Páginas

12.7.10

LES TRES FINALISTES DEL CONCURS DE CLUBDECUINES A CATALUNYA RADIO



Benvinguts de nou, avui per variar una mica no pujaré cap recepta de cuina tal i com esteu acostumats.

Com la majoria sabeu, el passat dissabte dia 10 varem sortit per Catalunya radio els finalistes del concurs de gratosfera.cat realitzat en la web clubdecuines de tv3.

Fins el dia 15 hi ha temps per votar el vostre plat preferit, la veritat es que tots tres mereixen guanyar


Allà ens vam conèixer la Glòria (dolça) i el seu marit, que com la majoria sabreu te el bloc no tot son postres a la cuina.
Ingrid filla de la Lourdes usuària habitual de la web del clubdecuines ( terresdelnord ) a la qual m'hagues encantat poder coneixer i que desde aqui vull animar a que s'obri un blog i entri en aquesta la nostre comunitat blocaire, considero que té moltes coses a aportar això sense contar que seria fantàstic que ens regales els plats espectaculars que tantes vegades ens ha proposat a la web de clubdecuines,(malauradament no va poder assistir).

En Joan Gómez, que per a mi va ser una molt bona oportunitat de coneixe'l personalment te el bloc devinis, al que s'ha otorgat el Premi al millor bloc vitivinícola català concedir per la D.O. Catalunya, i que gràcies a ell a partir d'ara faré (crec) unes millors entrades, donç tot i que era conscient que proposar un bon vi realça el sabor de la recepta en qüestió, mai havia caigut en la conte de portar-ho a la pràctica en el meu propi bloc.





En Pere Tapies, gran comunicador i professional, es una persona propera i força natural, em va encantar la seva espontaneïtat i bon humor.


En el programa també hi va intervenir telefònicament una altre companya blocaire la Dolorss del bloc bloc de cuina, també es va anomenar entre d'altres el bloc la cuina vermella.
En resum va estar força be, tot i que els nervis em van trair per uns moments, en vaig treure un balanç força positiu.

4 comentarios:

  1. Quina trovada nena, que bé no??? que tinguis molta sort.
    Graciés per la felicitació !!! m'agrada ser un petit suisse.
    Un petonet

    ResponderEliminar
  2. Hola Neus.
    La veritat es que si, llàstima la falta de temps que vem tenir totes tres per argumentar els nostres plats, la resta va estar genial, no m'importaria gens tornarhi amb els mateixos que hi erem.

    Oi i tant que ho ets, i que en facis molts, molts , molts, molts però que molts mes..jijiji.

    Petonet wapa;)

    ResponderEliminar
  3. Va estar bé, veritat?
    Però a mi no em va deixar dir gairebé res!!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  4. Si que va estar be, tot i que no ens va donar temps de dir gairebè res, jo també nomes vaig dir una frase del que m'havia preparat.

    L'enhorabona per la victoria, tret del tram final la resta de la competició l'havia disfrutat força(ja et vaig comentar el que no m'havia agradat cosa que tornar a comentar aqui ja no treu cap a res) El que no vol dir que estigui conforme amb la teva acció d'entrar a posarme comentaris amb altres noms d'usuaris em continua semblant fatal i de mal gust.

    ResponderEliminar