1/2 Nou de mantega.
Llardons picats.
1 full de pasta de full.
1 ou.
Pinyons.
Sucre.
Preparació:
Barrejarem la 1/2 nou de mantega pomada amb els llardons, remenem be i reservem.
Agafem la pasta de full i l'estirem força, desprès en una meitat de la pasta estirada untarem els llardons i doblem la pasta de full per la meitat sobre si mateixa (que al mig quedi la capa de llardons).
Tornem a amasar per treure l'aire.
Punxem la coca amb una forquilla i presionem les voreres amb una forquilla.
Batem l'ou i pintem la coca .
Afegim els pinyons per sobre i ens dispondrem a repartir de forma generosa el sucre per sobre.
Posarem la coca sobre paper vegetal a la placa de forn que haurem preescalfat previament ho tindrem uns 30-35 min. a 180-200º.
Un cop freda ja la podem mejar.
M'alegro de veure que tornes a publicar, que ara feia dies que tenies el blog una mica abandonat. Petons. Ricard.
ResponderEliminarHola Ricard...
ResponderEliminarSi que en feia de temps, la veritat es que no he tingut massa temps per dedicarm'hi, tinc moltes receptes pendents de publicar.. jejej..
Petons i gracies per la visita.
Nuria.
Quina coca, que a gust me la menjaria ara mateix..
ResponderEliminarUna abraçada