25.6.10

ESCOPINYES (Les grans oblidades)

Ingredients:
Escopinyes naturals.
1Fulla de llorer.
2-3 Dents d'all.
Bitxo.
Sal.
Oli d'oliva.
Una branca de julivert per guarnir.



Preparació:
En una paella posem l'oli d'oliva, l'all filetejat, el llorer, el bitxo i un xic de sal, ho posen a foc suau fins que l'all sigui fet.


Un cop fet, pujem el foc i afegim les escopinyes fins que s'obrin, retirem del foc, guarnim amb el julivert i servim.

Es un plat molt sentzill i força bo, una manera diferent de menjar les escopinyes, ja veureu com us agradara si ho feu.

3 comentarios:

  1. Com m'agraden les escopinyes, als meus fills més que les cloisses.

    ResponderEliminar
  2. Quina cosa més bona que has preparat, provaré de fer-las com tu, tan senzilles i saboroses

    ResponderEliminar
  3. Neus...
    Donç amb aquesta recepta segur que triomfas.. (si son bailets en comptes de bitxo li pots posar un xic de pebre negre).
    Ptns maca.

    Visc a la cuina...
    Ja veuras com quedaraws satisfeta, a mes, es economic, molt gustós i es fa desseguida.
    Molts petonets.

    ResponderEliminar