Páginas

17.2.11

Pizza de pipes, formatges i ous.

Aquesta recepta participa en el concurs ME IMPORTA UN HUEVO, organitzat per el bloc tortillina de un huevo.


De la masa d'ahir en vaig guardar la meitat (com ens agraden ben fines i cruixents m'ha arribat bé per totes dues)

INGREDIENTS:

Masa de pizza preferiblement cassolana. (la recepta la vaig posar ahir)
Pipes pelades (un quart de paquet aprox)
4 ous de guatlla.
Pit de gall d'indi (molt poc)
Tomàquet fregit.
Orenga.
Formatge d'untar.
Emmental.
Eddam.
Brie.
Barreja de el caserio ( Emmental, Cheddar, gouda i Curat)


ELABORACIÓ:

Barregem la masa amb les pipes pelades, donem forma, punxem amb una forquilla i li donem un cop de forn.

Li posem una cullereta de formatge d'untar i la repartim be per la base.

Li afegim el tomàquet fregit amb un grapat d'orenga a l'hora que l'esmicolem amb els dits, amb aquesta barreja donem una segona capa de base.
Tallem el formatge Eddam ben fi i el coloquem a la pizza.

 Posarem el formatge Brie tallat prim i els ous de guatlla.

 Col.loquem 4 talls de pit de gall d'indi ben repartits i afegim una petita capa d'emmental.

 



 Per últim posem l'ultima capa de barreja de formatges i espolvorejem una mica d'orenga per sobre.


introduim al forn a una temperatura de 180º fins que sigui cuita.


* Si la mengem feta al moment es molt bona, però escalfada al micro no es el mateix, les pipes no queden igual.




25 comentarios:

  1. una pizza tentadora... muy rica, un recaet

    ResponderEliminar
  2. Qué pinta más buena, qué finita...
    Esa mano enanita por ahí no aguantaba más, eh? sé lo que es tener uno de esos en casa ;-)
    Besinos

    ResponderEliminar
  3. Que original amb pipes a la massa!!!! I quina combinació d'ingredients!!! Ha de ser bonissima!!! a més amb aquest pas a pas fotogràfic que ens has fet no hi ha excuses per no provar-la....

    ResponderEliminar
  4. Jose...
    Bienvenido y gracias...
    Muas!!

    Isabel...
    Jajajaj... es mi mini-pinxe.. jajaja, estaba poniendome mas pipas a la masa i apretaba con esos deditos tan pequeñitos que tienen (dos años y medio) y yo venga a decirle, que no , quie ya está... pero ni caso...ahahahahahaa... eso cuando no se me come la masa cruda... :)))

    Catieu...
    Si.. el toc de les pipes era olt bo acabat de fer... (si s'escalfa al micro perden el cric)

    ResponderEliminar
  5. això ho haig de tastar ja!!! m'encanten les pipes i en aquesta pizza li dona un toc molt especial!!! petonets guapa

    ResponderEliminar
  6. molt bona pinta... m'apunto això de les pipes, ho provaré a veure què tal!! :)

    ResponderEliminar
  7. Que buena pinta tiene, se ve deliciosa.
    Saludos

    ResponderEliminar
  8. Que bé ho expliques i que bones les pizzes, perfectes per al sopar de diumenge.
    Petons

    ResponderEliminar
  9. Una idea genial això de posar pipes a la massa!!
    Fins aviat,
    Elisabet

    ResponderEliminar
  10. rica, rica, rica! quiero de esta pizza rica! :)

    ResponderEliminar
  11. Quina idea més original això d'afegir pipes a la massa!!La pròxima vegada que faci pizza n'hi afegiré. Un petó, Paula

    ResponderEliminar
  12. Hola,
    ostres amb pipes! Que original i que bona ha d'estar aquesta pizza!! petonets

    ResponderEliminar
  13. M'encanta el toc de les pipes als plats... El contrast torrat i cruixent queda deliciós. Una bona manera d'aprofitar la massa de pizza sobrant ;)

    ResponderEliminar
  14. Un proposta molt bona aquesta d'inloure les pipes a la massa!! Crec que la provarè i segur que m'agrada. Felicitats.

    ResponderEliminar
  15. Pero que original con las pipas!!. es que nunca se para de aprender...... Genial como idea y además tiene que estar riquísima. un beso.

    ResponderEliminar
  16. Mucha suerte en el concurso, esta pizza es además de original riquísima seguro con esos ingredientes. besitos y buen finde....

    ResponderEliminar
  17. Però que bona... amb pipeeees!! Amb lo que m'agraden els pans amb pipes! jajaja Ha d'estar genial, me la deixo apuntada amb el teu permís!

    I molta sort al concurs, però segur que la tens :)

    Un petó!

    ResponderEliminar
  18. Aixó de posar-li pipes quina bona idea, em sembla molt bona.
    Sort al concurs.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponderEliminar
  19. Que pizza tan rica y original. Lo de las pìpas es un puntazo!

    La receta queda registrada. Gracias por participar y mucha suerte!

    ResponderEliminar
  20. Aquest toc cruixent de les pipes ha de ser tota una festa a la boca

    ResponderEliminar
  21. Que pizza tan original con esas pipas en la masa, me encanta la idea!!!! Que tengas un buen fin de semana :) besos

    ResponderEliminar
  22. Qué ricura de pizza ummmm....... el uso de las pipas fabuloso y esa manita que se ve por ahi en la foto de la preparación seguro que le ha dado el toque especial ;)

    Besinos, buen finde.

    ResponderEliminar
  23. Que buenooooooooooooa!!!
    Me la llevo, cada día comería pizza.
    besos guapa

    ResponderEliminar
  24. Nuria una bona pizza i amb las pipas cruixents uhmmmmm
    Sort al concurs.
    Petons i bon cap de setmana
    miquel

    ResponderEliminar
  25. Pues sí que es original la masa, ¡con pipas! Y con los huevos también... deliciosa. Me gusta la presentación, cortada en rectángulos.
    Un besote

    ResponderEliminar