Páginas

22.12.09

MOUSSE DE XOCOLATA BLANCA I NEGRE

Ingredients:
125g Xocolata blanca.
125g Xocolata de cobertura
75g. Mantega.
6 ous
Sal
60g sucre (sis cullerades).
una mica de llet


Preparació:

Mousse Blanca:
possar a foc molt baix la xocolata amb una mica de llet (2 o 3 cullerades), fins que es fongui tot i retirar.
Batir 3 dels rovells amb la meitat del sucre(30g aprox), i afegir-li lentament la xoxolata fossa (una vegada estigui freda).
Afegir un xic de sal a 3 clares i montar-les a punt de neu, barrejar molt lentament amb la barreja anterior vigilant que s'ens baixin les clares fins que agafi un color homogeni.

Mousse negre:
Exactament els mateixos passos que per fer la mousse blanca però afegintli la mantega, fonem la xoxolata de cobertura amb la mantega i una mica de llet, deixem refredar, batim els rovells i el sucre, barrejem, montem les clares que ens queden amb una mica de sal y barrejem amb cura.

Nomes ens quedara montar el plat en copa o gots per capes.
Refredar (minim 2 hores a la nevera) abans de consumir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario