16.10.10

Salsa Romesco

Ingredients:

Ceba.
All.
Tomàquets.
Nyora.
Fruits secs.
Pa torrat.
2 Galetes Maria.
Oli d'oliva.
Vinagre.
Sal/pebre.


Preparació:

Preescalfar el forn 180º-200º C, Un cop calent, escalibem la ceba, els alls i els tomàquets.
Un cop siguin escalibats, els pelem i reservem.

Mentre anirem torrant el pa.

Pelem es fruits secs i es piquem en el morter,picarem també el pa trorrat i les galetes.

Hidratem la nyora i li treiem la carn, ho posem junt amb les verdures escalibades dins del got del turmix i triturem tot. Afegim la picada, ho barrejem bé, afegim l'oli i el vinagre tornem a barrejar i rectifiquem de sal/ pebre.

Ja estará llest per consumir, que vagi de gust.

2 comentarios:

  1. Molt adequada per l'època... crec que aquests dies tots estem de calçotades, oi? ;)

    ResponderEliminar
  2. Hola gmma .
    Donç si, la veritat es que a mi m'encanten els calçots i encara que no sigui una recepta de l'altre món, no m'he pogut estar d posarla.

    Petonets i gracies per la visita.
    Nuria

    ResponderEliminar