Ingredients:
Oli d'oliva.
1 Dent d'all.
1 Ceba petita.
Nata líquida.
Rovells d'ou (1 per cada comensal)
Tallarines.
Gírgoles.
Camagrocs.
Ceps.
(Els bolets de les varietats que vulgueu)
Orenga.
Nou moscada.
Elaboració:

Primer de tot posarem a hidratar els ceps.
Anem tallant la ceba ben petita i la posem en una paella a foc suau amb un xic d'oli d'oliva, laminem l'all i ho afegim quan la ceba estigui pochada.


Mentrestant posem a coure la pasta segons les instruccions del fabricant.


Rentem i tallem els bolets, quan el sofregit sigui llest les afegim i ho sofregim tot bé, després precedirem amb la nata, corregim de sal, al palmell de la mà posem una mica d'orenga, l'esmicolem amb els dits perquè desprengui mes aroma, i no siguin molestos els trossets en menjar-lo, afegim, i tot seguit la nou moscada.


La pasta que ja estara llista, l'escorrem i li donem una lleugera esbandida amb aigua freda per trencar la calor residual, amb que quedi tebi ja val tampoc no ho volem menjar fred, barregem amb la salsa, retirem la paella del foc i ara si li afegim els rovells d'ou, barregem bé, fins que quedi homogèni, veurem, que el color, la textura i el sabor canvien agradablement.
Ja podem servir.
Bon profit!
Ais madre!!!! Que me los llevo enteritos y te dejo sin comida!!!! Que pinta tienen!!!!!
ResponderEliminarUn besazoooooooo guapísima!
Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz, güzel ve iştah açıcı görünüyor.
ResponderEliminarSaygılar.
Una pasta estupenda, qúe ricos. Besos.
ResponderEliminarnyam, nyam! però quina delícia!
ResponderEliminaraquestes tallarines deuen estar d'allò més bones.
enhorabona, les fotos del pas a pas estan molt bé
Salutacions
uhmmmm que buenisima pinta, que cremosos!!! me encantan.
ResponderEliminarbesitos y feliz finde
Hola Nuria, muchas gracias por los comentarios que has dejado en mi cocina...aquí vengo yo a la tuya para quedarme...
ResponderEliminarMuy rico plato el que has preparado para el con curso...mucha suerte!!!
Por cierto, eres tú una de las blogueras que se ha ido de tapas???...pues en la foto que tienes en el perfil, no tiene ningún parecido a la que ha puesto Sonia...
Besitos
como me gustan los boletus....me encanta
ResponderEliminarGlo...
ResponderEliminarEstan muy muy buenos, aunque claro, la carbonara es una de mis salsas preferidas...
Pst..pst... si me avisas pongo un plato mas a la mesa..jiji
Muas!
Fuet Gancal..
Bienvenido a mi rincón... espero te sientas cómodo por aqui.
Gracias por la visita y por el comentario... Besitos!
Piligoto...
Sep... y eso que he dicho que me pongo a dieta...
QUE VIVA EL RÉGIMEN!!
Jeje Muas!
Laura...
Hola wapa!
Sé que no es un plat molt elaborat però com que m'agraden tant no m'he pogut estar de presentarlos a concurs..hehe.
Petonets, i gracies per el comentari, a partir d'ara intentaré fer un pas a pas, per tal que el bloc sigui mes clar i senzill.
Muas!
Toñi..
Divinos, lo bueno de la carbonara es que la puedes hacer con todo, solo has de cambiar el bacon por lo que se te ocurra, e incluso las sobras de pollo de cuando se hace en salsita...mmmmmm.
Besetes.
Goyi...
Muchas gracias...
Si, soy yo... sé que no me parezco, (ademas ese dia mi hija (2 años) me habia escondido las gafas, y por eso no las llevaba) Me he engordado una barbaridad, la foto del perfil es de antes de verano... no tiene mas... mi familia ya se ha reunido y e han dicho que estaban preocupados, en poco tiempo me he engordado como una bestia..jiji.
Besetesssssssss!!
Espe...
Hola guapisima...
Esta bien buena, aunque para la dieta no vaya demasiado bien, comeré nada mas que medio plato.:P.
Muas!
Hola Nuria, t'he vist a les fotos de la kedada, que guapes esteu totes, em va donar molta pena no poder baixar, però bé a la propera m'ho muntaré millor.
ResponderEliminarAquesta carbonara em sembla fantàstica!!!
