Páginas

20.12.10

PIZZA MEXICANA

Sóc una gran aficionada al menjar mexicà, del qual sempre sobra a casa i aquesta es una bona manera d'aprofitament, tot i que no es el cas, dons l'altre dia al comprar les tortitas, en comptes d'agafar les de sempre, sense adonar-me'n vaig agafar unes de blat que no havia tastat mai, la veritat es que no ens van agradar gens, sabien a blat cru, si algun cop cap de vosaltres ha fet nachos a casa i els ha tastat abans de coure'ls sabrà al que em refereixo quan dic que sabia a blat cru, així que vaig decidir improvisar i aquest va ser el resultat, a la meva parella li va agradar força.


Ingredients:
Pit de pollastre.
Ceba.
Pebrot verd i vermell.
Oli d'oliva.
Salsa de tomàquet (Old del paso)
Salsa de formatge (Old del paso)
Nachos.
Formatge ratllat (Barreja de 4 formatges el caserio, per gratinar)
Base de pizza.
Orenga.
Sal/Pebre.
1 cullerada Sazonador per fajitas.







Elaboració:

Tallem el pollastre, la ceba i els pebrots a tires llargues, corregim de sal/pebre i posem a foc mitjà en una paella amb oli, afegim la cullerada de preparat per fajitas i ho deixem fer, un cop enllestit retirem.

Un cop tenim la pizza estirada, afegim a la base, dos cullerades de salsa de formatge i una de tomàquet, afegim orenga i repartim per tota la superfície de manera uniforme.

Seguidament repartim per la pizza el pollastre la ceba i els pebrots, cobrim amb una capa de formatge ratllat, afegim els nachos repartits uniformement per la superfície i posem un grapat de formatge per sobre de cada nacho.

Introduïm al forn que prèviament haurem escalfat a una temperatura de 200º fins que sigui fet i amb un color daurat

6 comentarios:

  1. Andale...andale... que pedazo pizza...!!!

    Nena si una cosa trobo a faltar...es el Panchito de Blanes, com disfrutaba menjant...

    Aquesta pizza a casa triunfa...aixó segur..
    Un petonet maca

    ResponderEliminar
  2. Qué rico, es una idea buenísima que haré una de estas noches.
    Un bsín

    ResponderEliminar
  3. Guauuuu me encanta la comida mexicana, no se me habría ocurrido nunca hacerla en pizza, pinta rico-rico!!!
    FELIZ NAVIDAD
    bsts. mAITE

    ResponderEliminar
  4. La verdad que si sois de aquellas, que comop yo sois unas exagerads y siempre sobra esta es una opcion genial, si por el contrario os pasa como me pasó a mi, igualmente os irá bien, vaya tortitas malas que fuí a comprar Grrrr... jajjaa.
    La verdad que me sorprendió gratamente, en casa ya es una de las pizzas oficiales :).

    Pst... andale...andale...arriba arriba!!!
    jjaja
    Mua!

    ResponderEliminar
  5. A casa ens agradarà segur:quan hi ha menjar mexicà tothom es posa molt content! Provaré aquesta pizza!

    ResponderEliminar
  6. Que plato taaaan original!!!!! No me pierdo probar esto ni en broma!!!!!

    Un besazooooo!

    ResponderEliminar