Ingredients:
Escopinyes naturals.
1Fulla de llorer.
2-3 Dents d'all.
Bitxo.
Sal.
Oli d'oliva.
Una branca de julivert per guarnir.
Preparació:


En una paella posem l'oli d'oliva, l'all filetejat, el llorer, el bitxo i un xic de sal, ho posen a foc suau fins que l'all sigui fet.
Un cop fet, pujem el foc i afegim les escopinyes fins que s'obrin, retirem del foc, guarnim amb el julivert i servim.
Es un plat molt sentzill i força bo, una manera diferent de menjar les escopinyes, ja veureu com us agradara si ho feu.
Com m'agraden les escopinyes, als meus fills més que les cloisses.
ResponderEliminarQuina cosa més bona que has preparat, provaré de fer-las com tu, tan senzilles i saboroses
ResponderEliminarNeus...
ResponderEliminarDonç amb aquesta recepta segur que triomfas.. (si son bailets en comptes de bitxo li pots posar un xic de pebre negre).
Ptns maca.
Visc a la cuina...
Ja veuras com quedaraws satisfeta, a mes, es economic, molt gustós i es fa desseguida.
Molts petonets.