Ingredients:
2 Cebes.
Xai de llet a quarts
1 / 2 Ampolla (37 cl) de sidra
1 / 2 Tòfona
Oli d'oliva
1 dent d'all
Sal
Pebre negre mòlt
Preparacion:
Preescalfar el forn a 200 º.
Pelar i tallar la ceba i posar al fons de la safata de forn, picar la tòfona i posar també a la safata.
D'altra banda, picar l'all en un morter i untar el xai amb l'all, tot seguit untar amb oli d'oliva i salpebrar, posar a la safata de forn, regar-lo tot amb un raig d'oli i amb la sidra, posar-lo al forn donant-li la volta de tant en tant que quedi ben dauradet (entén el temps que necessiti, hora i mitja, dues hores, depenent de la peça), quan estigui ben dauradet el retirem del forn, i triturem la salsa que ens queda, després la passem pel xinès o si no n'hi ha un colador per a que la salsa ens quedi ben fina, i ja ho podem servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario