Páginas

22.11.10

CRITICANT... El que mai no serviria en el meu restaurant (Si en tingués):P

Hola!!!

Avui no cuinaré res, però navegant i fent safareig per la web, m'he trobat un plat que m'ha cridat l'atenció, però tot i ser original, es una de les poques presentacions que mai faria si tingués un restaurant.


Aquesta fotografia son uns "Petit four" que pertanyen a un "prestigiós" restaurant de Madrid....


Amb això no vull dir que no sigui original, que no estigui treballat ni elaborat, sinó que es una mica enganyós i es una direcció que personalment no seguiria mai.

Està compost per fruits vermells, nous de macadàmia caramelitzades i amb crocant, les ratlles són de xocolata blanca i coco i per últim uns bombons. (Que per cert... no han posat el "rulo" acompanyant el plat, que dic jo, que d'alguna manera s'haurà de menjar, potser aspirant per la boca??  amb coberts ho veig difícil)


En primer lloc, atrauria a una clientela que (tot i que soc respectuosa amb el que faci cadascú en la seva vida personal, mentre a mi no m'impliqui), no crec que fòs convenient tenir a tots els "farloperos" de la zona arreplegats a casa i molt menys fent cua en el lloc de treball. (Us imagineu el quadre?... " I con el café traeme unas "CLECAS" Jajajaja)

En segon lloc "no procrede" i està fora de lloc.

En tercer lloc, encara hi hauria algun despistat que ho ingeriria per cantó que no toca, i encara ens denunciarien o acabariém al hospital.

En Quart lloc no deixa en gaire bon lloc al il.luminat que ha tingut l'idea de portar-lo en pràctica.(i més amb la desafortunada empenta de compartir-lo amb el món).

En cinquè lloc, no fomenta res bo (no m'agradaria anar a sopar o dinar amb la nena i que associés aquest plat amb un bon record)

CONCLUSIÓ:  Ja els hi val!

*He agafat questa foto d'una web a la qual no he demanat permís.
Disculpantme per endavant si això ofen la sensibilitat de quelcom persona.

25 comentarios:

  1. Hola Núria,

    Tens tota la raó. Llavors, què més es requereix. Tots els Spielerei només.
    Cada dia es serveixen Alinea / Chicago. El més important :-))))) agradable

    Salutacions cordials des de Nuremberg Jacob

    ResponderEliminar
  2. Hola Jacob...
    Es que me parece muy fuerte que sirvan esto en un estableciemineto publico haciendo en cierto sentido apologia de estas sustancias, que si bien el quiera lo puede ingerir (si por mi fuera) pero no me parece apropiado en un estableciemineto regentado por mayores y menores, creo que podrían ser mas discretos y guardarselo para la intimidad.

    Muchos besos, un placer leerte de nuevo.
    Núria.

    ResponderEliminar
  3. Ostres, kin mal gust... Estic totalment d'acord, es que encara que no anessin nens... És ofensiu. Per no parlar de com pretenen k es mengi? en fins a mi tampoc m'agrada gens, no no.

    ResponderEliminar
  4. Pues muy normal no es, la verdad. Vamos, yo directamente me las piro. Una cosa es tener imaginación y ser original, y otra muy distinta carecer de buen gusto.

    besos

    ResponderEliminar
  5. Jajaja, me encanta esta crítica!!! Además tienes toda la razón del mundo... que mal rollito!!!!! Me veo a la gente sacando billetes para comerselo...puajjj!!!!

    Un besito guapa!!!!

    ResponderEliminar
  6. A mi no me parece nada bien!!!!!

    No sabría que hubiera hecho!!!!! marcharme o esperar al final y no volver!!!!

    Besos!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  7. Dona, jo marxar no marxo però no entenc el postre de cap de les maneres. Em sembla que és una víctima del voler portar sempre més enllà i més enllà les presentacions. I acabes fent un postre absurd.

    ResponderEliminar
  8. Zaraida...
    A mi no me ofende, porque considero que cada uno `puede malgastar su vida si quiere, ahora bien, hacer apologia y difundirlo me parece bastante absurdo.

    Merchi...
    Exacto, carece de buen gusto, independientemente que no viene al caso, yo irme no lo creo, aunque seguro que no volveria.

    Glo...
    Jajajaj... imaginas? toda la clientela con las cañitas... "sniffffff"... que susto!!!

    ResponderEliminar
  9. Gemma...
    Si que es fort, al menys podrían ser mes discrets i guardar les graies per l'intimitat no crec sigui raonable donarli aquest prodeucte al públic.

