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26.11.10

ous "estavellats" amb pernil i botiffara del perol.// Huevos estrellados con jamón de trevelez i butifarra del perol




Ingredients:

Oli d'oliva.
Ous.
Patates.
Pernil de Trevelez (o d'altres)
Botifarra del perol.
Julivert picat.



Elaboració:
Pelem i tallem les patates al nostre gust, les posem en una paella o altre recipient amb abundant oli d'oliva i les confitem fins que siguin fetes, retirem i reservem.


Separem els rovells de les clares, bati'm les clares i fem una truita, podem fer una gran i tallar-la en rodones amb un motlle o, com ge fet jo, anar posant poca quantitat al centre de la paella, intentant que quedin amb una forma més o menys rodona, reservem.

En la mateixa paella i sense oli, posem el pernil tallat en mirepoix gran (de mossegada), les passem per ambdós cantons i retirem.

Tallem la botifarra del perol a rodanxes i les marquem en la mateixa paella ràpidament per els dos costats (ho hem de fer ràpid si no volem que sens desfaci), retirem.

Agafem els rovells i els bati'm bé, ja podem muntar el plat.

Amb l'ajuda d'un motlle posarem les patates confitades de base i pressionem intentant que no s'ens trenquin, a continuació, posem una fina capa de pernil, una altre de botifarra (no convé abusar si no volem que mati el sabor de la resta d'ingredients jo he posat 4 rodanxes), una c/p. de rovells batuts i una rodanxa de truita de clares, tornem a fer la mateixa operació, patates, pernil, botifarra, ara una de clares, pressionem i per últim, aboquem la resta del rovell per sobre, guarnim amb una rodanxa de botifarra i acabem de decorar amb una mica de julivert per sobre.

Salut!

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Ingredientes:

Aceite de oliva.
Huevos.
Patatas.
Jamón de Trevélez (u otros)
Butifarra del perol. (u otra)
Perejil picado.


Elaboración:




Pelamos y cortamos las patatas a nuestro gusto, las ponemos en una sartén u otro recipiente con abundante aceite de oliva y las confitamos hasta que estén hechas, retiramos y reservamos.

Separamos las yemas de las claras, batimos las claras y hacemos una tortilla, podemos hacer una grande y cortarla en redondas con un molde o, como he hecho yo, ir poniendo poca cantidad en el centro de la sartén, intentando que queden con una forma más o menos redonda, reservamos.

En la misma sartén y sin aceite, ponemos el jamón cortado en "mirepoix" grande (cuadrados grandes, de bocado), las pasamos por ambos lados y retiramos.

Cortamos la butifarra del perol en rodajas y las marcamos en la misma sartén rápidamente por los dos lados (lo tenemos que hacer rápido si no queremos que sin deshaga), retiramos.

Cogemos las yemas y las batimos bien, ya podemos montar el plato.

Con la ayuda de un molde pondremos las patatas confitadas de base y presionamos intentando que no se nos rompan, a continuación, ponemos una fina capa de jamón, otra de morcilla (no conviene abusar si no queremos que mate el sabor de el resto de ingredientes yo he puesto 4 rodajas), una c / p. de yemas batidas y una rodaja de tortilla de claras, volvemos a hacer la misma operación, patatas, jamón, morcilla, ahora una de claras, presionamos y por último, vertemos el resto de la yema por encima, adornamos con una rodaja de morcilla y acabamos de decorar con un poco de perejil por encima.


Es un plato clàsico y sencillo, hecho de una forma distinta.

Espero que os guste.

Buen provecho.

25 comentarios:

  1. Hola Núria,

    Com sempre, bella presentació i molt saborós
    Salutacions Jacob

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  2. ... que barbaridad!!! yo creo que me como una barra entera con un platito así ... muy rico!! un besote de la vaca!!

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  3. Per favor quina bona pinta!!! Aquest plats que combinen patata, ous, botifarra... em fascinen! Sempre queden bons, eh? Felicitats pel plat!

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  4. He entrado disparada al ver esa foto.
    Vaya pinta...
    Un besín

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  5. vaya una milhoja que te has montado..de 10

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  6. Menudo timbal rico qu te has preparado en un momento. Si llevo el pan ¿me invitas?

    Besos.

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  7. Me'l menjava ara mateix. Aviam el cap de setmana.

    Muas!

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  8. I aixo q va acompanyar....als bombons d'ahir....ai, ai ai q al gener ni tu ni jo guanyarem! jajaja

    em copio la recepta, ja posades...

    Un petó,

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  9. Hola Nuria, gracias por participar!! muy buena tu receta!!

    tu receta ha quedado registrada para el concurso!!

    SUERTEE!!
    besos

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  10. esto es la bomba de bueno ingredientes basicos y un resultado expectcular.
    Suerte en el concurso
    Bon cap de setmana
    petons
    miquel

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  11. Un clàssic de tota la vida presentat d'una forma diferent, molt més cuidada. No conec ningú a qui no agadi un plat així! :)

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  12. Gracias por pasarte por mi blog, asi también conozco yo el tuyo.

    Muy buena receta, que tengas muchisima suerte, me quedo por tu cocina.
    un saludo

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  13. Wuau...de cap m'he estavellava jo amb aquest plat...
    quina pasada...nena..
    un petonet

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  14. Que rico!!. está para mojar un kilo de pan. besos

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  15. Núria...m'has deixat sense paraules... La veritat és que de tant en tant ens ho podem permetre, oi??
    Un petó.

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  16. Menjar a casa teva ha de ser com estar a un restaurant de luxe, amb aquestes presentacions.
    Aquest es un plat de 10.
    Sort al concurs.
    Petons i bon cap de setmana.

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  17. Boníssim, fatal per a la meva dieta, però el plat és boníssim!! I molt maco certament!! :) Sort al concurs :))

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  18. T'hi has ben lluït...un altre cop! Molta sort! Demà ens veiem?

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  19. Una estavellada fantàstica,ja me'l pots fer quan vulguis!Sempre ens sorprens!Una abraçada.

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  20. mmmmm.... quina pinta té el plat, tot i que em costaria de digerir. Com que no prenc quasi mai ous, em costen de pair. Quan tenia sogra... sempre la escandalitzava dient-li... "Em fan mal els ous".... :)

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  21. Un clàssic en format milfulls que el fa molt més elegant. Un encert!
    Sort al concurs!
    Petons!

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  22. Eso no vale!! Una artista como tu no debería presentarse a concursos y dejar tal mal a las novatas como yo!!!! ;) Bueno vale, te perdono a cambio de que me dejes copiarme esta receta!!! Me ha encantado...bueno, lo siguiente!!!

    Un besito guapísima!

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  23. ¡qué pinta la de estos huevos! ¡mucha suerte en el concurso! :)

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  24. Muchas gracias a todos or la visita, este plato es muy sencuillo, fàcil y econòmico, que te saca de un apuro si tienes invitados imprevistos de ultima hora, ademas puedes hacerlo con qualquier cosa.

    Besos y gracias por cvuestros comentarios.

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  25. Qué bueno y que bonito, eres una artista con las presentaciones (además de la cocina), me encanta la materia prima. Besos.

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