Páginas

28.1.10

AMANIDA DE GRANNA PADANO AMB VINAGRETA DE ANXOVES I CRUDITÉS

Ingredients:
Enciam (millor si es fulla de roure, jo he fet servir iceberg que es el que tenia a casa)
Magrana.
Formatge Granna padanno.

Per la vinagreta:
Ceba.
Pastanaga.
Pebrot verd i vermell.
Pasta d'anxoves del cantàbric (fàcil de trobar, al "Mercadona" hi trobareu, si no fos així, picaríem un parell  d'anxoves en el morter.
Oli
Vinagre de Mòdena (va a gustos, podeu fer servir el que vulgueu)
Sal
Pebre.




Preparació:

Primer prepararem la vinagreta, tallarem les crudités (ceba, pastanaga pebrots) un cop pelades a talls molt petits (Una brunoise ben petita), afegirem la pasta d'anxoves i barrejarem fins tenir un cos homogeni, afegirem l'oli i el vinagre (1 part de vinagre per 3 d'oli) i rectificarem de sal i pebre(aquest últim es opcional) i reservem.

Tallem l'enciam i ho posem en un vol, desgranem la magrana i ho afegim també (reservem una mica per decorar el plat si es desitja) agafem la cunya de formatge i tallem la quantitat que li vulguem posar a trossets (segurament s'en trencarà molt millor si fos el cas), barregem els ingredients, afegim quasi tota la vinagreta i removem.

Ja podem muntar el plat, ho podem fer amb l'ajuda d'un motlle, posem una mica de vinagreta pels costats (Tacar el plat mes que res) i decorem amb la magrana.

Bon profit.

2 comentarios:

  1. Hola Nuria.
    Moltes gracies per el teu comentari, espero que t'agradi el pastis de full.
    No m'importa gens que agafis la recepta, ja saps que en aquest mon de blogs nomes el que hem de fer es comentar la font d'on ho hem tret.
    Mirare de pasar-me quan pugui ja que m'es molt dificil postejar tots els blog.

    ResponderEliminar
  2. HOla guapa, benvinguda sias per aqui sempre que vulguis.

    Feia una fila bonisima amb la cansalada fumada, els espàrrecs i per acabar d'adobar el formatge de cabra...mmmm... segur que m'agradarà.

    Petonets i gràcies per la visita.

    ResponderEliminar