Escopinyes naturals.
1Fulla de llorer.
2-3 Dents d'all.
Bitxo.
Sal.
Oli d'oliva.
Una branca de julivert per guarnir.
Preparació:
En una paella posem l'oli d'oliva, l'all filetejat, el llorer, el bitxo i un xic de sal, ho posen a foc suau fins que l'all sigui fet.
Un cop fet, pujem el foc i afegim les escopinyes fins que s'obrin, retirem del foc, guarnim amb el julivert i servim.
Com m'agraden les escopinyes, als meus fills més que les cloisses.
ResponderEliminarQuina cosa més bona que has preparat, provaré de fer-las com tu, tan senzilles i saboroses
ResponderEliminarNeus...
ResponderEliminarDonç amb aquesta recepta segur que triomfas.. (si son bailets en comptes de bitxo li pots posar un xic de pebre negre).
Ptns maca.
Visc a la cuina...
Ja veuras com quedaraws satisfeta, a mes, es economic, molt gustós i es fa desseguida.
Molts petonets.