25.3.10

SEITONS EN VINAGRE.

Ingredients:
1/2 kg de seitons.
150ml. vinagre de vi blanc.
50 ml. d'aigua.
3 Dents d'all.
Julivert picat.
Oli d'oliva verge.
Pa.






Preparació:

Netejem els seitons i els rentem bé fins que no els hi surti sang, en una carmanyola els coloquem alineats i li posem la mescla del vinagre i l'aigua els deixem macerar fins que siguin blanquets depenent de la mida necessitaran més o menys temps, jo els he deixat un dia fins que eren ben blanquets.

Els escorrim (no del tot que perderia la gracia) els cubrim amb l¡oli d'oliva i els hi possem l'all tallat en bruinoise ben fina i el julivert, per presentar sota d'una rebanada de pa.

Es una recepta molt sencitlla però son tan bonsque els habia de publicar. :P

12 comentarios:

  1. m'encanten els saitons amb vinagre, quan anem a fer tapes empre em demano i a casa en faig sovint

    petons

    ResponderEliminar
  2. Hola maca!!!
    Aprofita ara que ja començan a venir els de la costa..
    Els teus estupends...

    ResponderEliminar
  3. Lidia, benvinguda.
    A mi també m'agradan molti a més mai els habia fet amb aigua es un recepta de malaga, trigan més i no quedan tan durs.
    Petonets.
    Nuria

    ResponderEliminar
  4. Hola peixos.

    Si, a mes son dels bons.
    Gracies per el cumpliment, estaban molt bons i en feia molt de temps que no en feia, vaig veure aquesta recepta a malaga mai els habia fet rebaixant el vinagre amb aigua, la veritat que ara ja els faré sempre així.

    Petonets i gracies per la visita.
    Nuria

    ResponderEliminar
  5. Si que es senzilla.... però són tan bons que val la pena recordar-nos de que temps de fer-los...

    ResponderEliminar
  6. Una tapa molt bona la d'avui.

    Un petonás!
    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponderEliminar
  7. L'unica pega és haver de rentar els seitons... però val la pena, perquè el resultat és boníssim, oi?

    ResponderEliminar
  8. Hola Gemma!!

    La veritat que d'aquesta manera es el primer cop que els faig, es una recepta de malaga els renten fins que deixen de perdre sang, i rebaixen el vinagre amb aigua, es perque no surtin tan durs segons posaba, la veritat es que estic contenta amb el resultat, si que eren bons, si.

    Petonets i gracies per la visita.
    Nuria.

    ResponderEliminar
  9. Ricard, benvingut de nou.

    Si a més en feia molt de temps que no en feia ni en menjaba.

    Petonets.
    Nuria

    ResponderEliminar
  10. Saludacions Ana!

    Tot i que es ben sencilla de fer i que tots coneixen la recepta, m'ha semblat bona idea publicarla, donç no hem d'oblidar les velles receptes (tot i que es una variant de la que sempre he fet a casa).

    Gracies per la visita.
    Petonarros.
    Nuria

    ResponderEliminar
  11. Molt be tot i que hi ha una petita falta

    ResponderEliminar
  12. el millor de tot, la rebanada....

    ResponderEliminar