Ingredients:
200 g. xocolata negre.
200g. farina.
50g. nous.
50g. ametlles.
1 cullerada de llet.
75g mantega.
1 xic de sal.
1 xic bicarbonat.1 xic de llevat industrial.
100g. de sucre.
1/2 ou batut.
essència de vainilla (jo he posat el contingut de mitja baina)
Elaboració:
Barregem l'ou, el sucre, la sal, la vainilla i la llet, barregem bé amb les varilles.
Fonem la mantega i afegim a la mescla anterior, també afegirem la farina tamisada que haurem barrejat amb el llevat i el bicarbonat, barregem fins aconseguir una pasta homogènia.
Agafem la pastilla de xocolata, jo compro les de hacendado que pesa 200g, i amb el paquet tancat li dono cops amb el martell de la carn, si queda cap tros gran el tallo a gabinet, afegim els topings de xocolata a la barreja. afegirem les nous i les ametlles que haurem trencat al morter.
*Aclaració, a recetas de rechupete posaba que havía de congelar la xocolata, cosa que no he fet, per el pròxim cop, faré mes cas :P.
Fem boletes i les posem sobre paper sulfuritzat, introduïm al forn que haurem escalfat prèviament durant 15' a 170º.
Segons el forn ho deixarem mes estona, com es el meu cas que m'han quedat blanquetes.
ayyyyy que dulces tan ricos haceis, yo me prometo una y otra vez, que se acabaron mas recetas dulces, pero no puedo resistirme. me la llevo!!!!
ResponderEliminarbsts. Maite
Núria... de 3 en 3...es un ritme frénetic...de veritat imposible de seguir...
ResponderEliminarMira amb la meteixa visita, m'hen porto les galetes i els calçots....
Un petonet
Maite...
ResponderEliminarMira que he hecho veces, y esta es la primera vez que la publico (aunque es la vez que mes feas de color me han salido..jajaja.
Bsts.
Neus...
Ains... es que se m'acumula la feina... i despres no les publico, encara tinc receptes de l'estiu per publicar, gazpatxos amanides, plats amb sindria...jijiji....
Mua!!
en casa nos gustan mucho estas galleticas
ResponderEliminarUhmm riquisimasssss, un beso.
ResponderEliminar