    Maria...
    Por suerte nunca nos hemos encontrado en el caso, pero imagino la cara del cliente :-S y que nombre le habrán puesto al plato?? No quiero ni pensarlo!!

    Oscar...

    Home, no crec jo que tampoc marxés, però ha de ser molt fort anar amb la family i trobarse la sorpressa per els postres...
    Però que molt més enllà... jo crec que el problema resideix en la visió del cuiner, ha volgut convertir els petit four en un plaer (o el concepte que te ell en lo que fa al plaer, segurament) de totes maneres penso, que hauría de ser mes discret i certes coses no pinten res en un mejdor ple de clents, tots coneixem bons amics o coneguts que ho fan i bàsicament molts de nosaltres en la juventud ho ha tastat, però d'això a fer apologia a més en un local públic on van persones de totes les edats, la veritat crec que sobra.

    ResponderEliminar
  10. Hola Nuria, t'he trobat a través del mail de la Gemma per la trobada de Dissabte!

    Ostres, aquest plat a mi personalment no em crida gens, encara que pot estar tot el bo que vulguis, però com dius crec que no és adequada aquesta presentació!

    Em quedo per aquí! ens veiem Dissabte!!!
    Molts petons

    ResponderEliminar
  11. No es per fer broma i si vas amb la canalla molt menys, potser els falta imaginació i no saben que fer per atreure i consegueixen el contrari.
    Petons.

    ResponderEliminar
  12. aaaah, no, feu una trobada sense mi??? buaaahhhh

    no sé d'on has tret aixo, pero vamos....es q no hi ha per on agafar-ho...

    Petons,

    ResponderEliminar
  13. Ara com ara es fan tantes "genialitats" a la cuina que a molts se¡ls en va l'olla directament... No sé ni si tenia la doble intenció o senzillament ha pecat de "geni" que es creu que tot s'hi val... Sigui com sigui, jo agafaria aquestes "pedretes" i les tastaria.A la canalla més val fer veure que és una originalitat que s'ha marcat el xef...sense més explicacions...A reveure!

    ResponderEliminar
  14. Ja no saben com cridar la atenció!
    Ptns.Catalina

    ResponderEliminar
  15. Me parece estupenda tu critica. ya está bien de ser tan superficiales y con tan mal gusto. Como se suele decir: les ha salido el tiro por la culata contigo. Besos.

    ResponderEliminar
  16. Ai si!!! Tens tota la raó, no és gens atractiu aquest plat. La dita aquella que el mejar entra pel ulls, la veritat aquest jo crec que el deixaría.

    ResponderEliminar
  17. Què Bèstia. A vegades tanta imaginació deixa a un fet caldo, ja ho veig. No hi ha res com unes galetones varies amb el cafè, perquè aquest tipus de plat no el veig gens adient per cap mena de públic. Després és quan s'entesten en promocionar la salut....

    ResponderEliminar
  18. Ostres... mira el que em perdo, per no demanar mai postres.... Sense voler entrar en debat... molta moralina per aquí.... :).

    ResponderEliminar
  19. Me he reído como lo has contado.
    Eres genial.
    De todas formas puedes poner el nombre de donde has cogido la foto, ya que somos libres de opinar si nos gusta algo o no.
    besos

    ResponderEliminar
  20. Pues fijate como sera la cosa que siempre me gusta mirar la foto, y de primeras me he quedado un poco asustada, pensando en qu eme habia equivocado de pagina. Vaya metedura de pata del restaurante, creo que no durara mucho el postre en la carta.
    Ole por tu crítica.

    Un beso

    ResponderEliminar
  21. Núria, sabes que no pude comprender la crítica sobre el plato del restaurant. Que pena.
    Mi computador queda como enloquecido porque automaticamente todos los blogs que visito me los quiere trasladar al alemán y cuando doy la orden de anularlo se queda como pegado y con la conversión al español no ha quedado muy coherente, entonces no entendí nada :)
    Un besito.

    ResponderEliminar
  22. Núria,
    Sembla que avui en dia tot s'hi val i a veure qui la fa més grossa. Tal com deia en Lluís LLach fa anys i malhauradament encara és vigent, no és això, companys, no és això.
    I segur que hi deu haver algú que li riu la gràcia al mestre de l'obrador.
    Bona la denúncia. Salut.

    ResponderEliminar
  23. Es que me parece super fuierte que tengan los santos co.....nes de servir esto en una mesa para los clientes, me parece de muy mal gusto y tener poco sentido común...
    Gracias a todos por vuetrsos comentarios, pero no pude reprimirme en hacer la critica.

    Gracias por escucharme!

    ResponderEliminar