Páginas

16.2.10

COCA D'ESPÀRRECS I FORMATGE DE CABRA.

Recepta de Boston 1955

Ingredients:

Pasta de full.
Formatge philadelphia.
Bacon.
Formatge ruló de cabra.
Espàrrecs de marge.

Preparació:


Estirem la pasta de full i li retallem el sobrant (dels cantons) Ho farem en tires per posar després per sobre en forma de reixa.

Escaldem els espàrrecs de marge tallats per la meitat longitudinalment i reservem.

Punxem amb una forquilla la pasta de full i estenem una fina capa de formatge Cremós (jo he fet servir philadelphia), posem per sobre els espàrrecs cobrint tota la superfície, afegim el Bacon en tires o en taquets segons les vostres preferències, tanquem la coca posant les tires que havíem reservat en forma de reixa, i en els forats que queden, posem rodanxes de formatge de cabra .

Posem al forn a 180ºC el temps que calgui.

3 comentarios:

  1. Me alegro que te hayan gustado las magdalenas y te animo a que las pruebes y te sumes al club de una magdalena a la semana. Esta coca tiene una pinta de 10.

    Besitos guapa!
    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponderEliminar
  2. Hola Ana!

    Si me apunto a lo de la madalena semanal, intentaré hacer alguna original... Bueno, creo que hare una de pomelo a ver que tal el invento, si no la publico es que salió mal, aunque la verdad, si puedo hacer el crujiente de frutas, tambien podre con la madalena al fin y al cabo no hay mucha diferencia (bueno en la textura si, claro )

    Gracias por tu comentario, la receta es del blog la maleta de boston, y me pareció una buenisima combinacion de sabores (y de colores)

    Besillosss!!!
    Nuria

    ResponderEliminar
  3. Hola Núria,
    Buscant una recepta per fer els espàrrecs que acabo de comprar al mercat he anat a parar a la teva Petita cuina. L'he trobat molt bonica i amb coses molt i molt bones. Et convido a que passis per la meva i espero que el que hi trobis t'agradi.
    Ens anem visitant. Una abraçada.
    Per cert, jo visc a Vidreres. Que petit és el món i que gran el fem entre tots, oi?

    ResponderEliminar