tag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post417191309446406878..comments2024-03-11T00:25:48.273+01:00Comments on Petita Cuina: CWK Biscotti: Carquinyolis amb toppings de xocolata i moscatell.Petita cuinahttp://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comBlogger32125tag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-282985592541757782010-10-28T22:03:01.473+02:002010-10-28T22:03:01.473+02:00Nena, veus com per la foto no et podiam coneixer, ...Nena, veus com per la foto no et podiam coneixer, estas tan diferent.<br />Aquest carquinyolis, tindrien que estar prohibits de publicar, jejeje<br />Tenen que ser deliciosos amb aquesta gelatina.<br />Un petonet <br /><br />Ah felicitats per el teus 100 seguidors!!! Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-3527193665934074202010-10-28T19:39:23.288+02:002010-10-28T19:39:23.288+02:00Que carquinyolis tan buenos!Molta sort en el concu...Que carquinyolis tan buenos!Molta sort en el concurs!<br />Ptns.CatalinaNina.https://www.blogger.com/profile/16305523904008610841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-74086029926846384512010-10-28T09:22:27.687+02:002010-10-28T09:22:27.687+02:00Margot...
Siii... molts bons!! ;)
Petonets!!!
Gem...Margot...<br />Siii... molts bons!! ;)<br />Petonets!!!<br /><br />Gemma...<br />:((... Arribo una mica tard...hehehehe a la contesttació, tot i que poder si que hauria pogut portar, perque el coulant , tot i no ser dolent, tamboc em va agradar gaire, per lo demés, tant per l'àpat com per la companyia genial!!!<br />;)<br /><br />Catieu...<br />Volia acompanyar amb una copeta i llavors vaig pensar que la presentació i l'acompanyament haurian d'anar lligats :).<br />Muas!!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-69443653562559492502010-10-27T16:31:12.825+02:002010-10-27T16:31:12.825+02:00Quina combinació més enginyosa. Realment genial!!!...Quina combinació més enginyosa. Realment genial!!!! ;)Catieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-24583765829219557482010-10-26T14:42:08.188+02:002010-10-26T14:42:08.188+02:00Ostres aquests són els postres d'avui, no??
T...Ostres aquests són els postres d'avui, no??<br /><br />T'han quedat genials i la idea d'acompanyar-los de moscatell.......Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-83101101237266605082010-10-26T12:05:16.165+02:002010-10-26T12:05:16.165+02:00Que bons.
La gelatina genial.
Me han encantado.
Be...Que bons.<br />La gelatina genial.<br />Me han encantado.<br />Besosmargothttps://www.blogger.com/profile/04063659821637425074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-16688635050347892622010-10-26T10:10:16.186+02:002010-10-26T10:10:16.186+02:00Fabi...
Y bien rica que estba..hehe.
Gracies pro v...Fabi...<br />Y bien rica que estba..hehe.<br />Gracies pro venir y más por dejar tu opinión, espero que te sientas cómosa, te sacaria unas pastas de té, pero ya teines los carquinyoli con el xupito de moscatell jiji.<br />Besitos.Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-1314469511973717732010-10-26T10:07:32.588+02:002010-10-26T10:07:32.588+02:00Gemma...
La veritat que d'aqui em va venir l&#...Gemma...<br />La veritat que d'aqui em va venir l'idea, pensaba en una copeta ben fresqueta de moscqatell i alguna manera de fer la presentació.. i TACHÁN!! em va venir l'inspiració, a més que es una manera de donarli importancia al carquinyoli que es un element força corrent a la nostre cultura (a catalunya) i em va semblar una bona manera de vertirlo.<br />Petonets!<br /><br />Zaraida...<br />Este también te lo puedes comer jiji...<br />No se me olvida aquello que te dije de brindarte un plato, estoy pensando en el, porque no queria caer en la ensalada mas típica, queria hacerte una plato de psta con carbonara de setas pero estoy pensando una manera de desechar leche, nata y mantequilla... sigo meditando<br />Muas!<br /><br />La cuina de l'estany...<br />Moltes gracies, pensaba que no em quedarien bé perque es una masa molt dificil de treballar i engainxosa, al final, misión cumplida!!<br />Muas!<br /><br />Carmen...<br />Ostres quina bona pensada...<br />Lo de sobre, que sembla foie es raïm jiji... però m'acabes de donar una bona idea per Nadal, faré la prova i si surt bona la barreja la publicaré dedicada a tu!<br />Mua!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-55902749043786539032010-10-26T09:59:47.682+02:002010-10-26T09:59:47.682+02:00Chica, esto de la gelatina de moscatel es perverso...Chica, esto de la gelatina de moscatel es perverso. Qué pedazo de idea! Un saludo.Fabihttps://www.blogger.com/profile/06365815663137854058noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-47931577554526184442010-10-26T09:57:52.117+02:002010-10-26T09:57:52.117+02:00Mª JOsé...
