Páginas

3.11.10

HOLA!!




Salut a tothom, fa dies que no publico, i encara estaré uns dies mes sense fer-ho, això si, les publicacions del whole les continuaré fent i alguna que altre cosa ineludible que tinc pendent.


El motiu es que estic de règim... i la veritat, tampoc es plan de publicar uns pèsols bullits sense oli ni sal i un filet a la planxa :)).


Jajajaj... porto poc i ja em produeix una gran tristor no menjar amb més alegria... (mai millor dit :P).



Ara, per Nadal me la salto com hi ha deu :D.




Continuaré publicant de manera mes continuada quan l'acabi...Glups!....

25 comentarios:

  1. Pues paciencia infinita. Que te sea leve guapetona, arriba esos ánimos!
    Esperaré tus publicaciones como agua de Mayo.
    Besos.

    ResponderEliminar
  2. Esperem que no triguis gaire, d'aquí a Nadal encara queda molt i els teves receptes les trobarem a faltar.
    En aquests casos no sé que dir, totes sabem el que és estar a règim i realment és un rotllo. Agafa'l sobretot molt convençuda.
    Petonets

    ResponderEliminar
  3. Ostres, si vas de debó! aixi si q em guanyaras l'aposta...

    Petons i anims!

    ResponderEliminar
  4. Hola Nuria,te entiendo!!!Es un palo,yo seguí cocinando y haciendo fotos,en todo este tiempo hice más que nada cosas repetidas y del gusto de mi familia y hasta ahí bien...pero visitar las cocinas era un trago amargo y lo que más mal me sabía era no dejar comentarios.
    Mucho ánimo,si realemnte es lo que quieres,luego vale la pena...aunque estás muy bien,no te sobrará tanto,así que un poco de voluntad.

    Un besote y hasta pronto ;))

    ResponderEliminar
  5. Que entrada más divertida!!! bueno, no lo digo por la dieta.
    No te lo tomes a la tremenda, yo he hecho muchas veces dieta y hay que tomárselo lo mejor posible.
    Tu piensa....no hay que vivir para comer, sino comer para vivir.
    A mi me ayuda.
    ¡¡¡Animo amiga!!! estoy contigo.
    Un besazo

    ResponderEliminar
  6. jajajajaja, pues a mi me vendría bien ideas para dietas, así que si quieres puedes publicar alguna!!!!

    Un besazo guapísima!

    ResponderEliminar
  7. La cocinera...
    Eso espero, aunque la verdad, cada vez que entro nada mas mirar en el lateral ya me salen miles de fotos fantasticas y maravillosas... ahora al entrar lo primero que he visto ha sido el pastel de cenicienta de entra en mi cocina...ains que pintaaaaaaaaaa!!!
    Lo peor es que tengo un pastel en el horno..jij, mañana es el cumple de mi pareja o sea que un pedacito me comeré...:P aunque mira, el resto haré bondad:D... Pst...pst... y para el sabado tengo que hacer otro para mi hermana.. jajaja, por eso he puesto lo de las publicaciones ineludibles :))
    Besos y gracias por los ànimos!

    Carmen...
    Home, alguna cosa si que publicaré. demà o pasat mateix publicaré un pastís que tinc al forn ... :P i els del cercle, però poca cosa mes.
    Espero no trigar massa enn acabarla, per que la veritat es que us trobo a faltar.
    Gracies per els ànims.
    Muas!!

    Sonia...
    Es que jo soc com la Esteban però en versió catalana... Por la pela... MA-TO!! jajajaja.
    Tampoc crec que perdi massa, es una dieta molt fluixa i menjo de tot ja ho has vist amb pa i tot, aquesta me la van donar a l'hospital que em van detectar sucre en l'embarás i m'havia engreixat mes del que tocaba els primers mesos i me la van haver de cambiar per que perdia un kilo al mes en comptes de guanyarlo.

    Silvia...
    Jossus!" ya me viste... y las fotos no mienten, mira las de la cena...Ave maria puríma!! jaja, la verdad es que estoy 10 por encima de mi peso.
    Espero acabar prontito..
    Muas!!!

    Gloria...
    La primera vinyeta es bonísima!!
    Tampoco es demasiado dura, lo que si, baja en sal y en aceite, hevido plancha, biscotes y todo descremado, ni salsas, ni dulces ni alegrias pa mi cuerpo..jajaja.
    Gracias por el apoyo.
    Toma cacho beso!!

    Glo...
    Pues si quieres aqui en mi blog, a mano derecha debajo del traductor hay un enlace que pone DIARI D'ABORD, ahi voy poniendo lo que como cada dia y las cantidades, si tienes alguna duda, o quieres que te la mande por privado no hay problema, no se pasa hambre, es bastante equilibrada, pero se pasa ansiedad de dulces grasas y salsas.
    Requetsmucks!

    ResponderEliminar
  8. bé, doncs des d'aquí t'envio molts ànims i que et vagi el millor possible amb la dieta.
    sobretot marcat metes a llarg termini i a poc a poc ho aniràs aconseguint :)

    salutacions!

    ResponderEliminar
  9. Oooooooh!! Et trobarem a faltar!! MOLTS ÀNIMS I MOLTS SORT!
    Petonets,
    Sandra

    ResponderEliminar
  10. bueno mujer !! seguro que alguna receta de dieta no será tan triste como unas acelgas cocidas y la podrás mostrar, no ?? jajaja y si no.. a navidad!!

    besazos y mucho ánimo con el empeño !!

    ResponderEliminar
  11. Es normal que estando a régimen no te apetezca. pero esperaremos pacientemente tu vuelta. Animo!!!. un beso.

