Páginas

27.1.11

AVUI COMENCEM.

Avui posem en marxa el nou projecte que amb tanta il.lusió hem estat madurant desde l'octubre, i per fi ha arribat el moment.

Per fí arranca  GASTROPUNTCAT



Especial agraïment a Neus (Cocinando con Neus), que desde un principi i fins aquest moment ens ha fet costat i donat el seu suport de manera incondicional.





Estem molt contentes de la disponibilitat, els mails i el suport de tothom per aportar les seves idees i els seus blocs en aquest projecte.
Salut!



18 comentarios:

  1. Moltes gràcies Núria!!! i a pensar de no poder estar amb vosaltres os desitjo mooolt d'èxit...
    Un petonet molt gran...
    Ostres si m'has fet saltar les llagrimes.

    ResponderEliminar
  2. Aqui estem....esperant!

    molts petons,

    ResponderEliminar
  3. Vinga va, que això anirà molt bé!!! Molta sort!

    ResponderEliminar
  4. Ja fa dies que en tinc ganes...

    ResponderEliminar
  5. Molta sort, segur que serà tot un èxit! Ànims i endavant!

    ResponderEliminar
  6. animos y para adelante siempre
    un peto per totas
    miquel

    ResponderEliminar
  7. Molta sort i endavant !!!!! Demà serà un gran dia.
    Un petonet

    ResponderEliminar
  8. Hola,
    Segur que anirà estupendament bé!

    ResponderEliminar
  9. Serà un èxit, queden uns minuts.
    Petons.

    ResponderEliminar
  10. No me había enterado, ando un poco liada, pero paso a informarme. Bss.

    ResponderEliminar
  11. Vinga que això ja està aquí!!!!

    ResponderEliminar
  12. Segur que serà un èxit!!!

    ResponderEliminar
  13. Ainx!!!

    Quins nervis agafa un quan prepara alguna cosa amb tanta cura i il.lussió...

    Gracies per tot el vostre suport.

    Molts petons i ja en marxa!!!

    ResponderEliminar
  14. Ostres, vaig veure un email sobre això però porto unes setmanes que vaig tan de bòlid que no em vaig parar a veure que era... M'ho miraré amb calma...
    Que tinguis molta sort!!!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  15. Jo també vaig de bòlid aquests dies.. feina+divertimento, però estic al tanto de les vostres novetats... i té tot bona pinta... Salut!!. Ricard

    ResponderEliminar
  16. Pel que en sé això promet ser molt interessant per a tots!,molts ànims!. (Respecte a la pregunta, no sé per què en diu reducció, perquè de fet és una emulsió de la soja amb la mel "a seques", en fred, si no vaig errada ho va barrejar força estona abans en un bol i ho va abocar al final " tal qual"...)Una abraçada, em va fet il.lusió posar cara al teu magnífic bloc!

    ResponderEliminar