Llagostins.
escalunya.
Ceps.
Trompetes de la mort.
Fredolics.
Moixernons.
Bolets de cardo.
Gírgoles.
Oli de gambes i melmelada de tomàquet (Vem reservar de les broquetes de gambes i formatge fumat)
Jo a més li he afegit gelatina de tòfona que em va sobrar de la mousse de espàrrecs de marge amb gelea de tòfona.
Preparació:
Agafem paper film, estenem de manera que quedi ben lliç sobre el marbre o una altre superfície plana, posem al mig dos llagostins prèviament pelats i nets (S'els hi ha de treure l'intestí, amb una puntilla per la part de l'esquena), els posem en forma de "ying-yang", tornem a tapar amb un altre tros de paper film, i ho aplastem amb una superfície plana, jo faig servir un cassó(amb compte que quedi una masa sense forats i mes o menys rodona). Tot seguit ho congelem.

Agafem els bolets i els rentem bé, després agafarem els que siguin dessecats i els posarem en remull per hidratar-los (en aquest cas els fredolics, moixernons, ceps i trompetes de la mort).
Mentrestant pocharem la escalunya, quan sigui feta, afegirem els bolets que prèviament haurem escorregut i tallat (també les gírgoles i els bolets de cardo), i deixarem que es faci tot plegat, quan estigui retirem i reservem.
Afegirem la farsa dels bolets que tindrem calenta a punt de fer servir (una cullerada al centre de cada "ravioli" de gambes).
Després afegim una o dos gotes a sobre d'oli de gambes i una cullerada petita de melmelada de tomàquet.
Ens despondrem a posar l'altre part del ravioli a sobre de tot.
Tornem a posar unes gotes d'oli de gambes a sobre i si es desitja (jo ho he fet) un trosset de gelatina de tòfona.
Amb l'ajuda d'un soplet (si en teniu ho podeu posar al forn) tanqueu els ravioli i els oreu una mica cremant l'oli i en aquest cas, fonent la gelatina.
Ara només hem de decorar el plat com vulguem, jo he escampat unes perles de melmelada pe'l plat.
Bon profit.
Felicidades por tu nuevo blog! muy originales las recetas!
ResponderEliminarun beso
Gracias wapa,
ResponderEliminarBueno, mas que nada practico en casa lo que damos en clase aunque a veces las varie en algo.
Gracias por tu visita.
Besos