Aquesta recepta participa en el concurs ME IMPORTA UN HUEVO, organitzat per el bloc tortillina de un huevo.
De la masa d'ahir en vaig guardar la meitat (com ens agraden ben fines i cruixents m'ha arribat bé per totes dues)
Masa de pizza preferiblement cassolana. (la recepta la vaig posar ahir)
Pipes pelades (un quart de paquet aprox)
4 ous de guatlla.
Tomàquet fregit.
Orenga.
Formatge d'untar.
Emmental.
Eddam.
Brie.Barreja de el caserio ( Emmental, Cheddar, gouda i Curat)
ELABORACIÓ:
Barregem la masa amb les pipes pelades, donem forma, punxem amb una forquilla i li donem un cop de forn.
Li afegim el tomàquet fregit amb un grapat d'orenga a l'hora que l'esmicolem amb els dits, amb aquesta barreja donem una segona capa de base.
Tallem el formatge Eddam ben fi i el coloquem a la pizza.
Per últim posem l'ultima capa de barreja de formatges i espolvorejem una mica d'orenga per sobre.
introduim al forn a una temperatura de 180º fins que sigui cuita.
* Si la mengem feta al moment es molt bona, però escalfada al micro no es el mateix, les pipes no queden igual.
una pizza tentadora... muy rica, un recaet
ResponderEliminarQué pinta más buena, qué finita...
ResponderEliminarEsa mano enanita por ahí no aguantaba más, eh? sé lo que es tener uno de esos en casa ;-)
Besinos
Que original amb pipes a la massa!!!! I quina combinació d'ingredients!!! Ha de ser bonissima!!! a més amb aquest pas a pas fotogràfic que ens has fet no hi ha excuses per no provar-la....
ResponderEliminarJose...
ResponderEliminarBienvenido y gracias...
Muas!!
Isabel...
Jajajaj... es mi mini-pinxe.. jajaja, estaba poniendome mas pipas a la masa i apretaba con esos deditos tan pequeñitos que tienen (dos años y medio) y yo venga a decirle, que no , quie ya está... pero ni caso...ahahahahahaa... eso cuando no se me come la masa cruda... :)))
Catieu...
Si.. el toc de les pipes era olt bo acabat de fer... (si s'escalfa al micro perden el cric)
això ho haig de tastar ja!!! m'encanten les pipes i en aquesta pizza li dona un toc molt especial!!! petonets guapa
ResponderEliminarmolt bona pinta... m'apunto això de les pipes, ho provaré a veure què tal!! :)
ResponderEliminarQue buena pinta tiene, se ve deliciosa.
ResponderEliminarSaludos
Que bé ho expliques i que bones les pizzes, perfectes per al sopar de diumenge.
ResponderEliminarPetons
Una idea genial això de posar pipes a la massa!!
ResponderEliminarFins aviat,
Elisabet
rica, rica, rica! quiero de esta pizza rica! :)
ResponderEliminarQuina idea més original això d'afegir pipes a la massa!!La pròxima vegada que faci pizza n'hi afegiré. Un petó, Paula
ResponderEliminarHola,
ResponderEliminarostres amb pipes! Que original i que bona ha d'estar aquesta pizza!! petonets
M'encanta el toc de les pipes als plats... El contrast torrat i cruixent queda deliciós. Una bona manera d'aprofitar la massa de pizza sobrant ;)
ResponderEliminarUn proposta molt bona aquesta d'inloure les pipes a la massa!! Crec que la provarè i segur que m'agrada. Felicitats.
ResponderEliminarPero que original con las pipas!!. es que nunca se para de aprender...... Genial como idea y además tiene que estar riquísima. un beso.
ResponderEliminarMucha suerte en el concurso, esta pizza es además de original riquísima seguro con esos ingredientes. besitos y buen finde....
ResponderEliminarPerò que bona... amb pipeeees!! Amb lo que m'agraden els pans amb pipes! jajaja Ha d'estar genial, me la deixo apuntada amb el teu permís!
ResponderEliminarI molta sort al concurs, però segur que la tens :)
Un petó!
Aixó de posar-li pipes quina bona idea, em sembla molt bona.
ResponderEliminarSort al concurs.
Petons i bon cap de setmana.
Que pizza tan rica y original. Lo de las pìpas es un puntazo!
ResponderEliminarLa receta queda registrada. Gracias por participar y mucha suerte!
Aquest toc cruixent de les pipes ha de ser tota una festa a la boca
ResponderEliminarQue pizza tan original con esas pipas en la masa, me encanta la idea!!!! Que tengas un buen fin de semana :) besos
ResponderEliminarQué ricura de pizza ummmm....... el uso de las pipas fabuloso y esa manita que se ve por ahi en la foto de la preparación seguro que le ha dado el toque especial ;)
ResponderEliminarBesinos, buen finde.
Que buenooooooooooooa!!!
ResponderEliminarMe la llevo, cada día comería pizza.
besos guapa
Nuria una bona pizza i amb las pipas cruixents uhmmmmm
ResponderEliminarSort al concurs.
Petons i bon cap de setmana
miquel
Pues sí que es original la masa, ¡con pipas! Y con los huevos también... deliciosa. Me gusta la presentación, cortada en rectángulos.
ResponderEliminarUn besote