15.12.09

PASTÍS DE PLÀTAN AMB SALSA DE XOCOLATA NEGRE.

Ingredients:


4 platans.
175g sucre.
95g farina.
3 ous.
100g mantega.
(Per a la salsa)
200g xocolata negra
175 llet
150 nata liquida.



Preparació:


Precalemtar el forn a 180 º.

Peleu els plàtans, talleu-los a trossets petits i reservar.

Separar els rovells, afegir el sucre i la mantega pomada i muntar.

Muntar d'altra banda les clares a punt de neu, i afegir a la barreja dels rovells acuradament amb ajuda d'una llengua de silicona o derivats, afegir seguidament la farina tamisada, per últim posar el plàtan trossejat i remoure cuidadosamnete, posar en una font prèviament untada en mantega, i introduir al forn durant 20 min.

En un cassó barrejar, la llet, la nata i la xocolata i posar a foc suau fins que aquest homogeni i reservar.
posar una mica de salsa al fons del plat posar un tros de pastís a sobre ia gaudir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada