15.12.09

PASTÍS D'ESCALIBADA

Ingredients:


2 cebes.
2 Albergínies.
2 Pebrots vermells
1 / 2 kg carn picada mixta.
8 Ous
Oli d'oliva.










Preparació:

Rostir les cebes, albergínies i pebrots al forn fins que estiguin ben fetes. (Cuende les traguem deixarem el forn encès i li introduïm un recipient amb aigua per bany maria).

Mentre es van fent les verdures fregim la carn en una paella amb una mica d'oli i retirem quan aquest.

D'altra banda podem anar untant el motlle amb una mica d'oli, quan les verdures estan ja fetes i pelades, posem en el fons del motlle una tira de cada verdura a tall decoratiu, la resta ho triturem amb els ous (originàriament també es tritura amb la carn picada, però particularment prefereixo trobar-me els trossos de carn picada dins així que ho podeu fer com vulgueu), finalment afegeixo la carn picada a la barreja anterior, remena bé i afegeixo al motlle amb les tires de verdures.

Possem el motlle al bany maria de 45-60 minuts al forn que estarà a 180 º.
Quan traiem del forn ho deixarem refredar i desemmotllar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada