Ingredients:
Oli d'oliva.
Ous.
Patates.
Pernil de Trevelez (o d'altres)
Botifarra del perol.
Julivert picat.
Elaboració:
Pelem i tallem les patates al nostre gust, les posem en una paella o altre recipient amb abundant oli d'oliva i les confitem fins que siguin fetes, retirem i reservem.
Separem els rovells de les clares, bati'm les clares i fem una truita, podem fer una gran i tallar-la en rodones amb un motlle o, com ge fet jo, anar posant poca quantitat al centre de la paella, intentant que quedin amb una forma més o menys rodona, reservem.
En la mateixa paella i sense oli, posem el pernil tallat en mirepoix gran (de mossegada), les passem per ambdós cantons i retirem.
Tallem la botifarra del perol a rodanxes i les marquem en la mateixa paella ràpidament per els dos costats (ho hem de fer ràpid si no volem que sens desfaci), retirem.
Agafem els rovells i els bati'm bé, ja podem muntar el plat.
Amb l'ajuda d'un motlle posarem les patates confitades de base i pressionem intentant que no s'ens trenquin, a continuació, posem una fina capa de pernil, una altre de botifarra (no convé abusar si no volem que mati el sabor de la resta d'ingredients jo he posat 4 rodanxes), una c/p. de rovells batuts i una rodanxa de truita de clares, tornem a fer la mateixa operació, patates, pernil, botifarra, ara una de clares, pressionem i per últim, aboquem la resta del rovell per sobre, guarnim amb una rodanxa de botifarra i acabem de decorar amb una mica de julivert per sobre.
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Ingredientes:
Huevos.
Patatas.
Jamón de Trevélez (u otros)
Butifarra del perol. (u otra)
Perejil picado.
Elaboración:
Pelamos y cortamos las patatas a nuestro gusto, las ponemos en una sartén u otro recipiente con abundante aceite de oliva y las confitamos hasta que estén hechas, retiramos y reservamos.
Separamos las yemas de las claras, batimos las claras y hacemos una tortilla, podemos hacer una grande y cortarla en redondas con un molde o, como he hecho yo, ir poniendo poca cantidad en el centro de la sartén, intentando que queden con una forma más o menos redonda, reservamos.
En la misma sartén y sin aceite, ponemos el jamón cortado en "mirepoix" grande (cuadrados grandes, de bocado), las pasamos por ambos lados y retiramos.
Cortamos la butifarra del perol en rodajas y las marcamos en la misma sartén rápidamente por los dos lados (lo tenemos que hacer rápido si no queremos que sin deshaga), retiramos.
Cogemos las yemas y las batimos bien, ya podemos montar el plato.
Con la ayuda de un molde pondremos las patatas confitadas de base y presionamos intentando que no se nos rompan, a continuación, ponemos una fina capa de jamón, otra de morcilla (no conviene abusar si no queremos que mate el sabor de el resto de ingredientes yo he puesto 4 rodajas), una c / p. de yemas batidas y una rodaja de tortilla de claras, volvemos a hacer la misma operación, patatas, jamón, morcilla, ahora una de claras, presionamos y por último, vertemos el resto de la yema por encima, adornamos con una rodaja de morcilla y acabamos de decorar con un poco de perejil por encima.
Es un plato clàsico y sencillo, hecho de una forma distinta.
Espero que os guste.
Buen provecho.
Hola Núria,
ResponderEliminarCom sempre, bella presentació i molt saborós
Salutacions Jacob
... que barbaridad!!! yo creo que me como una barra entera con un platito así ... muy rico!! un besote de la vaca!!
ResponderEliminarPer favor quina bona pinta!!! Aquest plats que combinen patata, ous, botifarra... em fascinen! Sempre queden bons, eh? Felicitats pel plat!
ResponderEliminarHe entrado disparada al ver esa foto.
ResponderEliminarVaya pinta...
Un besín
vaya una milhoja que te has montado..de 10
ResponderEliminarMenudo timbal rico qu te has preparado en un momento. Si llevo el pan ¿me invitas?
ResponderEliminarBesos.
Me'l menjava ara mateix. Aviam el cap de setmana.
ResponderEliminarMuas!
I aixo q va acompanyar....als bombons d'ahir....ai, ai ai q al gener ni tu ni jo guanyarem! jajaja
ResponderEliminarem copio la recepta, ja posades...
Un petó,
Hola Nuria, gracias por participar!! muy buena tu receta!!
ResponderEliminartu receta ha quedado registrada para el concurso!!
SUERTEE!!
besos
esto es la bomba de bueno ingredientes basicos y un resultado expectcular.
ResponderEliminarSuerte en el concurso
Bon cap de setmana
petons
miquel
Un clàssic de tota la vida presentat d'una forma diferent, molt més cuidada. No conec ningú a qui no agadi un plat així! :)
ResponderEliminarGracias por pasarte por mi blog, asi también conozco yo el tuyo.
ResponderEliminarMuy buena receta, que tengas muchisima suerte, me quedo por tu cocina.
un saludo
Wuau...de cap m'he estavellava jo amb aquest plat...
ResponderEliminarquina pasada...nena..
un petonet
Que rico!!. está para mojar un kilo de pan. besos
ResponderEliminarNúria...m'has deixat sense paraules... La veritat és que de tant en tant ens ho podem permetre, oi??
ResponderEliminarUn petó.
Menjar a casa teva ha de ser com estar a un restaurant de luxe, amb aquestes presentacions.
ResponderEliminarAquest es un plat de 10.
Sort al concurs.
Petons i bon cap de setmana.
Boníssim, fatal per a la meva dieta, però el plat és boníssim!! I molt maco certament!! :) Sort al concurs :))
ResponderEliminarT'hi has ben lluït...un altre cop! Molta sort! Demà ens veiem?
ResponderEliminarUna estavellada fantàstica,ja me'l pots fer quan vulguis!Sempre ens sorprens!Una abraçada.
ResponderEliminarmmmmm.... quina pinta té el plat, tot i que em costaria de digerir. Com que no prenc quasi mai ous, em costen de pair. Quan tenia sogra... sempre la escandalitzava dient-li... "Em fan mal els ous".... :)
ResponderEliminarUn clàssic en format milfulls que el fa molt més elegant. Un encert!
ResponderEliminarSort al concurs!
Petons!
Eso no vale!! Una artista como tu no debería presentarse a concursos y dejar tal mal a las novatas como yo!!!! ;) Bueno vale, te perdono a cambio de que me dejes copiarme esta receta!!! Me ha encantado...bueno, lo siguiente!!!
ResponderEliminarUn besito guapísima!
¡qué pinta la de estos huevos! ¡mucha suerte en el concurso! :)
ResponderEliminarMuchas gracias a todos or la visita, este plato es muy sencuillo, fàcil y econòmico, que te saca de un apuro si tienes invitados imprevistos de ultima hora, ademas puedes hacerlo con qualquier cosa.
ResponderEliminarBesos y gracias por cvuestros comentarios.
Qué bueno y que bonito, eres una artista con las presentaciones (además de la cocina), me encanta la materia prima. Besos.
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