Petonets
Veus com t'has de canviar la foto del perfil? ni la Goyi t'ha conegut! i estas guapisima, dona!
ResponderEliminarEscolta, posa'm uns tallarines al tuper q la meva nevera continua buida....sniff...
petons...
(va, tu i jo de dieta, i la propera kedada noves fotos per lluir-nos...qui perdi menys kilos, paga el sopar de l'altre....fet?)
Carmen...
ResponderEliminarLa veritat, és que totes estabem molt més macas al natural, no els hi fa justicia, anima't, per la pròxima ja veurás que be t'ho pasarás... i que ràpid passa el temps!
Muas!
Sonia...
Hehehe...Trcte fet!!!...
Es que les fotos que tinc són de l'any passat però son de farra, i no es questió de pssarme amb la foto del cubata...jajajaja :-S
Les del sopar, la veritat es que em veig fatal...:P O es que me veo con buenos ojos..jiji
Pero mi niña...¿no estábamos a dieta?. Yo una vez analizado este divino plato he llegado a la conclusión de que tan bueno y tan sano no permitira el señor que nos engorde jejeje.
ResponderEliminarUn besazo.
Però aviam hi ha dieta o no hi ha dieta?? jejejj.
ResponderEliminarAins les fotos de perfil......... Nenes sòu massa crìtiques estem totes molt guapes.
Muas!
M'agrada molt la carbonara i així amb bolets pot estar deliciosa mmmm!!! Parlant de concursos que tingueu molta sort i a veure si jo penjo la meva recepta de bolets que fa dies que la vaig fer i aquest pas se'm passarà el plaç! :P
ResponderEliminarUn petó!!
Quina pinta..... aquesta recepta me l'apunto ara mateix per fer aquest cap de setmana. Els bolets amb carbonara han d'estar esplèndids!
ResponderEliminarFins aviat! petons!
La carbonara no m'agrada gaire, però les mateixes tallarines amb els mateixos bolets saltejats segur que m'encantarien ;)
ResponderEliminarGloria..
ResponderEliminarHajajaja...Solo me he comido lamitad y para cenar.. "yerbitas"..jijiji.
Muassss!
Gemma...
Si, hi ha dieta, ara ja és ferme, avui només m'he menjat la meitat i per la nit verduretes :P
Ains... no em diguis... donç jo al sopar us vaig veure estupendisimas de la muerte, això no vol dir que estiguem lletges a les fotos, sinó, que "in person" estabem totes "arrebatadoras" jeje.
Requetesmucks!
Anniki...
La veritat es que es un plat molt bo i admét fer mil variacions, fins i tot es poden aprofitar coses, jo de vegades quan faig pollastre rostit i em sobra un bon plat, ho faig també i queda molt bé.
Donç no triguis que estem a 29, em penso que acabava demà.
Muas!
Acabatdefer...
Si, a més pensa que entre els bolets i sobretot amb els ceps que són tan aromàtics li aporten un gust molt caracteristic i amb la nata i el rovell suau a l'hora i cremòs.
Ens veiem, petonarros!!
Gemma...
ResponderEliminarSi saltats també sòn bons, si son sols amb el regustet dels ceps i la resta, i afegintli un xic de foie....mmmmmmmmmmmmmmm!!!
Ja torno a pensar en jalar...que viva el régimen!!!
Mua!
Decididament quan vagi a Blanes, ja tinc on anar a dinar...
ResponderEliminarI tens que camviar la foto del perfil:)
un petonet
Que receta mas estupenda, y con todas sus explicaciones. Bss.
ResponderEliminarohhhhh, com m'agradannnnnnnnn
ResponderEliminarmolta sort al concurs, jo també he participat jiji
bona castanyada i bon cap de setmaan wuapa
Nuria, qué boníssima aquesta pasta carbonara... penso probar-la ben aviat.
ResponderEliminarUn petonàs.
Una carbonara muy original con las setas.
ResponderEliminarSuerte en el concurso!!!
Mírate con mejores ojos, estáis todas muy guapas en las fotos de la kedada.
Besos y buen fin de semana.
Molt bons, jo aquest any encara no he tastat els ceps.... :((((
ResponderEliminarPerò ja cauran!! :)
Mmmm que ricaaaaaaaaaaaa!!! jo me ha dado antojo de pasta :):)... creo que esta noche cenaré pastita mmmm... rico rico
ResponderEliminarUn besote wapa :)
Si sabessis quan m´agraden els espaguetti i ara que estic a dieta més, sommio amb uns espaguetti a la carbonara i si et dic que els bolets em tornen boja pots imaginar com em sento davant aquesta fotografia, crec qeu emntre duri la dieta deixaré els blocs, em mataaaaaaaa.
ResponderEliminarmolt bon profit.. aiii
que tengas mucha suerte con el concurso! la receta es fantástica y las fotos del paso a paso, también!
ResponderEliminarbesos
wapa respecto a tu comentario no me cuajan los huevos queda como una especie de salsa riquisimo pero consistente prueba hacer la receta y ya me cuentas jiji besos mi niña
ResponderEliminarNeus...
ResponderEliminarQuan vulguis... :P, només m'has d'avisar que vens per prepararte un bon àpat ;)
Muas!
Luisa...
Gracias wapa, la verdad es que es un plto sencillo, aunque siempre me sale bastante buena la carbonara y es uno de mis prefes:D
Muas!
Lídia...
Moltes gràcies, si ho proves ja dirás, la castanyada tot un éxit, i la nena maquísima (no por ponerme flores jiji):P
Muas!
Doni...
Jajajaj... desdeluego, es un autentico pecado que algo tan bueno engorde..jiji... asi estoy de hermosa...hehehe.
Besetes!"
Mabel...
Ja veurás com t'agradarà, a més que amb el regustet tan especial que li donen els ceps, queda una carbonara divina...
Muas!
La cocinera de bétulo...
Gràcias, aunque no creo que tenga muchas posibilidades, las recets que he enviado son muy sencillas, que no por eso menos ricas ehhh! jejeje... No es que no estemos guapas en las fotos, es que al natural, estaban taaaaaaaan divinas, en serio, o me lo pareció al menos.
Muackas!
Starbase...
Noooooooooooooooooo??? Jorlww... es un crim això, jo sempre en tinc dessecats a casa i en menjo tot l'any (els naturals em piquen i si no els gasto tots s'em fan malbé :))
Petonets oscar.
Loreto...
ResponderEliminarEstoy segura que le sarás un toque personal bien bueno, ya dirás como te salió.
Muassssssssssss!
Mai...
Hehhe... jo començo ara, el dimarts ja possaré pestanya nova.."diari d'abord" amb el pes i el que vaig menjant gradualment jajja ("Xalauras mias")
Petonarros!!!
Antonia...
Muchas gracias por el apoyo, aunque si que necesitaré la suerte, y mucha, la receta es muy sencilla aunque buena, pero las que se han presentado a concurso son la caña y lo cierto es que no tengo muchas posibilidades, auqnue es muy divertido participar y dar a conocer tus ideas.
Muas!
Cristina...
Pues no lo dudes, que la haré a ver la aceptación que tiene en casa.
Gracias por tus ideas, la verdad es que me encanta navegar y chafardear vuestras creaciones, siempre voy cogiendo recetas e ideas estupendas.
Besitos!
Estoy de acuerdo con el cambio de foto,tienes unos ojos bárbaros nena,hay que explotarlos ;))
ResponderEliminarCompañeraaaaa,como me comería este plato,que rico,pero rico,rico.....si,si a Blanes a comer Neus!!!.
UN besote
Nuria,
ResponderEliminarAquestes tallarines tenen una pinta tremenda i amb els bolets la combinació és de primera.
Magnífic.
Ay Nuria, que me pongo tonta con un plato de pasta como este! Riquísima esta carbonara tuya!
ResponderEliminarBesos.
Silvia...
ResponderEliminarPues cuando querais, ya sabeis, aqui os preparo la mesa y una buena cena ;)...
Bueno, la foto, de momento he quitado la que tenia, pero he puesto los huevos fritos...jajaja, cuando me haga fotos ya las pondré, para enero cuando volvamos a quedar :P
Besitosss!
Manel...
La veritat es que estaven força bons... mmmmmmm... és lo bo que te aquesta salsa que admét tots els ingredients que hi vulguis posar.
Petons!!
Alcantarisa...
Hehehe... ami también me gusta la carbonara, de hecho la hago normal, de jamón, setas... solo em falta provar hacerla de queso manchego....ummmmmmm bueeeeno jiji.
Un cacho beso!!
Hola.... com pots veure poc actiu pel món de la cuina darrerament... però no deixo passar masses dies sense fer visiteta.... Salut...!!!.
ResponderEliminarMe encantan los tallarines a la carbonara, encima estos llevan setas, aun mejor, que buenossss petita, te cogeria el plato si pudiera, jajaja
ResponderEliminarBesitos guapa