tag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post6579394279583631920..comments2024-03-11T00:25:48.273+01:00Comments on Petita Cuina: Panna cotta de flor d'esgueva farcida de fals mi cuit de llonganissa de pagèsPetita cuinahttp://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comBlogger32125tag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-4233322787697678282010-12-17T12:01:09.589+01:002010-12-17T12:01:09.589+01:00Fresa y minineta...
Gracias por tus pàlabras, siem...Fresa y minineta...<br />Gracias por tus pàlabras, siempre es unhonor viniendo de ti.<br /><br />Alcantarisa...<br />Hacia muchiisimo que no publicaba nada... estaba sin ideas :P, <br />Si es la panacotta e flor de esgueva i el relleno una especio de paté de longaniza.<br /><br />M.e.e.c....<br />Dons moltes gracies, la veritat que no ho sabia (tampoc he fet servir mai, ni soc de fer pans)<br />Ho miraré perque m'interessa força.<br /><br />Petonets!<br /><br />Capisi..<br />Gracias por tus palabras;)<br /><br /><br /><br />Albota <br />moltes gràcies, ains... seria un somni poder guanyar i anar a madrid fusión amb ells :P, tot i que no em faig masees il.lusions, n'hi hà un nivelàs molt dificil de superar.<br /><br />Victori...<br />Jjajaj... pues si, ademas si sumamos la jarta de aperitivos y platos que han presentado para fiestas en el HEMC es la caña!!<br /><br />Fem un mos...<br />Encantada que em copiis, ja diras el resultat.<br />Petonets!!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-29527338988368481222010-12-16T08:47:48.738+01:002010-12-16T08:47:48.738+01:00Quin luxe de recepta i quin luxe de presentació, h...Quin luxe de recepta i quin luxe de presentació, ha d’estar deliciosa, aquesta queda apuntada per una copia il•legal.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-57351831137503169742010-12-15T21:37:57.761+01:002010-12-15T21:37:57.761+01:00Nuria hija, me dejas boquiabierta con estas exquis...Nuria hija, me dejas boquiabierta con estas exquisiteces, con estos platos vamos a tener una Navidad de gourmet. Besitos.Victoriahttps://www.blogger.com/profile/03549958797658776129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-37773417800617320712010-12-15T20:25:30.414+01:002010-12-15T20:25:30.414+01:00Increïble!!! El formatge Flor d'Isgueva és bon...Increïble!!! El formatge Flor d'Isgueva és boníssim i aquest plat espectacular!! Molta sort al concurs.el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-86274915117760822952010-12-15T19:35:38.727+01:002010-12-15T19:35:38.727+01:00mare de deu que boooooo, un beset.mare de deu que boooooo, un beset.capisihttps://www.blogger.com/profile/12196636695875818269noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-42456705040455903032010-12-15T18:23:40.754+01:002010-12-15T18:23:40.754+01:00HOLA , EL LLEVAT que pots utilitzar es diu levital...HOLA , EL LLEVAT que pots utilitzar es diu levital , es venen a grans supermercats , venen emb paquetets de 50 grms dues pastilles , jo las conjelo ja que si tardas molt es poden posar ráncies . intenta anar al super a la seccio de freijerats la acixa es de color groc .<br />tambe pots demanar llavat de panaderia o de panader al super segur que si el tenen es el mateix que yo utilitzo <br />bonas festas !!!!Per anar fent ganahttps://www.blogger.com/profile/06885036648322755831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-38993724206449257202010-12-15T16:42:39.581+01:002010-12-15T16:42:39.581+01:00¡Cuánto tiempo sin leerte Nuria!
Vaya lujazo de pl...¡Cuánto tiempo sin leerte Nuria!<br />Vaya lujazo de plato, nena, tiene una presentación bestial y flor de esgueva, dices???<br /><br />Me vuelve loca!!<br /><br />Besos.Alcantarisahttps://www.blogger.com/profile/07968859314325952019noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-75896645956524000962010-12-15T16:41:29.191+01:002010-12-15T16:41:29.191+01:00Me parece un bocado de lujo, me encanta el juego d...Me parece un bocado de lujo, me encanta el juego de texturas.....genial! un besofresaypimientahttps://www.blogger.com/profile/13075557788518204240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-69925777821742548492010-12-15T16:21:47.301+01:002010-12-15T16:21:47.301+01:00Gemma...
Flor d'esgueva es un formatge fort, a...Gemma...<br />Flor d'esgueva es un formatge fort, a la carnisseria-xarcuteria del capravo la trovarás (jo el vaig comprar allà)... la llonganissa de pages, no, no... es el "salchichón" tipic d'aqui, el de bona qualitat que penja a les carnisseries, el que jo vaig fer servir era de parets o de caldes (ara no m'enrecordo) i mira que vaig mirar l'etiqueta per que era força bo.<br />Petonets!!<br />i bones festes!;)<br /><br />Espe... <br />Si, la sorpresa estaba uuuuy buena, a mi pareja le encantó el relleno ya me dijo que para la pròxina lo queria todo relleno y una capa muy fina de queso (como si fuera un bombón)..jjaaja.<br />Besetes!!<br /><br />Asela Macià...<br />Jo encara no faigun any que estic, i si mires les primeres receptes, ja veuràs quin camvi i quina evolució que es fa (això pasa a tots els blocs, fixat'hi) quan vas mirant altres receptes de companyes, vas agafant idees i maneres de cuinar i presentar els plats, vas fent una evolució poc a poc a mida que vas cuinant i posant en pràctica les aportacions que has agafat, en quatre dies tu mateixa et donarás conta.<br /><br />Per cert, benvinguda, dessitjo et trobis com a casa aqui.<br />Petonets i bones festes.<br /><br />Pamela...<br />Bienvenida ante todo, y por la lengua no te preocupes mujer, tengo un traductor arriba de todo a la derecha :P, aunque si prefieres coger pràctica con el catalan lo puedes obviar..:P:P.<br /><br />La verdad es que me llena de satisfacción ver que os gusta y mas aún si os quedais...jajjaa.<br /><br />Besitos gracias por venir, opinar y que disfrutes de unas buenas fiestas!<br />Besos mil.Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-5637108951270853942010-12-15T16:09:41.374+01:002010-12-15T16:09:41.374+01:00La cocinera...
Jajajaj... si es cert, després veus...La cocinera...<br />Jajajaj... si es cert, després veus el plat i te n'adones que es de mossegad...jajaja<br />Et recommano que tastis el micuit... sembla micuit de veritat quan tel fiques a la boca y despres et ve el gust de la llonganissa.<br /><br />Oscar...<br />Si que era bo, el micuit excelent, i totalment inèdit, (la veritat es que el volia farcir d'una crema o mousse de llonganissa, però vaig pensar d ferho (el procés) com la crema de safrà que ja havia fet, i el resultat es fascinant).<br /><br />Gemma...<br />Ja diràs que t'ha semblat, recorda de fer en mides petites (es de dos mossegades) aquest formatge es fort i el farcit ja em dirás (a mi m'ha encantat, quan el tastes el primer cop a la boca et sap a mi cuit de veritat i després ja ve el sabor de la llonganissa, jo crec que t'agradará, a casa (i a mi) m'han entusiasmat.<br /><br />Vacapaca...<br />Muchas gracias, ahora hacia muchísim que no publicaba, bueno, ya se sabe, mala época.<br />Gracias por la visita.<br />Besotes!!<br /><br />Silvia... ains!!!<br />Muchas gracias, estoy satisfecha con el resultado.<br />Nos veremos en enero, auqneu hablaremos antes..:P<br />Muas!! felices fiestas wapetona<br /><br />Maite...<br />Muchas gracias por tus palabras, aunque me gustaria mucho ganar en este concurso concretamente, no me hago demasiadas ilusiones, hay muchísimo nivel y tambien se presenta algún restaurante segun he podido ver :(, pero bueno, por intentarlo no quedará..jajaa.<br />Besitos, y por cierto, bienvenida a mi rinconcito, espero te encuentres como en casa ;)<br />Felices fiestas!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-58670944281277344782010-12-15T15:55:18.782+01:002010-12-15T15:55:18.782+01:00Gloria...
Hola maca... ara feia mlts dies que no p...Gloria...<br />Hola maca... ara feia mlts dies que no publicava, ja ho trobava a faltar.<br />Petonets!<br /><br />Mº José...<br />Afaga tot el que vulguis ja saps que ets a casa teva.:)<br />petonarros i gracies per venir;)<br /><br />Ana ya me gustaria, hay un nivelazo y ya he visto fotos de algún restaurante, sortean un puesto con ellos en el stand de madrid fusión, la verdad es que seria un sueño, pero no creo que gane, aunque por intentarlo no pierdo nada :P.<br /><br />La cuina de l'estany...<br />Dons si que era bó, la veritat, això si, es petitó (si t'hi fixes amb les nous veuras que es tamany de dos caixelades) que si no cansa, el formatge es fort.<br /><br />Neus...<br />Jajajajaj.. si ja t'ho vaig posar al face que era salat...jajajajaa<br />Muas!!!<br /><br />Toñi...<br />Ains muchs gracias, aunque la verad nunca gano nada :P (cuando abrí el blog gané 2 de golpe... y desde entonces nunca mais..jajaja)<br />Mua!<br /><br />Marcela...<br />Gracias por tus animos, ojalà el jurado pìense igual jijiji. <br />La verdad es que esta vez si que me gustaria ganar, aunque soy consciente que me queda lejos.<br />Besetes!!<br /><br />Sonia...:D <br />Encara m'ho creuré i sem pujará al cap..jajaja<br /><br />Miquel...<br />Dons si, a més la recepta de la llonganissa es totalment inédita, nola trobaras pas enlloc (i sap a micuit de veritat, cosa ben extranya quejo encara no m'explico) amb el gust final de la llonganissa.<br /><br />Judith...<br />Moltes gracies maca, estic contenta de veure't per aqui.<br />Petonets!!<br /><br />Coses de llàbiro...<br />Gracies, per un costat estic disfrutant de l'enrenou, els concursos, les festes les proves dels àpats, però per altre banda m'absorbeix molt de temps (i no ho dic per el HEMC), la nena, la casa, la cuina...<br />Ja queda poquet per continuar amb la normalitat.<br />Petons!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-77431080266598318972010-12-15T15:38:00.336+01:002010-12-15T15:38:00.336+01:00QUé interesante blog, qué buenas recetas y bien ex...QUé interesante blog, qué buenas recetas y bien explicadas, ¡en la medida que entiendo! ahora me pondré a aprender catalán, que es una lengua que me suena maravillosa y con este aliciente, al menos tendré que aprender a leerla bien, mis felicitaciones:) qué bueno encontrarte!Pame Recetashttps://www.blogger.com/profile/00388803613116682175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-55751754101850157712010-12-15T13:46:11.704+01:002010-12-15T13:46:11.704+01:00Saltant de bloc en bloc, he trobat aquest i la ver...Saltant de bloc en bloc, he trobat aquest i la veritat és que m'ha sorprés gratament la recepta, és molt original i està molt ben presentada. Segur que serà tot un èxit. Jo també acabe de començar un bloc i la veritat és que m'estic quedant bocabadada vegent les receptes tan fantàstiques que teniu. Salutacions.Asela Masiàhttps://www.blogger.com/profile/05138392021912321101noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-32252671380528798602010-12-15T12:00:59.353+01:002010-12-15T12:00:59.353+01:00vaya sorpresita que trae la panacotta...jejejejvaya sorpresita que trae la panacotta...jejejejEspe Saavedrahttps://www.blogger.com/profile/09061551237049508175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-83691561988565159852010-12-15T11:55:43.113+01:002010-12-15T11:55:43.113+01:00Uau, quina passada! Aquesta recepta és digne d'...Uau, quina passada! Aquesta recepta és digne d'un restaurant de luxe! Em sembla molt original, la combinació de les nous dolces amb el formatge i la llangonissa deu quedar molt bé.<br />No he tastat mai el formatge Flor d'esgueva, el trobes al super?<br />I la llangonissa de pagès, m'imagino que deu ser la botifarra crua, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-91035606394824854722010-12-15T11:36:29.986+01:002010-12-15T11:36:29.986+01:00Sorprendente combinación de texturas y sabores!! M...Sorprendente combinación de texturas y sabores!! Me encanta el resultado a la vista, y seguro que al paladar exquisito.<br />Suerte en el concurso, la verdad es que sin ver las demás a mi me parece una candidata a ser ganadora.<br />bsts. maiteDon Camilo y Calderetahttps://www.blogger.com/profile/18348169126519409685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-55035149043023311262010-12-15T11:33:34.799+01:002010-12-15T11:33:34.799+01:00Es todo un poema,más que un aperitivo nena,Genial!...Es todo un poema,más que un aperitivo nena,Genial!!<br /><br />CAriñosSilviahttps://www.blogger.com/profile/07995582834879229566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-3343640755316959252010-12-15T11:13:36.798+01:002010-12-15T11:13:36.798+01:00... que perfecto entrante!! es muy muy bonito!! un...... que perfecto entrante!! es muy muy bonito!! un besote de la vaca!!vacapacahttps://www.blogger.com/profile/16837575761322056803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-26085584039992332872010-12-15T10:49:26.981+01:002010-12-15T10:49:26.981+01:00IMPRESSIONANT!!!!
La copio ja.
Muas!IMPRESSIONANT!!!!<br /><br />La copio ja.<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-90814696418445577072010-12-15T06:28:48.423+01:002010-12-15T06:28:48.423+01:00Caram, quina combinació tan bona. Espero que tingu...Caram, quina combinació tan bona. Espero que tinguis sort en el concurs, però vaja, que de moment em sembla que premi ja t'has endut amb aquest aperitiu!! :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-4461514392956581062010-12-14T23:28:18.736+01:002010-12-14T23:28:18.736+01:00Fa més bulto el títol que el menjar, però es molt ...Fa més bulto el títol que el menjar, però es molt original i està molt ben presentat.<br />Sort al concurs!!!<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-31772906941663015392010-12-14T23:14:59.979+01:002010-12-14T23:14:59.979+01:00Hola Nuria, tu també m'aniràs veient per aquí!...Hola Nuria, tu també m'aniràs veient per aquí!;)<br />Novament, moltes gràcies per la feinada de l'HEMC.<br />Fins aviat!Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-18607717504753272562010-12-14T22:43:05.287+01:002010-12-14T22:43:05.287+01:00quina recepta més interessant! un petóquina recepta més interessant! un petóJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-73101721330167550972010-12-14T22:41:35.186+01:002010-12-14T22:41:35.186+01:00Chapo muy buenaq presentacion y original panacotta...Chapo muy buenaq presentacion y original panacotta y ademas fem pais amb la llongonissa<br />petons<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-30974146442410332132010-12-14T21:40:19.531+01:002010-12-14T21:40:19.531+01:00Absolutament meravellos!Absolutament meravellos!Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.com