tag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post5921872328112191994..comments2024-03-11T00:25:48.273+01:00Comments on Petita Cuina: Pebrots del piquillo farcits amb brandada de bacallà (tradicional)Petita cuinahttp://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-18028425461921940992010-09-22T22:52:28.802+02:002010-09-22T22:52:28.802+02:00Me encantan los pimientos rellenos prácticamente ...Me encantan los pimientos rellenos prácticamente de todo, pero si son de bacalao ya es la lechecarmelohttps://www.blogger.com/profile/09311081452299647552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-81207299626492666842010-09-22T15:44:04.450+02:002010-09-22T15:44:04.450+02:00Hola... Moltisimes gracies a tos per la vostre vis...Hola... Moltisimes gracies a tos per la vostre visita, sou vosaltres i els vostres comentaris els que feu que el meu espai sigui el que és.<br /><br />Últimament no he pogut visitarvos com ho faig normalment, entre les vacances, la nena, la casa, el temps que em treu la cuina i el meu nou bloc he estat força absorvida.<br /><br />A partir de demà espero poder tornar a la normalitat i possarme al dia amb tots vosaltres.<br />I contestarvos d'un en un com mereixeu.<br /><br />Petonarros ben grans i gràcies.<br />SMUACKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-61784774452140984792010-09-21T23:03:22.514+02:002010-09-21T23:03:22.514+02:00Aquest és un plat que a casa fem de tant en tant, ...Aquest és un plat que a casa fem de tant en tant, ens agrada MOLT!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-19351313483868463232010-09-21T21:17:42.569+02:002010-09-21T21:17:42.569+02:00Hija mía, que cosas más ricas nos preparas, hace m...Hija mía, que cosas más ricas nos preparas, hace mucho que no hago pimientos rellenos, que pereza me da, pero, luego, ¡¡que buenos están!!<br />Besos ♥ Anahttps://www.blogger.com/profile/11647412208836225413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-44063328150124817442010-09-21T19:25:45.754+02:002010-09-21T19:25:45.754+02:00Me gustan a rabiar los piquillos y el bacalao. yo ...Me gustan a rabiar los piquillos y el bacalao. yo hace un siglo que no los hago rellenos, pero viendo los tuyos me han entrado unas ganaaaaaasss.....Un besoAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12902637555881662578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-33060741632653986742010-09-21T18:36:14.963+02:002010-09-21T18:36:14.963+02:00Saps que jo no n´hi fet mai!!!!!
I mira que es una...Saps que jo no n´hi fet mai!!!!!<br />I mira que es una cosa que agrada molt!!!!!<br />Però a mi el Bacallà no em diu res ...de fet el peix no és massa per mi....com ho veus??<br />Una abraçada!!ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-10547217175616667282010-09-21T18:17:16.265+02:002010-09-21T18:17:16.265+02:00Molt bo Núria, un plat que sempre ve de gust.
Per ...Molt bo Núria, un plat que sempre ve de gust.<br />Per fer-ho un pèl més fàcil et diria que si no tens o no vols escalivar un pebrot per a la salsa ho pots fer amb un mateix pebrot del piquillo. <br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-29537294059516871662010-09-21T18:14:45.071+02:002010-09-21T18:14:45.071+02:00Ostres, Nuria, q bons...a mi els pebrots del piqui...Ostres, Nuria, q bons...a mi els pebrots del piquillo em maten, pero si em trobo un dels teus, segur q me'l mejo...i despres al llit!<br /><br />Un petó,Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-10641308143033964572010-09-21T17:24:41.605+02:002010-09-21T17:24:41.605+02:00Quina vistositat i que bons aquest piquillos farci...Quina vistositat i que bons aquest piquillos farcits amb la brandada, es un clàssic que mai cansa.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-67720379699232771862010-09-21T17:08:59.834+02:002010-09-21T17:08:59.834+02:00Hola guapa! pero qué bien pintan estos pimientos, ...Hola guapa! pero qué bien pintan estos pimientos, tan bien rellenos, y con esa salsita. Para mojar pan y no parar!<br />Besos.Alcantarisahttps://www.blogger.com/profile/07968859314325952019noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-48880869238626853982010-09-21T16:06:13.885+02:002010-09-21T16:06:13.885+02:00Les brandades i similars (tipus el bacallà a la Vi...Les brandades i similars (tipus el bacallà a la Vicentina italià) m'encanten...Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-56625084736852892892010-09-21T14:19:14.656+02:002010-09-21T14:19:14.656+02:00Nena, tradicional i bonissim...
Un petonetNena, tradicional i bonissim...<br />Un petonet Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-11102483297550403582010-09-21T13:38:24.525+02:002010-09-21T13:38:24.525+02:00Mare meua que booo.un beset...Mare meua que booo.un beset...capisihttps://www.blogger.com/profile/12196636695875818269noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-21841462612174688982010-09-21T12:17:28.537+02:002010-09-21T12:17:28.537+02:00Starbase...
El meu marit també és un fan d'aqu...Starbase...<br />El meu marit també és un fan d'aquest plat.<br />De fet es el seu plat preferit, ja feia molt de temps que no en preparaba.<br />Petons i gracies per la visita.<br />Mua!<br /><br />Espe... estan riquísimos, iva a modificar la receta, pero para que cambiar si de por si es un plato clasico pero buenísimo.<br /><br />:*<br /><br />Mercé... jajajaj a vegades ja pasen aquestes coses, crec que a tots a més.<br />Petonarros.Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-29794917712161284462010-09-21T11:17:03.620+02:002010-09-21T11:17:03.620+02:00Un plat tradicional i fantàstic, t'han quedat ...Un plat tradicional i fantàstic, t'han quedat preciosos!, vols creure que els faig amb molts farcits però que encara no els he fet mai amb brandada?... no tinc perdó!, ara ja tinc la teva recepta, gràcies!A reveure.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-80229925690217579442010-09-21T10:42:41.578+02:002010-09-21T10:42:41.578+02:00como me gustan los pimientos de piquillo,y relleno...como me gustan los pimientos de piquillo,y rellenos,ya.....ni te cuentoEspe Saavedrahttps://www.blogger.com/profile/09061551237049508175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-44697865246079878762010-09-21T10:04:02.783+02:002010-09-21T10:04:02.783+02:00No només és tradicional, es IMPRESCINDIBLE!!
Quin ...No només és tradicional, es IMPRESCINDIBLE!!<br />Quin plat tan bó. La veritat es que per fer a casa m'encanta i el disfruto moltíssim. <br /><br />I el meu pare és un fan fan fan!!<br /><br />:)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.com