El definitiu, ja que el pastís de prova va ser un fracàs vaig optar per lo segur i que ens agrada a casa, la trufa i el fel mascarpone, aquest cop aromatitzat amb llet de coco, i decorat amb maduixots, espero que us agradi, a casa va ser un èxit.
La idea em va venir quan vaig veure el resultat de l'alcantarisa de cocinando en mi isla amarilla, i la recepta del pa de pessic el vaig agafar de Maria del bloc Mamalà, que aquest pa de pessic només de clares no l'havia fet mai.
La idea em va venir quan vaig veure el resultat de l'alcantarisa de cocinando en mi isla amarilla, i la recepta del pa de pessic el vaig agafar de Maria del bloc Mamalà, que aquest pa de pessic només de clares no l'havia fet mai.
Ingredients:
Per el pa de pessic de colors (la recepta l'he tret del bloc Mamalà)
226 g. Mantega.
446 g. Sucre.
5 claras.
375 g. Farina.
4 ctas de llevat industrial en pols.
1/2 cta de sal
355 g.de llet (a temp. ambient)
Colorants alimentaris (els vaig trovar al carte inglés)
Per el frosting de mascarpone:
500g. Mascarpone.
120g. Sucre glas.
1 cullereta postres de llet de coco (opcional)
Per la trufa:
200g. xocolata.
400g. nata.
Per guarnir:
Boletes blanques (les que venen al caprabo barrejades de tres chocolates).
2 Maduixots laminats.
226 g. Mantega.
446 g. Sucre.
5 claras.
375 g. Farina.
4 ctas de llevat industrial en pols.
1/2 cta de sal
355 g.de llet (a temp. ambient)
Colorants alimentaris (els vaig trovar al carte inglés)
Per el frosting de mascarpone:
500g. Mascarpone.
120g. Sucre glas.
1 cullereta postres de llet de coco (opcional)
Per la trufa:
200g. xocolata.
400g. nata.
Per guarnir:
Boletes blanques (les que venen al caprabo barrejades de tres chocolates).
2 Maduixots laminats.
Elaboració:
Per fer el pa de pessic:
(Amb tots els ingredients a temp. Ambient)
Barrejar el llevat, la sal amb la farina, tamisar i reservar.
Batre el sucre i la mantega fins que estigui ben integrada, afegir una a una les clares d'ou sense deixar de batre. Quan tenim tot ben incorporat afegir la llet a poc a poc, i la farina, seguir batent fins a aconseguir una pasta homogènia.
Untarem els motlles amb mantega i farina, pesar la barreja obtinguda, i dividir-la en recipients separats, cada recipient serà un pa de pessic amb un color diferent.
Donar color a la massa del pa de pessic amb els colorants que prèviament tindrem preparats, i ja podem ficar-los al forn.
Els tindrem (sempre depenent del forn, uns 15-20' cadascun, la veritat que jo ho vaig fer a ull amb un escuradents que encara no tinc controlat el forn nou i triga mes que l'altre que jo tenia.
Per fer la trufa:
Posarem en un cassó la nata quan estigui a punt d'entrar a ebullició retirem i desfem la xocolata dintre que prèviament tindrem esbocinada, quan sigui una crema homogènia refredem.
Un cop ben fred muntem, veurem com canvia des-seguida de color, i ja la tindrem llesta per farcir el pastís.
Per fer el frosting de mascarpone:
Aquesta es la part mes senzilla, en un bol posem tots els ingredients i ho barregem bé.
Ja podem cobrir el pastís i fer les filigranes de la decoració.
Posarem les boletes blanques al principi i final de cada "filigrana" de mascarpone i enllestirem afegint els maduixots laminats.
Hola Nuri que tal como ha ido la mudanza, me alegro verte otra vez entre nosotros.
ResponderEliminarFeliz aniversari guapa.
la tarta te ha quedado genial, y que bonita con esos colores.
besosss guapaaaaa
Hola wpa.... Muy bien...
ResponderEliminarBastante liada, por eso, y no publico no visito como me gustaria, la verdad, ahora estoy trabajando, y haciendo de super mami y super esposa...jajaja, todo el dia copn el coche arriba y abajo recojiendo a la famili y llevandolos a la gusrderia y a trbajar, pero bueno, algo de tiempo he sacado para publicar la tarta de mi cumple..jejeje... 35 añitos del ala ya... madre mia como pasa el tiempo, me alegra leerte de nuevo y cacho de beso.
Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Guapi!!!pedaso de pastel de colore!!!!!ha quedat perfecta!!!ets un bollicao!!!qui els tingués!!!je je, m´en alegro que dintre de lo bòlid que vas estiguis be!!!petonets i felicitats de nou!!!
ResponderEliminarM´en porto la recepta...mai se sap!!!
És una autèntica passada, et felicito per l'esforç!! Ja fa temps que li tinc l'ull clavat a aquest pastís, quan arribin les èpoques d'aniversaris infantils a la família no dubtaré a fer-lo!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Hola guapa , me alegra leerte ;)
ResponderEliminarFeliz cumpleaños !!!
Vaya tarta mas preciosa que has hecho , llena de color y sabor . Me ha encantado.
Con tu permiso me la apunto.
Besinos .
Quina bona pinta i que acolorit, un pastis que ja entre pels ulls
ResponderEliminarPetons
Feliz cumpleaños.
ResponderEliminarVaya pedazos tarta más rica. Me ha encantado.
Besets
Espectacular, quina passada! El tall queda una monada...
ResponderEliminarLa cobertura amb el mascarpone i les maduixes és super elegant. Un pastís d'aniversari per recordar tota la vida!
por favorrrrrrrr,que delicia
ResponderEliminarUna delicia de pastis amb aquets colors i aquesta decoració es preciosa¡¡¡¡
ResponderEliminarUn petonet ben gross.
Me alegra leerte! Feliz cumpleaños seguro que genial con esta tarta.
ResponderEliminarEl corte se ve extraordinario y el resultado, digno de una profesional!
Petonets,
Palmira
ES UNA DELICIA MULTICOLOR.
ResponderEliminarBESOS
Per molts anys Núria!!! Plas, plas!! Espectacular!
ResponderEliminarPetons!
increible tiene que estar delicioso ademas de ser precioso con esos colores. Me encanta, te ha quedado fantastico
ResponderEliminarbsts. maite
Quan he vist la primera foto no he entès massa lo de "arco iris", però amb la segona ja m'ha quedat clar... Quina currada! I quina delicia deuria ser al paladar!
ResponderEliminarPetons!
La Taula d'en Bernat