22.2.10

AMANIDA TEBIA DE MADUIXES I LLAGOSTINS.

Ingredients:

Barreja de enciams tendres.
LLagostins.
Maduixots.
Oli d'oliva.
Vinagre balsàmic.
Melmelada de maduixa.
Sal/Pebre.


Preparació:

Farem primer la vinagreta, tres parts d'oli per una de vinagre, corregirem de sal i pebre.
Pelem els llagostins i els hi treiem l'intestí.
 les tallarem en "papallona" (un tall per l'esquena per que quan siguin cuites s'obrin com les papallones).











En un bol posem l'enciam ,tallem unes maduixes i les afegim, li posarem la meitat de la vinagreta i removem bé.

A la vinagreta que ens queda, li afegirem una mica de melmelada ho lliguem i reservem. (si no tinguessim melmelada de maduixa, la fariem en un moment, en un cassó hiposariem sucre, maduixes i un xic d'aigua fins que les maduixes s'estobin).



En una paella a part amb oli d'oliva fem les gambes i les reservem. Afegim l'oli de fregir les gambes a l'amanida i barrejem, ja podrem montar el plat.

Amb l'ajuda d'un motllo, possem la barreja de la amanida i al final posem una capa de maduixes tallades a lámines, a sobre posarem els tres llagostins.
Guarnim amb la vinagreta i a sobre posem l'altre llagostí que quedaba. (Jo en poso 4 per ració si son macos).

Que vagi de gust.

18 comentarios:

  1. una combinació fabulosa i una presentació dels superlatius
    Elogi

    ResponderEliminar
  2. Esta combinacion de sabores hay que probarla!me encantan las ensaladas,y esta me parece de lujo.
    Besets.

    ResponderEliminar
  3. -JACKTELS...
    Moltes gracies, es afalagador venint de tu,
    Gracies per la visita.
    Petonets.

    -MESILDA...
    La verdad es que está riquisima, y la mermelada solo esta en la vinagreta de decoración, para quien no le gusta mezclar lo dulce y lo salado, aunque las fresas tengan su puntito de glucosa que se realzan mutuamente con las gambas i el aceite de freirlas, creo que te gustará.
    Besitos.

    Nuria.

    ResponderEliminar
  4. Núria, quina amanida més fantàstica!! No només per la presentació que t'ha quedat genial, sinó pels ingredients... mmm!
    Petons!

    ResponderEliminar
  5. MERCÈ...

    Gracies maca, la veritat es que sembla mentida amb lo senzilleta que es i lo bona que esta.

    Petonets i gracies per la visita.
    Nuria

    ResponderEliminar
  6. Esta combinación hay que probarla, adicta como soy a las ensaladas, has preparado una que lleva mucho la vida. Me la anoto con tu permiso, qe igual este fin de semana ya cae.

    Biquiños guapa :)

    ResponderEliminar
  7. HOla Merchi.

    Siempre es un placer contar con tu presencia, la verdad es que esta riquisima, y tampoco tiene demasiadas cosas.

    Ya diras que te pareció.
    Bicos a ti tambien;)
    Nuria

    ResponderEliminar
  8. Primer comentari aquí... He descobert el teu blog gràcies al teu comentari al meu. M'interessa i el seguiré... Tens un blog molt bonic i ben decorat... Jo a nivell decoració el tinc bàsic, bàsic...

    ResponderEliminar
  9. Amb aquesta recepta acabes de demostrar que una amanida pot ser un plat de luxe de 5 estrelles!

    ResponderEliminar
  10. Ricard.
    Benvingut sies al meu reconet, la veritat es que trobo molt interessant el teu blog, sobretot perque abans vivia a cerdanyola, he treballat a sabadell i barcelona, i conec molts restaurants.

    També m'interesa saber on anar si qualsevol dia em ve de gust sortir a sopar i no tinc nena..jejeje:P.

    No et preocupis per l'apariencia del blog, l'important es entendrens i aixó ho em aconseguit.
    Molts petons i gracies per la visita.
    Nuria

    ResponderEliminar
  11. Gemma , moltes gracies, però en realitat es el que m'agrada del mon culinari, que de productes ben sencill, poden sortir coses molt bones.

    Molts petons.
    Nuria

    ResponderEliminar
  12. Aquesta amanida és fantàstica!!!
    Vaig a veure quines delícies trobo a la teva cuina, amb el teu permís.

    ResponderEliminar
  13. Estupenda receta y estupendo blog. Ya me hice fiel seguidora.

    Besos.

    ResponderEliminar
  14. que maravilla de ensalada! preciosa y riquísima.

    saludos!

    ResponderEliminar
  15. Hola Dolors..
    Pasa, pasa que la porta es oberta..jijiji.
    M'agrada el teu entusiasme, sies benvinguada a aquesta la teva casa.
    Petons!

    Hola silvia,
    muchas gracias, es alagador, aunque ultimamente he estado liada y no he podido contestaros ni publicar mucha cosa, ya lo sabes, ven cuando quieras como si fuese tu casa.
    Besitos.

    Hola Toñi,
    Y ademas este año hay unos fresones sabrosisimos y bien de precio (en comparación con otros años)
    Bueno, gracias porla visita, y ya diras si la probaste, es sencillisima de hacer.
    Besitos1000.
    Nuria.

    ResponderEliminar
  16. Hola, acabo de descobrir-te i t'he de dir que amb aquesta amanida m'has captivat!
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  17. Eps, aquesta ens l'apuntem, precisament estavem mirant amanidetes bones per l'estiuet! Merci!

    ResponderEliminar
  18. Nuria! He pasado a visitar tu blog yo tambien y he visto esta receta!Que maravilla de presentacion!Veo que es de febrero, pero aun asi no me quedo sin decirte que me parece preciosa! Y con una combinacion de sabores buenisima!

    ResponderEliminar