Hola cacho wapa! pues la verdad es que ...Mª JOsé...<br />Hola cacho wapa! pues la verdad es que llegué de pelos, pero al final lo hice, estaba bien rico con la gelatina fresquita i las uvas le daban un punto de frescura.<br />Muas!<br /><br />Visc a la cuina....<br />I fa molta ilusió... m'havia quedat clavada als 99 jajaja... i no pujava ni a la de tres.<br />Els carquinyoli, han sortit bons, no m'ho esperaba pas amb els problemes que vaig tenir (la masa es mooooooooooooolt enganixosa) la vaig posar com vaig poder a la placa de forn, si t'hi fixes a la foto, la segona "barreta" esta posada per parts..jajaj.<br />Muas!<br /><br />La cocinera...<br />Hehhee... estoy como una niña con una piruleta... los carquinyoli no los havia preparado nunca, me ha sorprendido pensaba que no lo estaba haciendo bien en algún punto, pero he visto que mis compis han tenido el ismo problwma que yo.<br />Muas!!!<br /><br />Elena...<br />Muchas gracias, no las tenia todas conmigo, menos mal que hice el paso a paso, al creer que no saldrian bien pensé en que era un bobada hacer las fotos aunque estaba haciendo los pasos correctos y el paso a paso un acierto.<br />Muas!<br /><br />Starbase...<br />Si que es cert, es una alternativa divertida i una manera de vestirlos de gala i ferlos una mica especials, jo també sòc mes de dolços tous, tot i que a casa han agradat força i seguramnet repetiré l'experiencia.<br />Muas!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-11050590770349246382010-10-26T09:50:25.841+02:002010-10-26T09:50:25.841+02:00Ari...
Jaja... em pensaba que no arribaba... la ve...Ari...<br />Jaja... em pensaba que no arribaba... la veritat es que la gelatina tot i que ja es podia servir, estaba freda i ferma, no estaba reposada del tot i se m'ha trencat una mica, no m'ha quedat un plat pulit, però al final he acabat a temps.<br />Gracies per la visita molts petons!!!!<br /><br />Juana...<br />Si... al final llegué...LLEGUÉ A TIEMPO"!!!..Jajjaja, la verdad es que trabajo bien sobre presón...ajajaja :P<br />Muas!<br /><br />Anaïs...<br />Això espero, tot i que he estat un asetmana amb el 99..jajaja... semblava que no pujaria mai a les tres cifres :))<br /><br />Petonets i gracies per la visita.<br /><br />Celeste..<br />Y con ese vinito dulce bien fresquito estaba muy bueno... ai omà!!! que rico :))<br />Besos mil<br /><br />Mercé...jajaj... donç el meu marit ja s'ha emportat un bon grapat per esmortzar :))<br />Sempre li preparo qualcom cosa, ahir sen va endur unes mininapolitanes de crema, la pena que pensaba que tenia pasta de full, i quan ja tenia la crema feta va resultar que els dos rotllos que em quedaben era de masa de pizza, i així li vaig fer, amasant las base de pizza amb sucre glass i el invento del siglo..jajaja.Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-49414325461815505972010-10-26T09:43:30.487+02:002010-10-26T09:43:30.487+02:00Elsfogonsdela bordeta...
Oltes gràcies, el cert, e...Elsfogonsdela bordeta...<br />Oltes gràcies, el cert, es que poensant que em faria un xerrup de moscatell ben fresquet por passar millor ekls carquinyolis em va venir l'idea.<br />Petonets!<br /><br />Marcela...<br />Aqwui en catalunya, hay mucha tradición de tomar un poquito de moscatell al menos en mi casa con los carquinyoli y otro tipo de pastas, asi que por eso me decdí, ademas que tampoco sabia como presentarlo y de este modo maté dos pajaros de un tiro.<br />Bestes!<br /><br />Maria...<br />Me acordé (no se porque) de las cookies, y decidí ponerle unos topping que siempre son bien recibidos en casa, i el moscatell en casa siempre tengo un poquito a mano.<br />Gracias por la visita y por el comentario, te envio un cacho beso!<br /><br />Mabel...<br />Va tenir molta aceptació a casa, i ben fresqueta la gelatina estaba molt bona.<br />Muas!<br /><br />Laura...<br />Moltes gracies, soc molt de fer gelatines, visteixen els plats, son fàcils de preparar i admeten tot tipus d'ingredients.<br />M'afgrada sentirte afalagar els meus plats, crec que ets una cuinera excel.lent i les teves publicacions mai deixen indiferents.<br />Petonarros.<br /><br />Xavier...<br />Moltes gracies, i benvinguit al meu reconet, ja havia visitat algun cop el teu blog, es veu molt professional, el post del llevat el trobo ben interessant i de ben segur que ho faré.<br />Petons!!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-68035289204356734482010-10-26T09:40:41.521+02:002010-10-26T09:40:41.521+02:00Primer felicitats pels 100 seguidors i segon felic...Primer felicitats pels 100 seguidors i segon felicitats per aquests carquinyolis-biscotti tan terribles que has prepara. Aquest moscatell en gelatina és una bogeria i acompanyat amb un bocinet de foie és tot un luxe.<br />PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-64353528059390608992010-10-26T09:40:03.184+02:002010-10-26T09:40:03.184+02:00T'han quedat molt bé!!!T'han quedat molt bé!!!Judithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-79751169624332073922010-10-26T09:22:59.924+02:002010-10-26T09:22:59.924+02:00miauuuu kina pintaaa!!!!miauuuu kina pintaaa!!!!Zaraidahttps://www.blogger.com/profile/10801616642863061713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-24996955668993215212010-10-26T09:16:43.344+02:002010-10-26T09:16:43.344+02:00Acompanyar els carquinyolis d'una gelatina de ...Acompanyar els carquinyolis d'una gelatina de moscatell em sembla una idea genial, ja que la millor manera de degustar-los és precisament amb un gotet de moscatell... així ja ho tens tot en un! ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-29970707056121960572010-10-26T06:54:21.812+02:002010-10-26T06:54:21.812+02:00A casa agraden molt els carquinyolis, tot i que a ...A casa agraden molt els carquinyolis, tot i que a mi m'agraden més els dolços 'tous'. Aixì amb la gelatina de moscatell no els he fet mai i és una alternativa ben divertida :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-88021972823567535402010-10-25T23:48:54.559+02:002010-10-25T23:48:54.559+02:00Impresionante lo de la gelatina de moscatel! Y tu ...Impresionante lo de la gelatina de moscatel! Y tu paso a paso es genial. Enhorabuena!Elenahttp://lasrecetasdelanena.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-60372736291681682922010-10-25T23:38:14.312+02:002010-10-25T23:38:14.312+02:00Qué buenos te han quedado! La gelatina está muy bu...Qué buenos te han quedado! La gelatina está muy buena.<br />Enhorabuena por los 100 seguidores, verás como van aumentando.<br />Besos.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-36353480231350916802010-10-25T22:59:37.464+02:002010-10-25T22:59:37.464+02:00Que macos... i bons! Enhorabona pels seguidors, en...Que macos... i bons! Enhorabona pels seguidors, en vindran molts més, n'estic seguríssima, tens un blog preciós!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-47657446478432168812010-10-25T22:51:28.284+02:002010-10-25T22:51:28.284+02:00Felicidades por los 100 seguidores y mas que vendr...Felicidades por los 100 seguidores y mas que vendrán.<br />los biscottis te han qeudado geniales, qeu bueno, con la gelatina de moscatel<br />besos guapaMaría José Andreu Granadoshttps://www.blogger.com/profile/16939753215338427901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-92191644420446253762010-10-25T22:34:43.520+02:002010-10-25T22:34:43.520+02:00Uns carquinyolis d'allò més originals.Segur va...Uns carquinyolis d'allò més originals.Segur van fer les delícies dels qui els van tastar.Una abraçada.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-68487747253777067032010-10-25T22:08:57.369+02:002010-10-25T22:08:57.369+02:00Que chulo con esa gelatina de moscatel, me encanta...Que chulo con esa gelatina de moscatel, me encanta.<br />Un besitoCelestehttps://www.blogger.com/profile/10956962761995059702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-31122211547076076172010-10-25T21:39:10.558+02:002010-10-25T21:39:10.558+02:00Moltes felicitats pels carquinyolis tan originals ...Moltes felicitats pels carquinyolis tan originals que has preparat, i també pels teus primers 100 seguidors. De segur tindràs molts més ben aviat. <br />Una abraçada,<br />Anaïs<br />http://www. anaiscupcake.blogspot.comAnaïs Cupcakes https://www.blogger.com/profile/05189105407765384393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1030932051609559863.post-60189593249642104892010-10-25T20:46:23.346+02:002010-10-25T20:46:23.346+02:00Felicidades por tus 100 seguidores!.
Vaya galletit...Felicidades por tus 100 seguidores!.<br />Vaya galletitas has hecho!, y eso que te enteraste hoy!!!!<br />Muy logradas con el moscatel en gelatina!!<br />Mil besos!!!Juanahttps://www.blogger.com/profile/04670626705274620328noreply@blogger.com