    ResponderEliminar
  12. Ostres nena vinc del Diari..... aixó és cosa sèria.... però vaja menges prou bé, les quantitas no són minis, el que no veig per cap puesto són el dolços.....HORROR!!!!

    Bueno guapa molts d'ànims, encara que sempre pots inventar una mica amb els ingredients que pots menjar i amb una mica d'imaginació, encara surtirà algún plat que el veurem per aquí.

    I per que vegis que som moltes jo també estic fent però per ara m'arreglo entre setmana i el wekeend doncs em dono alguna alegria.

    Quant ens tornem a veure al Gener no us coneixerem totes fetes unes gildes, ja tinc ganes.

    Muas!!!!! i MOLTS ÀNIMS!!!

    ResponderEliminar
  13. Animo....y no desfallescas....tambien debes gozar un poco la vida!!.....Abrazotes, Marcela

    ResponderEliminar
  14. Quan jo dic... que al final serem 4 gats..publicant.

    Vinga anim...que tu pots.
    Un petonet maca

    ResponderEliminar
  15. T'esperarem, agafa-t'ho amb calma...

    ResponderEliminar
  16. Ànims amb el règim, ja veuràs com valdrà la pena!
    A més, segur que pots trobar algun plat lleuger que valgui la pena publicar, oi? ;)

    ResponderEliminar
  17. Te entiendo perfectamente porque yo estoy en ello ya dos meses y medio, y cuento los días para acabar la dieta (en dos semanitas, listo!), pero realmente merece la pena cuando empiezas a ver resultados, y eso te hace más fuerte para seguirla lo más estrictamente que una pueda (y que los compromisos sociales lo permitan...)
    Mucho ánimo!

    ResponderEliminar
  18. És una alegria trobar un somriure, i aquesta entrada m'ha fet somriure!!

    Endavant les atxes amb la dieta!!

    ResponderEliminar
  19. Ara t'acabo de llegir!!! però esto que es lo que es??? jiji no hi han excuses! Podries fer unes receptes glamuroses per perdre pes! I si t'apanyes be segur surten maravelles!
    Amunt la verdureta home ;p!!!!
    Ara es serio, jiji descansa i tornaaaaaa!

    ResponderEliminar
  20. Anims , ja veuràs com al final val la pena!!! I tornaràs amb noves idees i noves receptes, a lo millor estaría bé fer un blog tot de dieta, segur que hi hauría mes d'un seguidor.

    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  21. Hola:
    Acabo de entrar a tu blog y me encuentro con tu inicio de dieta.
    Pues nada animos y seguro que encuentras alguna receta para publicar aunque sea de regimen.
    Una abraçada
    Miquel

    ResponderEliminar
  22. Una manera d'explicar la teva dieta amb un sentit de l'humor molt sa!, però, no seria millor esperar a després del Nadal?... sigui com sigui,ànims!!Però no deixis de publicar alguna recepta que amb la teva imaginació segur la fas atractiva!a reveure.

    ResponderEliminar
  23. Això de la dieta ... per mi ja es costum... Sempre acabo els àpats amb gana... però sempre eh?. Ara mateix tornaria a sopar.. :)).

    ResponderEliminar
  24. Que et sigui lo menys pesat això de la dieta, sobre tot als que ens agrada menjar, encara que de ben segur trobaràs alguna recepta bona i de regim i ens la passaràs hoyyyyy
    Petons

    ResponderEliminar
  25. Moltes gracies per el suport... tinc prevista saltarmela, però per bones causes ehhhhh!!!

    Bé segurament que trobaré alguna recepta de "yervitas" jiji que pugui transformar, com va fer fem un mos amb aquesll plat de patata i mongeta verda al pesto, la veritat es que si que es poden fer coses interesants com ja es va demostrar.

    Requetesmuckis a tots...
    Sento no respondre d'un en un, se m'acumula la feina, tinc un altre pastís al forn que he hagut de fer 3 cops i em cal per demà....
    Sòc una gafe.. sempre que he de portar algun àpat a bcn per la family em passa alguna o em surt un xurro..jiji.
    Havia fet el pa de pessic per el pastís i quan era al forn, jo pensava... que extrany que no puja...se m'havia oblidat posarli el llevat !! :O:O...
    Quan estava pesant els ingredients per fer un altre em truca me germana, la del aniversari... i em diu que ara vol un pastís de creppes com el que vaig fer per la nena... a fer creppes.. a tot això ja tenia la trufa a la nevera preparada, i la xocolata fosa al congelador per guarnir... busco la recepta e la mousse de xoco amb nous...però... m'he quedat sense xocolata! vaig al rebort... bé tinc 4 pots de nata, 1 d'ametlla molta, nous i avellanes... donç a buscar una recepta d'avellana, trobo una a gallina blanca... les qüantitats em semblen absurdes... però clar, si es de gallina blanca deu ser així... donç no... hi havia el doble de sòlid que de nata muntadaal final s'ha tallat... intentant salvar la recepta... posso una part al foc amb gelatina... i munto més nata res, la cosa no funciona... idea... tot al foc, afegeixo més ametlla molta, un xic de licor d'avellana i a fer una picada d'avellanes, al foc amb quallada... o sigui, que quan ho publico a veure com explico la recepta de la mousse d'ametlla que al final ha sigut d'ametlla i avellana... i a veure com acaba, encara he de posar la trufa que ha de ser a sota per que l'enpastifada ja està al motllo entre crep i crep... ai omà...

    Dewww... m'en vaig a lña cuina, demà o passat contestaré el post del mini-pastís un per un.
    Salut i bona nit!

    ResponderEliminar