Ingredients:
Pit de pollastre.
Ceba.
Pebrot verd i vermell.
Oli d'oliva.
Salsa de tomàquet (Old del paso)Salsa de formatge (Old del paso)
Nachos.
Formatge ratllat (Barreja de 4 formatges el caserio, per gratinar)
Base de pizza.
Orenga.
Sal/Pebre.
1 cullerada Sazonador per fajitas.
Elaboració:
Tallem el pollastre, la ceba i els pebrots a tires llargues, corregim de sal/pebre i posem a foc mitjà en una paella amb oli, afegim la cullerada de preparat per fajitas i ho deixem fer, un cop enllestit retirem.
Un cop tenim la pizza estirada, afegim a la base, dos cullerades de salsa de formatge i una de tomàquet, afegim orenga i repartim per tota la superfície de manera uniforme.
Seguidament repartim per la pizza el pollastre la ceba i els pebrots, cobrim amb una capa de formatge ratllat, afegim els nachos repartits uniformement per la superfície i posem un grapat de formatge per sobre de cada nacho.
Introduïm al forn que prèviament haurem escalfat a una temperatura de 200º fins que sigui fet i amb un color daurat
Andale...andale... que pedazo pizza...!!!
ResponderEliminarNena si una cosa trobo a faltar...es el Panchito de Blanes, com disfrutaba menjant...
Aquesta pizza a casa triunfa...aixó segur..
Un petonet maca
Qué rico, es una idea buenísima que haré una de estas noches.
ResponderEliminarUn bsín
Guauuuu me encanta la comida mexicana, no se me habría ocurrido nunca hacerla en pizza, pinta rico-rico!!!
ResponderEliminarFELIZ NAVIDAD
bsts. mAITE
La verdad que si sois de aquellas, que comop yo sois unas exagerads y siempre sobra esta es una opcion genial, si por el contrario os pasa como me pasó a mi, igualmente os irá bien, vaya tortitas malas que fuí a comprar Grrrr... jajjaa.
ResponderEliminarLa verdad que me sorprendió gratamente, en casa ya es una de las pizzas oficiales :).
Pst... andale...andale...arriba arriba!!!
jjaja
Mua!
A casa ens agradarà segur:quan hi ha menjar mexicà tothom es posa molt content! Provaré aquesta pizza!
ResponderEliminarQue plato taaaan original!!!!! No me pierdo probar esto ni en broma!!!!!
ResponderEliminarUn besazooooo!