Páginas

2.2.10

APERITIU DE POLLASTRE I FORMATGE AMB SALSA DE SOJA.

Ingedients:

Pit de pollastre a filets.
Daus de formatge curat.
Sèsam.
Soja.
Farina.
Pebre vermell (indiferent dolç o picant, va a gustos)
Brancas de romaní o pals de broquetes.
Oli per fregir. (Girasol).




Preparació:

Barrejem en un recipient la farina amb el pebre vermell i reservem.

Agafem un filet i emboliquem amb ell un daus de formatge, pasem el pollastre per el preparat de farina, després ho pasem per una mica de salsa de soja (nomes que agafi humitat no cal ofegarlo) i seguidament rebossem amb el sèsam, ho ensartem per la branca de romaní o be en un pal de broqueta i finalment ho fregim,i els pintem amb salsa de soja.

Fer aquesta oparació tants cops com sigui necesari, ho servim acompanyat de salsa de soja.

Jo poso de dos a tres aperitius per ració, depenent si poso mes aperitius o de la quantitat de menjar que hagi fet.

2 comentarios:

  1. hola haces una cocina muy creativa hecho algunos de tu platos y son deliciosos,

    ResponderEliminar
  2. Hola Sonia,
    Bienvenida seas a mi espacio, muchas gracias, yo tambien te he hechado un ojo y ese solomillo tiene una pinta deliciosa.

    Besitos, gracias por tu comentario.

    Nuria

    ResponderEliminar