Hola de nou, aquest cop porto una recepta per gent mandrosa com jo :P:P... la veritat és que tot i tenir la recepte de la base, em fa moltíssima mandra (em passa sempre) de fet l'única que faig jo és la de la pizza i per que a casa quasi bé m'olbigen:).
Ingredients:
Pasta de full.
Tomàquet.
Olives farcides.
Carbassó.
Espàrrecs bladers.
Xampinyons.
Ceba.
Orenga.
Sal/pebre (el pebre es opcional)
Ou batut.
Elaboració:
Mentrestant fem els espàrrecs al vapor (jo ho faig al micro sense problemes amb un plat fondo i poso els espàrrecs nets i tapo amb altre plat fondo)
Pintem amb l'ou batut i posem al forn (el temps que calgui, ja que no hi ha dos forns iguals) fins que sigui cuita.
que buena pinta..asi con verduras...mmm
ResponderEliminarNuria, jo tinc unes boletes de ceramica per posar enlloc dels cigrons...despres es renten i es tornen a guardar, no se si em van costar 3 euros...
ResponderEliminarpots creure q mai no he fet coca vegetal, amb lo facil q m'ho poses....
Hola!
ResponderEliminarMuy sencillita de hacer, y sin duda, con buenos resultados, a juzgar por la foto final. Rico rico.
Besos.
Hehehe, jo també sóc mandròs. M'anirà bé per algun divendres nit que no tingui ganes de psatar la masa de la pizza.
ResponderEliminarEs veu ben bona!! :)
A casa també fem sovint coques semblants i ens encanten! I res de mandra, eh? Pitjor seria trucar demanant una pizza per encàrreg, no?
ResponderEliminarAmb la pasta de full queda una coca boníssima.
Que temptadora que es veu aquesta coca vegetal. El que més m'agrada d'aquest tipus de coques és la quantitat de variants que admet, i el saboroses que queden sempre.
ResponderEliminarJo també m'apunto a la llista de mandrosos pel que fa a les bases i als pans...però crec que en el teu cas no tens raó, fas moltíssimes coses entretingudes!!.La massa que venen preparada val la pena aprofitar-la i en dies d'improvització van de conya...La combinació d'ingredients em sembla encertadíssima! la copio!a reveure!
ResponderEliminarQué rico!! Y que sano!
ResponderEliminarHay que llevarse la prueba cuando nadie mire!!!
Besitos!!!!!!!!!!!!
Hmm, me encanta.
ResponderEliminarSuper sana, aparente y apetitosa.
CLAPCLAPCLAP :)
Aquestes coques tan mediterrànies, tan variades, tan gustoses... són una meravella.
ResponderEliminarTe'n va sobrar algun tallet?
Una abraçada.
M'encanten les coques vegetals, t'asseguro que la fare´!
ResponderEliminarUmmmmmmmm.
ResponderEliminarDeliciosa te ha quedado.
Voy hacer escalibada a ver que hago con ella, tambien tengo hojaldre, a ver si me sale...
Besos
Ummmmm!!
ResponderEliminarSe ve delicosa tu coca, bueno y todos los platos que se ven en tu blog.
Un saludo.
Aixó no es mandra, es aprofitar els productes que estàn als supers per fer un sopar d' allò més bó.
ResponderEliminarM' agrada aquesta coca tal i com t' ha quedat.
Petons i bon cap de setmana.
Gràcies a tots per la vostre visita, sempre és un plaer poder comptar am vosaltres.
ResponderEliminarPer cert, sonia, On les puc trovar? m'interessa molt això que dius, i si no sempre puc optar per comprar unes caniques, soposso que al ser de vidre aguantaran bé la calor.
Petonarros per doquier y bon cap de setmanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
SMUACKSSSSSSSSSSSSS!
Hehe... com m'agrada lo del esmuaquis:P.
Riquisimaaaa, un beset.
ResponderEliminarWoww!!! Quina bona pinta aquesta la faig segur a casa ens entusiama la pasta de full
ResponderEliminarBon cap de setmana
Té una pinta deliciosa y amb la pasta de full queda super cruixent.
ResponderEliminarBon cap de setmana!
Ana de: 5 sentidos en la cocina
Oh... a veure si a casa la volen tastar...
ResponderEliminarquina bona cara que fa
Un petonet
Se ve estupenda esta coca, además de verduras, sana, sana.
ResponderEliminarCuando tengas tiempo y ganas prueba a hacer la masa, ya verás que rica.
Hola Nuria, una coca rapida y muy buena con las verduras que lleva, un saludo.
ResponderEliminarJUAN
Aquesta coca de verduretes té una pinta divina i, a més, és ben senzilla de fer. M'ha encantat el teu blog i el trobo molt original. Seguiré llegint-te!
ResponderEliminarHola Petita, gracias por visitarme!, vengo a mirar que hay de rico por aqui. Me encantan las cocas de verduras y con ese estupendo paso a paso nadie se puede perder.
ResponderEliminarMuy linda tu cocina, un beso y me quedo mirando!
Bona explicació... :).
ResponderEliminarUna coca para disfrutar sin que la cintura se enfade.
ResponderEliminarTe ha quedado genial.
Un beso