15.12.09

MINESTRONE DE ROVELLONS

Ingredients:


1 Ceba
1Porro
1 tros d'api
1 / 2 Pebrot verd
4/5 unitats mitjanes de rovellons
1 Pastanaga
2 patates
2 tomàquets mitjans
1 carbassó
1 Ou (opcional)
1 torrada per comensal
una mica de julivert.
un raig d'oli
sal

Preparació:


Tallar tota la verdura i els fongs en brunoise petita, pelar els tomàquets o tallar-los en cancasè (retirar llavors) i en brunoise (talls quadrats ben petits), en una olla, posar l'oli a foc suau , posar la ceba, quan estigui mig feta afegir el porro, al cap de l'estona quan estiguin toves afegir els bolets i seguir a foc suau fins que aquestes canviïn de color, a continuació es poden anar afegint la resta dels ingredients i deixar-los coure a foc suau de nou, un cop fet això afegir aigua i pujar el foc (foc mig), deixar bullir uns 15 minuts, modificar de sal i afegir si es vol l'ou remenant al mateix temps perquè es dispersi per tota l'olla, servir en un plat amb la torrada a sobre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada