tag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post8633330481362865299..comments2024-03-11T00:25:48.273+01:00Comments on Petita Cuina: FILLOA'S SPONGE.Petita cuinahttp://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-15245021692634436192011-11-17T18:29:22.555+01:002011-11-17T18:29:22.555+01:00Em contestaré a mi mateix... porto gairebé 15 dies...Em contestaré a mi mateix... porto gairebé 15 dies buscant aquesta recepta, no hi havia manera de trobar d'on havia sortit... i aquest cop ja no tinc el dilema: la meva filla mitjana m'ha demanat pastís de Bob Esponja, així que d'aquesta no me n'escapo :-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-43837659112280710502010-12-21T16:11:08.286+01:002010-12-21T16:11:08.286+01:00Al final no vaig fer aquest, ja que el farcit era ...Al final no vaig fer aquest, ja que el farcit era molt semblant a un altre que havia fet la setmana passada (el pastís de galetes amb xocolata, el que surt just abans d'on vas deixar-me el comentari), i que ja havia donat als mateixos comensals. Aquest me'l guardo per més endavant, no pateixis que no se m'escaparà :-)<br /><br />Per aquell dia vaig fer una tortuga Gertrudis i va triomfar absolutament :-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-14201248927470994282010-12-09T19:42:50.676+01:002010-12-09T19:42:50.676+01:00Hola surfzone... se m'ha tallat la conexió tot...Hola surfzone... se m'ha tallat la conexió tot just quan t'estava contestant, et comentaba que t'arrivará de sobres (si t'hi fixes es mes molt mes gran que el cap de la nena), jo vaig fer servir un motlle quadrat fondo i em va sobrar la tira, pensa que el vaig fer molt alt i amb tanta xocolata el tall que es veu a la foto en menjen dos de sobres, jo el vaig repetir per l'aniversari de me germana fa tres setmanes que mel va demanar i vaig voler lluirme (i ho vaig fer...jajaja) vaig fer les creppes mes gruixudetes pensant que quedarien mes esponjoses en armonia amb la mousse, però en comptes d'això semblava cartró, poder va ser per que vaig fer servir una recepta de creppes que vaig trobar per internet amb els ingredients que tenia a mà perque vaig comprar per fer un pastís i a ultima hora em va demanar el de creppes:(, recorda que no pots fer servir una cobertura calenta si no vols que set desfaci, jo el vaig haver de congelar i em vaig penedir.<br /><br />També et dic, que de moment a casa, el pastís que més ha agradat es el que vaig fer fa poc en forma de cotilla, el frosting es posa fred, es fàcil de treballar, i es pot decorar força bé, pots fer les mateixes decoracions sense problemes, si vols fer un cop d'ull esta al recetari (si han de menjar bailets pots eliminar el licor). i en el minipastís d'aniversari tinc la recepta de yema cremada.<br /><br />Ja dirás que tal t'ha sortit, ja estaré a laguait per veure les fotos.<br />Salut!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-23832852742020106912010-12-09T16:56:44.460+01:002010-12-09T16:56:44.460+01:00Núria, torno a ser aquí :-)
Ja m'he decidit a ...Núria, torno a ser aquí :-)<br />Ja m'he decidit a fer aquest pastís per al dissabte... en sortirà prou per menjar-ne 8 adults + 5 o 6 nens o val més que faci alguna altra cosa?Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-61019167352931297032010-09-18T15:42:56.521+02:002010-09-18T15:42:56.521+02:00Ai, Nuria, q se m'havia passat aquest pastis t...Ai, Nuria, q se m'havia passat aquest pastis tant xulo, menys mal q ho has posat al meu comentari i m'ha entrat curiositat!<br /><br />He vist q has fet la cara mes o menys com jo vaig fer el Mickey, pero jo vaig fer una peça sencera i tu l'has acabat al pastis, bona idea tambe...<br /><br />Un petó,Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-76410265817834337082010-09-10T11:33:19.203+02:002010-09-10T11:33:19.203+02:00Ainsssss , pero si te ha quedado espectacularrrrr!...Ainsssss , pero si te ha quedado espectacularrrrr!!!!. Hija, eres una artista eh,y que corte tiene la subsodicha tarta, dan ganas de meterle el tenedor. Estoy por asegurar que no ha quedado ni rastro de ella, entre las filloas y esa mousse, tuvo que estar de rechupete. <br />Felicidades para la peque aunque sean atrasadas :)<br /><br />besitosMerchihttps://www.blogger.com/profile/01238287564601662833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-36317283682606605362010-09-09T14:46:47.836+02:002010-09-09T14:46:47.836+02:00Per cert, si fas aquest pastís fes les cobretures ...Per cert, si fas aquest pastís fes les cobretures tobetes, que a mi m'ha sortit massa rígida (sobretot la blanca) sino et trobaras que es més tou el farciment que la cobertura i se't trencarà, jo el vaig tallar amb molt de cuidado per no trencarlo, l'ideal es la cobertura tipus Sacher, jo si la hagués de tornar a fer les faria molt mes suaus, no vaig pensar quan la vaig fer.Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-3269410756049136892010-09-09T14:39:07.201+02:002010-09-09T14:39:07.201+02:00Ara ho he captat! Jo m'imaginava que posaves e...Ara ho he captat! Jo m'imaginava que posaves el paper vegetal a sobre del pastís i que pintaves a sobre, per això no entenia com et quedava llavors enganxat (amb el paper pel mig).<br /><br />D'aquí 3 mesos tinc festa d'aniversari, no descarto aquest pastís, és molt xulo!Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-37378727537753139962010-09-09T14:36:59.165+02:002010-09-09T14:36:59.165+02:00Hola surfzone...
T'explico, agafes la fotocop...Hola surfzone...<br /><br />T'explico, agafes la fotocopia o foto del dibuix que vols fer a tamany real, superposes el paper vegetal a sobre (queda ideal per calcar el dibuix) i l'engainxes jo ho he fet amb clips d'oficina per que no es mogui, després només has de reseguir el dibuix amb xocolata que tindrem dintre d'un cucurutxo de boca petita, de manera que quedi dibuixat sobre el paper vegetal, congelem i quan es solidifiqui, amb l'espatula i cura, el treiem del paper (quasi bé surt sol)per anar engantxantlo al pastís amb l'ajuda de el que ens hagui sobrat al cucurutxo mateix. <br /><br />Amb la xocolata blanca he cobert tota la part de dalt (el cos) i la negre els pantalons, per això m'ha donat problemes en posar la cobertura sobre la mousse que es desfà amb la calor, si t'hi fixes, el pastís es fosc i l'he cobert sencer.<br /><br />Espero haver aclarit els teus dubtes, per cert, gracies per lo del ganache, m'anirà ideal sobretot per la cobertura blanca que l'he de perfeccionarPetita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-60946423728888258792010-09-09T13:47:24.988+02:002010-09-09T13:47:24.988+02:00No acabo d'entendre com fas la cara. Què fas a...No acabo d'entendre com fas la cara. Què fas amb el paper vegetal? On poses la xocolata blanca?<br /><br />Per cert, pots canviar la mantega de les xocolates per nata: faràs <a href="http://catacuina.blogspot.com/2010/04/ganache-de-xocolata.html" rel="nofollow">ganache</a>, molt útil i fàcil de manejar per decorar i farcir pastissos.<br /><br />Estic força espès avui...Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-33856101795329755952010-09-09T09:23:28.868+02:002010-09-09T09:23:28.868+02:00TOÑI...
Hola wapa, la verdad es que si, lo malo es...TOÑI...<br />Hola wapa, la verdad es que si, lo malo es que los he borrado sin leerlos y no se quienes me los escribieron ni que ponían sinó al menos les podría contestar...:P.<br />Lo cierto es que estaba muy rica, aunque me gustó mas cuando la descongelé la segunda vez (tal vez por estar reposada).<br />Muas!<br />GEMMA...<br />Hola, si que em va donar feina, per això poder sap mes greu que no quedés perfecte, per que al desenmotllar la mousse, era un quadrat perfecte, però al posarhi la cobretura se'm va desfigurar una mica per els costats de la calor, tot i així estic contenta amb el resultat encara que l'he de perfeccionar encara...<br />Mmm... xocoaddicte..... com ho has endevinat??? hehehehe.<br /><br />ALCANTARISA...<br />Wenasssssssssss.... si, ademas mi niña esta loca con el Bob esponja, la verdad que le encantó.<br /><br />LA COCINERA DE BETULO...<br />Com estas maca, si que la vem disfrutar, i per dins millor que per fora... (dels records em fa venir salivera)<br />Mua!<br /><br />CAPISI...<br />Muchas gracias, a mi hija le encantó, gracias por alimentar mi espacio con tus comentarios.<br /><br />VISC A LA CUINA...<br />Ains!!!... Que mes voldria jo que ser una artista, tot i que estic contenta amb el resultat, encara podia haver quedat molt millor.<br />Petonets.Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-69917362411266476722010-09-08T23:38:13.948+02:002010-09-08T23:38:13.948+02:00Quina preciositat, noia: ets una artista!!!Quina preciositat, noia: ets una artista!!!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-18631874366863976912010-09-08T18:28:53.534+02:002010-09-08T18:28:53.534+02:00Que bonita te quedó, un beso.Que bonita te quedó, un beso.capisihttps://www.blogger.com/profile/12196636695875818269noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-34500091129860076482010-09-08T18:22:44.131+02:002010-09-08T18:22:44.131+02:00Segur que tota la familia el veu disfrutar d' ...Segur que tota la familia el veu disfrutar d' alló més. Te tan bona pinta per dins com per fora.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-2441971052373882632010-09-08T14:01:41.118+02:002010-09-08T14:01:41.118+02:00qué monísimo! con lo de moda que está el bob!
Segu...qué monísimo! con lo de moda que está el bob!<br />Seguro que está riquísimo, a pesar de los problemas.<br />Besos.Alcantarisahttps://www.blogger.com/profile/07968859314325952019noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-75902230570746931302010-09-08T12:43:37.943+02:002010-09-08T12:43:37.943+02:00Uau, quina feinada de pastís... entre les crepes, ...Uau, quina feinada de pastís... entre les crepes, les mousse, les cobertures i la decoració!<br />Tot i les petites dificultats, t'ha quedat xulíssim! I de xocoaddictes total, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-41053977265744468292010-09-08T12:28:40.835+02:002010-09-08T12:28:40.835+02:00jo que rabia dá cuando pasa eso..., bueno aqui tie...jo que rabia dá cuando pasa eso..., bueno aqui tienes el mío, que me he quedado babeando delante de tu bob esponja!! que buenisimo tuvo que estar<br /><br />besitosToñi Semperehttps://www.blogger.com/profile/12345086269742070099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-80289361518912688562010-09-08T11:55:38.485+02:002010-09-08T11:55:38.485+02:00Mil disculpas, con el escritorio nuevo de blogger,...Mil disculpas, con el escritorio nuevo de blogger, no se que he tocado que se me han borrado todos los comentarios de esta i otras entradas, me sabe mal en especial por esta y por la anterior, pues habia unos cuantos que me faltaban por contestar:(.<br />Gracias a todos de todos modos por opinar... Ains!!!<br />Soy un caso.<br />Besos por doquier!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.com