Faig una petita parada al blog, gracies a tots per la vostre paciència, e incondicionalitat, ens veurem ben aviat.
P.D: Aquest pastis el vaig fer per l'agost per l'aniversari de la meva petita, fa tant de temps que no recordo la recepta exacte, es per aquest motiu que no l'he publicat :P , es farcit de trufa i trufa blanca, cobertura de xocolata blanca, pa de pessic de xocolata i micados blancs.... quan el torni a fer publicare la recepta.
Salut!
Nuria.
ayyy no veo la receta solo la foto, esta preciosaa
ResponderEliminarAins... hehehe... ahora la pongo...que cabeza :P
ResponderEliminarQuina delicadesa de pastís! Tota una obra d'art!
ResponderEliminarAprofite per a convidar-te a inscriure't al grup de debat Mengívol per compartir els coneixements que tenim de la nostra cuina.
Ací tens més informació: http://rossejat.blogspot.com/2011/10/mengivol-la-nostra-llista-de.html
Gràcies!
Una tarta preciosa, Nuria. Una llástima que em tingui que esperar un temps per saber-la...
ResponderEliminarBé, esperaré la teva tornada.
Petonets.
Que maravilla de tarta, ya tengo ganas de que publiques la receta para poderla hacer, besitos.
ResponderEliminarÀnims amb tot Núria!! el pastís és preciós, ben contenta que deuria estar la teva petita. Una abraçada!
ResponderEliminarque bonic t´ha quedat!!
ResponderEliminarL'aspecte és impressionant.
ResponderEliminarÀnims !!!...que ho fas molt bé !!!
ResponderEliminarPreciós el pastís!!! ànims amb la teva pausa!!
ResponderEliminarPetons!
Aquñi ens tindràs esperant fons que la pengis, t'ha quedat una xul.lada!
ResponderEliminarHola bonita, aquí estaremos esperando tu vuelta, vuelve cuando tú lo consideres oportuno
ResponderEliminarMientras tanto, me quedo mirando ésta maravillosa tarta, es una pena no poder coger un trocito, jejeje
Besazos
Que ricos!! Fantástico pastel! Delicioso!
ResponderEliminarés preciós i ha d'estar bonissim
ResponderEliminarGracias por el comentario un saludo desde elsiguienteerestu.blogspot.com
ResponderEliminarY muy apetecible tu página.
ResponderEliminarCuanto me he perdido en todo este tiempo, pero de ahora en adelante es que no me pierdo nada. ¿como estás? Hace tanto tiempo... yo mucho mejor y con miles de proyectos en mente.
Ya casi restablecida del todo y con una nueva vida por delante, tratando de no perderme nada de cada día y de no perderme nada de lo que pongas, espero que esta sea la definitiva y que sigtamos en contacto.
Miles de besos
T'ha quedat espectacular! Ets una artista! Marta
ResponderEliminarT'he descobert fa poquet i ara he vist que fa temps que no estàs pel bloc. Al meu hi tens un reconeixement i a veure si t'animes a seguir publicant les teves receptes que són genials!!
ResponderEliminarhttp://sweetthingsblog.wordpress.com/2013/05/12/pastel-fondant-en-el-campo-y-premio/
Una abraçada!!
Hola, te envío el link aun concurso de cocina de trucha por si es de tu interés
ResponderEliminarhttp://concursorecetas.esacua.com
Saludos
Núria,
ResponderEliminarAcabo de rebre en el meu bloc el següent comentari. Penso que et pot interessar:
""De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos
ara a mes fem una exposició de fotografies i dibuixos nacionalistes
ens agradaria que us afegíssiu al projecte
animeu-vos !!
http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/
""
Hola guapa
ResponderEliminarMuchísimo tiempo sin saber de ti, ojalá que todo vaya bien, me paso por tu blog un momentito para desearte lo mejor en éstas fechas, que todo vaya genial para ti y los tuyos y a ver si pronto te veo por aquí
Te mando un abrazo muy fuerte y un besazo