Per fí arranca GASTROPUNTCAT
Especial agraïment a Neus (Cocinando con Neus), que desde un principi i fins aquest moment ens ha fet costat i donat el seu suport de manera incondicional.
Estem molt contentes de la disponibilitat, els mails i el suport de tothom per aportar les seves idees i els seus blocs en aquest projecte.
Salut!
Espero impacient!!!! ptons
ResponderEliminarMoltes gràcies Núria!!! i a pensar de no poder estar amb vosaltres os desitjo mooolt d'èxit...
ResponderEliminarUn petonet molt gran...
Ostres si m'has fet saltar les llagrimes.
Aqui estem....esperant!
ResponderEliminarmolts petons,
Vinga va, que això anirà molt bé!!! Molta sort!
ResponderEliminarJa fa dies que en tinc ganes...
ResponderEliminarMolta sort, segur que serà tot un èxit! Ànims i endavant!
ResponderEliminaranimos y para adelante siempre
ResponderEliminarun peto per totas
miquel
Molta sort i endavant !!!!! Demà serà un gran dia.
ResponderEliminarUn petonet
Estic a l'espera.....
ResponderEliminarHola,
ResponderEliminarSegur que anirà estupendament bé!
Serà un èxit, queden uns minuts.
ResponderEliminarPetons.
No me había enterado, ando un poco liada, pero paso a informarme. Bss.
ResponderEliminarVinga que això ja està aquí!!!!
ResponderEliminarSegur que serà un èxit!!!
ResponderEliminarAinx!!!
ResponderEliminarQuins nervis agafa un quan prepara alguna cosa amb tanta cura i il.lussió...
Gracies per tot el vostre suport.
Molts petons i ja en marxa!!!
Ostres, vaig veure un email sobre això però porto unes setmanes que vaig tan de bòlid que no em vaig parar a veure que era... M'ho miraré amb calma...
ResponderEliminarQue tinguis molta sort!!!
Petonets.
Jo també vaig de bòlid aquests dies.. feina+divertimento, però estic al tanto de les vostres novetats... i té tot bona pinta... Salut!!. Ricard
ResponderEliminarPel que en sé això promet ser molt interessant per a tots!,molts ànims!. (Respecte a la pregunta, no sé per què en diu reducció, perquè de fet és una emulsió de la soja amb la mel "a seques", en fred, si no vaig errada ho va barrejar força estona abans en un bol i ho va abocar al final " tal qual"...)Una abraçada, em va fet il.lusió posar cara al teu magnífic bloc!
ResponderEliminar