posem ceba ipernil... llavors ja és tot un luxe!
ResponderEliminarBon Nadal i feliç 2011!
Ohhhh quina bona pinta, m'encanta el micuit i acompanyat amb poma segur que deu ser boníssim!!
ResponderEliminarque tapa mas rica
ResponderEliminarOstres, q bo, Nuria....m'agrada tot, el mi cuit, el pernil d'anec...i no tinc de res...
ResponderEliminarhas menjat molt? ;-)
Petons,
um, genial com aperitiu per Cap d'any! petonets guapa
ResponderEliminarQue rico, me lo copio para nochevieja. Me he hecho seguidora de tu blog, estoy por aqui cotilleando un poco.
ResponderEliminarFelices Fiestas y un beso de Orquidea59
Me encantan los montaditos, ademas es una combinación original.
ResponderEliminar1001 besitos y Felices Fiestas.
has preparado un pincho genial con una combinacion muy muy buena
ResponderEliminarme gusta
bony any nou
petons
miquel
Qué bocados más ricos, permiso para copiármelos inmediatamente! besos y abrazos
ResponderEliminarUn montadito molt festiu, ideal per aquests dies.
ResponderEliminarPetons.
Que guapo Núria, a veure si el puc fer a casa!
ResponderEliminarCombinación perfecta, me encanta esos montaditos, un abrazo
ResponderEliminarQue bocaoooo tan ricoo!!! me llevo uno!! besotes de la vaca!!
ResponderEliminarVaya bocado Nuria.Es que tienes un gusto exquisito y unos comensales que deben de estar encantados contigo,yo comería de lujo en tú casa ;))
ResponderEliminarQue bueno.
Un besote
pero que montaditos mas ricos madre miaaaaaaaaa besazos wapaaaaaaa
ResponderEliminarquina`passada d'entrants que estic veient aquests dies, m'encanta
ResponderEliminarpetons
Estava buscant tapes per cap d'any!! es ideal!!
ResponderEliminarGràcies
Ole, ole i ole. Quina potència de sabor!! :)
ResponderEliminarUn “montadito” de luxe, foie poma i magret ummmmm.
ResponderEliminarBon Any 2011
TINC UNA MICA DE FOIE QUE JA SÉ COM ACABARÀ...
ResponderEliminarBONA ENTRADA AL 2011!!!
Si que ha d'estar bo això eh?. Jo també m'encanta el micuit, tot i que he de vigilar doncs massa em fa mal... Petons!.
ResponderEliminarUmmm quina bona pinta tenen aquests mntaditos, han de estar de luxe. Amb el teu permís em quedo per aquí.
ResponderEliminarUn petonàs i Bones Festes
Una combinació perfecte. M’encanta, fa festa! Recepta apuntada. Molt Bon 2011!
ResponderEliminarUn montadito con foie, y más pato... ¡me encanta esta idea!
ResponderEliminarMañana también tocará montadito de foie en casa pero con otra forma jejeje
¡Feliz 2011!
Palmira
Me encanta tu montado!. Después del traslado necesitaría unos cuantos que me he quedado K.O . Te deseo un año 2.011 llenos de paz y salud y de platos ricos para compartir. Un beso
ResponderEliminarMoltes gràcies pel teu comentari al meu blog. El teu és molt interessant i creatiu. Enhorabona. Francesc
ResponderEliminarMeravellosa combinació!!
ResponderEliminarBones festes i feliç any 2011.
Un petó.
Una delícia en miniatura...
ResponderEliminarAprofito per desitjar-te bones festes i millor 2011.
Muchas gracias por tu visita a mi blog. Tu montado con foie y pato es muy buena idea. Tu blog es muy interesante con una cocina innovadora.
ResponderEliminarTe deseo un feliz año 2011. Bicos Marimi
Aquest montadito ha de ser un luxe al paladar!!
ResponderEliminarFeliç 2011 maca!
Petons,
Sandra
Unos pinchos deliciosos
ResponderEliminarUn beso y feliz año
Una mossegada reial.
ResponderEliminarMuass!
Un enfilall de luxe!! La poma amb el foie m'encanta i el pernil també, una combinació deliciosa!
ResponderEliminarFeliç 2011!