Páginas

20.12.10

Cookies.

Aquesta recepta l'he treta i copiat íntegrament de recetas de rechupete, l'únic tooning que he fet ha sigut reduir la quantitat de sucre i afegir fruits secs. També he de dir, que m'han quedat blanquetes, un minut més al forn no li hagués fet cap mal, ja se sap que no tots els forns escalfen per igual.


Ingredients:
200 g. xocolata negre.
200g. farina.
50g. nous.
50g. ametlles.
1 cullerada de llet.
75g mantega.
1 xic de sal.
1 xic bicarbonat.
1 xic de llevat industrial.
100g. de sucre.
1/2 ou batut.
essència de vainilla (jo he posat el contingut de mitja baina)


Elaboració:

Barregem l'ou, el sucre, la sal, la vainilla i la llet, barregem bé amb les varilles.

Fonem la mantega i afegim a la mescla anterior, també afegirem la farina tamisada que haurem barrejat amb el llevat i el bicarbonat, barregem fins aconseguir una pasta homogènia.

Agafem la pastilla de xocolata, jo compro les de hacendado que pesa 200g, i amb el paquet tancat li dono cops amb el martell de la carn, si queda cap tros gran el tallo a gabinet, afegim els topings de xocolata a la barreja. afegirem les nous i les ametlles que haurem trencat al morter.
*Aclaració, a recetas de rechupete posaba que havía de congelar la xocolata, cosa que no he fet, per el pròxim cop, faré mes cas :P.

Fem boletes i les posem sobre paper sulfuritzat, introduïm al forn que haurem escalfat prèviament durant 15' a 170º.

Segons el forn ho deixarem mes estona, com es el meu cas que m'han quedat blanquetes.

5 comentarios:

  1. ayyyyy que dulces tan ricos haceis, yo me prometo una y otra vez, que se acabaron mas recetas dulces, pero no puedo resistirme. me la llevo!!!!
    bsts. Maite

    ResponderEliminar
  2. Núria... de 3 en 3...es un ritme frénetic...de veritat imposible de seguir...

    Mira amb la meteixa visita, m'hen porto les galetes i els calçots....

    Un petonet

    ResponderEliminar
  3. Maite...
    Mira que he hecho veces, y esta es la primera vez que la publico (aunque es la vez que mes feas de color me han salido..jajaja.
    Bsts.

    Neus...
    Ains... es que se m'acumula la feina... i despres no les publico, encara tinc receptes de l'estiu per publicar, gazpatxos amanides, plats amb sindria...jijiji....
    Mua!!

    ResponderEliminar
  4. en casa nos gustan mucho estas galleticas

    ResponderEliminar
  5. Uhmm riquisimasssss, un beso.

    ResponderEliminar