Páginas

21.1.10

FARCELLETS D'ORADA

Ingredients:


Bledes.
Orada.
Ceba.
All.
Cava (la recepta original porta vi blanc)
Farina.
Ou.
Sèpia.

Preparació:


Mentre netegem l'Orada de pell i espines anem posant l'aigua al foc per bullir les bledes, quan trenqui el bull posem les fulles de les bledes ben netes i les tenim 15 minuts.

Quan siguin cuites reservem (sense llençar l'aigua), fem farcellets amb les fulles posant una mica d'orada dintre i les emboliquem fins que quedin tencades, passem els farcellets per farina, desprès per l'ou batut, i fregirem amb oli calent, reservem en un plat amb paper per absorbir l'accès d'oli.

En una paella posem un xic d'oli y posem a foc suau la ceba tallada en bruinoise , desprès afegirem l'all, quan estigui ben cuit afegirem la farina, quan estigui torradeta hi posarem una mica d'aigua de bullir les bledes, anirem remenant amb unes varilles,i li posarem el cava mantenint-lo al foc fins que s'evapori, corregir de sal si fos necessari, si veiem que ens queden grumolls triturem i reservem.
Tallarem la sèpia a talls llargs ben fins passarem per la planxa amb una mica d'oli quan sigui fet retirem i muntem el plat.

Bon profit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario