Páginas

17.11.10

CARPACCIO DE LLAGOSTINS AMB FAVETES TENDRES I ROVELLONS.








Ingredients:

Favetes tendres.

Rovellons.
1/2 Ceba.
1 dent d'all.
1 fulla de llorer.
4 llagostins (per ració)
Sal/pebre.
Oli d'oliva.

Per el carpaccio:
4 llagostins (per ració).
1 xorre't de llima.
1 cullerada de soja.
Orenga.
Pebre molida al moment.
Sal.
Oli d'oliva verge.
Oli de ceps.

*Necessitarem paper film.


Elaboració:

 Carpaccio:

Pelem i llevem l'intestí als llagostins, agafem el paper film l'estirem, posem dos llagostins nets a sobre (en forma de ying-yang), tornem a tapar amb una altre capa de film i aixafem fins que quedi una capa ben prima i sense forats, congelem.


Un cop congelat els posem en un plat, barregem els ingredient del maridatge, la soja, la llima, l'orenga, la sal i les dues classes d'oli. lliguem i li posem per sobre, moldrem el pebre per sobre de tot i un xic d'orenga esmicolat amb els dits.
 

Favetes:
En una paella amb oli d'oliva courem la ceba a foc molt baix afegim sal i una fulla de llorer, afegim el dent d'all laminat, deixem que es faci tot junt, quan sigui tou afegim els llagostins pelats, quan es facin retirem i reservem, afegirem els rovellons a talls i deixem fer el temps que calgui, recordem que ho fem tot a foc baix, quan enllestim afegim per últim les favetes i les deixem fins que tot sigui fet, afegim aleshores els llagostins i retirem del foc., ja podem muntar.


En un motlle al mateix plat on tenim el carpaccio col·loquem el motlle i posem les favetes tendres, guarnirem amb un llagostí i la fulla de llorer.

Salut!!








20 comentarios:

  1. La presentación de lujo!!!!

    Qué rica tu receta!!!!!

    La mezcla de sabores debe estar extraordinaria!!!

    Besitos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Que presentacion!!.....y la combinacion de sabores.....magnifica!!....Abrazotes, Marcela

    ResponderEliminar
  3. Ummmm que bó!!! es plat molt festiu!

    ResponderEliminar
  4. Aquests tres ingredients combinats han de ser...la bomba! I que maca la presentació!

    ResponderEliminar
  5. Boníssima!! quina combinació de sabors més deliciosa...un petonet

    ResponderEliminar
  6. Un plat d'autèntic luxe!!!!!!!! D'aquells que et claven el que volen en la carta d'un bon restaurant, eh? Me l'apunto de cara Nadal ;)
    Petonets,
    Sandra

    ResponderEliminar
  7. Has creat un mar i muntanya deliciós i amb una presentació espectacular. Segur que guanyes el concurs ;)

    ResponderEliminar
  8. Escolta, q jo vinc a fer el regim a casa teva, guapa....

    Un petó,

    ResponderEliminar
  9. Jo...el oli de ceps i la frescor de la llima...han de donar-li un sabor bonisim....
    m'agrada mooolt la presentació.
    Sort...
    Un petonet

    ResponderEliminar
  10. Aquest plat al menys es de cinc forquilles.
    Sort al concúrs.
    Petons.

    ResponderEliminar
  11. menudo blog, menudo plato y que presentación, me quedo en tu blog y te invito a visitar mi blog dulce, un beso

    ResponderEliminar
  12. Que maravilllaaaa y riquisimooo, un beso.

    ResponderEliminar
  13. Que bueno!!!! Es genial, que truki acabas de enseñarnos!!! Eso de aplastarlo ni se me había pasado por la cabeza!!! Seguro que con las habas va genial!!

    Un besazo guapa!!!!

    ResponderEliminar
  14. Doncs jo serè una veu discrepant: els llagostins així en carpaccio no m'acaven d'agradar. Els he fet alguna vegada i ho vaig deixar per que m'agrada més notar la seva textura si estàn cuits ben al punt.

    Ara, que espectacular ho és 'un rato'! :)

    ResponderEliminar
  15. Aquet carpaccio te una presentació de 10, i una combinació mar i muntanya deliciós.
    Petons

    ResponderEliminar
  16. Quin ric carpaccio, Petita! Immillorable!
    Que tinguis un molt bon cap de setmana:)

    ResponderEliminar
  17. Hola petitona! Aquest plat t'ha quedat amb una presentació immillorable! Enhorabona.

    ResponderEliminar
  18. Mº Alonso..
    Hola wapa...
    Muchas gracias , estaba realmente rico... y facil de preparar.
    Besitos y gracias pro la visita.

    Gemma...
    Aghafa, agafa tot el que vulguis, jeje, que et vgai de guist.
    Muassssssssssssss!

    Hla MArcela...
    Siempre me es muy grata tu presencia por aqui, me alegra te haya fustado, te mando un ciberbeso.

    Hola silvia...
    Si que es festiu, i el millor es que surt economic, els llagostins son dels petits, o sigui que per quatre duros hem gaudim força.
    Muas!

    Mº José...
    M'encanta que t'agradi, realment els sabor (i ab aquest marinat, que era el primer cop que el feia, ha quedat fabulòs.
    Petns

    Elfogons de la bordeta...
    Dons si, a més res que veure amb els preus escesius que pagues a restaurants.

    Gemma...
    Ains... ojalà... però ho dubto n'hi uns plats espatarrans al concurs.
    Ptnts!

    Sonia...
    Jiji... :-"... només xiulo :P

    Neus... dons estaba d'allò mes bo, m'ha sorpres el marinat li ha donat un regustet de la ostia.jajaja
    Muackas!

    ResponderEliminar
  19. La cocinera...ç
    El millor la manera tan senzilla de prepararlo, i sembla molts aparatòs... però res mes lluny de la realitat.
    Mua!

    Dulce...
    Mucahas gracias, no dudes que te visitaré.

    Capisdi...
    Gracias wapa, gracias por tu visita, siempre es un gustazo.

    Glo...
    Pues si, i ademàs mucho mas fàcil i practico que darle al cuchillo, ya que aunque te salga bien fino, has de montar el plato poniendole los "parches de langostino.
    Muas!

    Starbase...
    Discrepa, discrepa tot el que vulguis, s'acepten totes les crítiques, i recomanacions.
    Besetes!

    Fem un mos...
    Gracies, es ben bo, i ningú diria que es una improvisació amb el que tenia a la nevera...jajajajaa.

    Mandarina...
    Hola maca, oltes gracies, i perdó per la tardança en resposdre als comentaris.
    Mua!

    Cuina vermella...
    Moltes gracies, el cert es que he improvisat amb el que tenia a la nevera, últimament ho faig massa sobint...jajjaa (el millor es que degades em surt bé i tot...jajaj)
    Salut!

    ResponderEliminar