Páginas

13.1.10

PICA-PICA MARINER


PERCEBES
Ingredients:
Percebes.

Aigua de mar, o aigua salada. 

Preparació:
Netejar bé els peus de cabra, en una olla posar l'aigua a bullir, quan començi a bullir força posar els peus de cabra i quan comenci a bullir de nou tenir-los 2 minuts i retirar, posar en un plat o font un drap net i tapar-los per aguantar la calor, servir.


GAMBOTS FLAMBEJATS
Ingredients:
Gambots
Sal
Pebre negre mòlt
Brandi o conyac
Oli d'oliva.

Preparació:

Preescalfar el forn 200 º, en una safata de forn posar els gambes salpebrar, afegir una mica d'oli d'oliva i introduir en el forn uns 7-8 minuts (depenent de la mida), treure del forn, donar-los la volta i regar amb el brandi (no massa) ho encenem, quan s'apagui tornar a introduir al forn i deixar-lo un parell de minuts més treure i servir.



NAVALLES FLAMBEJADES

Ingredients:
Navalles
Sal
Pebre negre mòlt
Brandy o conyac.
Oli d'oliva.

Preparació:

Preescalfar el forn 200 º, en una safata de forn posar les navalles salpebra i afegir una mica d'oli d'oliva, introduir en el forn, quan estiguin a punt d'obrir-se retirar del forn i regar amb el brandi prendre, quan s'apagui, tornar a posar al forn fins que s'acabin d'obrir, treure i servir.

3 comentarios:

  1. quina passada de pica - pica

    petons

    ResponderEliminar
  2. Hola Lidia...

    La veritat es que estaba de fabula, i això que no te gran complicació de fer, si es que de vegades, el mes sencill és lo mes bó.

    Petons i gracies per la teva visita.
    Nuria

    ResponderEliminar
  3. Hola,

    Hem compartit la vostra recepta en una selecció de receptes de temporada amb les navalles com a protagonistes (ja la vam compartir en el calendari Escuracassoles).

    Si hi voleu fer un cop d'ull:
    http://escuracassoles.wordpress.com/?p=646&preview=true

    Gràcies per aquest apertiu!

    ResponderEliminar